Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Bikemarketen elfogyott az akciós hajtókar. Fogsor még lehet hogy van.
FELAHEGYRE! :scared:

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Hali!

A Vp-Pápa közötti útnál a már említett Bakonybél-Hárskút és a Pénzesgyõr-Hárskút földút lehetséges. Ha nem akarsz földúton menni, akkor Pénzesgyõr után (talán 1-2km) van egy aszfaltos út jobbra, Lókút felé. Azon menve nem kell bemenni lókútra, hanem tovább Hárskútra, onnan Márkó felé. Ezután a szintén már említett hadiúton (kemény murvás) irány Vp. Én már mentem Pápáról Veszprémbe végig betonon a 83ason Városlõdig, aztán a 8as melletti kis úton Bándig. Ez az út többszöt is keresztezi a 8ast, meg kb 100m-ert tolni is kell a bringát a 8as mellett. Sajna Bándról csak a 8as van beton.
FELAHEGYRE! :scared:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Addig ki lehet húzni a nycsövet,de hülyén néznél ki egy 16-os gépen :D

ááá, pont jó..eddig is hasonló volt:D:D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

182.

Addig ki lehet húzni a nycsövet,de hülyén néznél ki egy 16-os gépen :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Köszi Srácok!
Kela,milyen magas vagy?Viszek egy Konát is

182.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Köszi Srácok!
Kela,milyen magas vagy?Viszek egy Konát is

-=B.B.B.=-

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Sziasztok!Zirc környékére megyek pihenni 10 napot,egész pontosan Dudarra,Bakonynána környékén tudnátok mondani pár jó helyet?a Római forrás féle részen kívül.Köszi!

ha lenne bringám..egy-két szép helyet mutatnék én is..:(

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég

Sziasztok!Zirc környékére megyek pihenni 10 napot,egész pontosan Dudarra,Bakonynána környékén tudnátok mondani pár jó helyet?a Római forrás féle részen kívül.Köszi!

A Cuha-völgyet nem szabad kihagyni.
De bringával Csesznek, Bakonybél sem távolság.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Sziasztok!Zirc környékére megyek pihenni 10
napot,egész pontosan Dudarra,Bakonynána környékén tudnátok mondani pár jó
helyet?a Római forrás féle részen kívül.Köszi!

Arra a környékre Redi tudna mondani jó helyeket!
De a Gázló útvonala és környéke sem rossz cél!

Lemértem az edzõkörömet. Hosszra kb. 32 km lesz, a
szintet meg majd belõjük! Az elsõ harmadával vagyok még
kicsit gondban! De az is hamar meglesz! A köv. hétvégére
már pontosítom a dolgot.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

-=B.B.B.=-

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

A gumijaim sajnos a gyáriak: Schwalbe Terra Cruiser. Homokban teljesen halottak. Tapasztalat...

Megsasoltam ezeket a gumikat, szerintem vállalható a dolog. De majd postold be ide, ha aktuális lesz a túra, könnyen lehet, hogy találsz valakit közülünk idegenvezetõnek. Ja, elég kevés errefelé a homok.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Még egy ötlet:
Pápa és Veszprém között Kann Mattit szokott bicajjal járni, õt faggasd ki a részletekrõl. Ugyan most hétvégén tudtommal nem elérhetõ.

Látom már megszoktad a fullyt...

Pedig mennyit szenvedtem vele...:)
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Azért én a veszprémi úton nem szívesen zúznék le trekkinggel. Bár kellõ visszafogottság mellett biztos le lehet jönni, csak hát az élvezet...

Látom már megszoktad a fullyt...;)

vendég_sram-lee_*

vendég_sram-lee_*
  • vendég
A gumijaim sajnos a gyáriak: Schwalbe Terra Cruiser. Homokban teljesen halottak. Tapasztalat...

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Szerintem a Hajag simán mászható trekkinggel is. Ha meg már fent vagy, folytathatod Hárskút felé, ahonnan választhatod a hadiutat vagy a márkói ösvényt.

Azért én a veszprémi úton nem szívesen zúznék le trekkinggel. Bár kellõ visszafogottság mellett biztos le lehet jönni, csak hát az élvezet...
www.magicteam.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Köszi! Tudom, hogy nem kisforgalmú, de nekem csak egy trekkingem (KTM Life One) van és így mennék a legkevesebbet fõúton. Bakonybél és Hárskút között gondolom csak montival érdemes elindulni.

Ha így nézzük, akkor Lókút és Eplény közütt is inkább a monti ajánlott.

Hárskútról milyen úton mentek Veszprém felé?

A veszprémi úton, ami földút, de országúton is lehet Márkóig, is onnan Veszprémbe földúton.
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Szerintem a Hajag simán mászható trekkinggel is. Ha meg már fent vagy, folytathatod Hárskút felé, ahonnan választhatod a hadiutat vagy a márkói ösvényt. De mehetsz a Hajagról Herend felé is, ahol az út hamarosan aszfaltba vált, és Bándig az is marad. Onnantól pedig megint a márkói ösvény. Sztem a 82-nél mindegyik jobb. Teljesítettem már trekkinggel Duna Maratont, azt is kibírta. Csak megfelelõ gumi kell. Neked mi van fent?

vendég_sram-lee_*

vendég_sram-lee_*
  • vendég
Köszi! Tudom, hogy nem kisforgalmú, de nekem csak egy trekkingem (KTM Life One) van és így mennék a legkevesebbet fõúton. Bakonybél és Hárskút között gondolom csak montival érdemes elindulni. Hárskútról milyen úton mentek Veszprém felé?

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Azt szeretném megkérdezni, hogy jártatok-e már a Lókút-at a 82-es fõúttal összekötõ földúton. Ha igen, milyen minõségû és hol kell rákanyarodni?

Megjártuk már egynehányszor. Eplény fölött ér ki a 82-esre.

A Pápáról szeretnék eljutni Veszprémbe a lehetõ legkisebb forgalmú utakon. Én erre gondoltam: Pápa-Naggyimót-Bakonybél-Pénzesgyõr- Lókút-82-es út-Veszprém Szerintetek?

Hát a 82-est nem nevezném éppen kisforgalmúnak!
Egyébként Bakonybélbõl a legrövidebb Hárskúton keresztül. És nem utolsósorban szebb is mint a 82-es.
Gondolom nem outival szeretnéd leküzdeni a távot.:)
www.magicteam.hu

vendég_sram-lee_*

vendég_sram-lee_*
  • vendég
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy jártatok-e már a Lókút-at a 82-es fõúttal összekötõ földúton. Ha igen, milyen minõségû és hol kell rákanyarodni? Pápáról szeretnék eljutni Veszprémbe a lehetõ legkisebb forgalmú utakon. Én erre gondoltam: Pápa-Naggyimót-Bakonybél-Pénzesgyõr- Lókút-82-es út-Veszprém Szerintetek?