én egy Veszprém,Hárskút,Pénzesgyõr,Szépalmapuszta,,Zirc-vonattal haza túrára gondoltam.Szerintem mindannyiuk elég keveset,vagy még soha nem bringázott Szépalma felé.
ez a verzió részemrõl felejtõs. nem jutnék le idõben Veszprémbe.
én egy Veszprém,Hárskút,Pénzesgyõr,Szépalmapuszta,,Zirc-vonattal haza túrára gondoltam.Szerintem mindannyiuk elég keveset,vagy még soha nem bringázott Szépalma felé.
1,5 óra az még arra sem elég,hogy a félszigetet bejárjátok.Megy jó pár jelzett tuistaút a félszigeten,szinte mindegyik járható montival.Talán a legszebb ezek közül,a nyugati oldalon Sajkod felett húzódó út.A kilátás innen nagyon pazar.A révtõl rajzoltam az indulást,innen végigtekertek a keleti oldalon aszfalton,majd felmásztok a zöld jelzésen a sziklába vájt barlaglakásokhoz,közismert nevén a Barátlakásokhoz.Ezt semmiképp ne hagyjátok ki.Az eleje tekerhetõ,a vége kistányéros és egy kicsit tolós is,de megéri.Innen piros+ jelen a két tó között a mûutat átszelve felmentek a külsõ tó nyugati oldalán lévõ Csúcs hegyre,és le hullámoztok Tihany déli csücskére.Ez talán belefér 1,5 órába.Sziasztok!
Monti túra útvonal ajánlatokat kérek...
hétvégére bringázás?
Vajon az iszapos történet után is van most vasárnap hajnalban piac Veszprémben?
A sebesség mindent megold.
...
Nos, ha van erre hajlandóság, tervezzünk valamit pl. a 16.-17. hétvégére.
Olyan õszi, nem rohanós, beszélgetõs, 60-80 km-es, aszfaltos?, vagy... bármi.
Lehet javaslatokat tenni.
És hogy kinek szól ez az üzenet?
Két célcsoport van. Az egyik az a kb. pár száz ember, akivel már tekertünk együtt,
a másik az a több ezer, akivel még nem.
Szóval ami eddig biztos:
VASÁRNAP reggel 1/2 10 és 3/4 10 között találka az UVH budai felénél, a szokott helyen.
kettesevel-harmasaval szinte majdnem minden uton latunk, csak igy egyben volt uj
Buki, DNS
jah, szeirntem is frankó volt ez a kis szaladás.
találjátok ki, hánykor menjünk jövõ héten!
ezzel a vázzal nyomultam már tavaly télen is, meg ezzel voltam a cx ob-n is.Andris !
Új szponzorod van? (Caprine)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Na hazaértem, megvan a cumesz! remélem jót hoztam!
Keress+ valamikor, aztán odaadom...
Mondjuk bukdácsolást a sötétben?gulya dombon futunk majd valamennyit ... rögtönzünk valamit
gulya dombon futunk majd valamennyit - ezt demokratikusan jól eldöntöttemMerre és mennyit akartok futni?
Ma futnom kellene nekem is, lehet hogy becsatlakozom ha hazaérek addigra.