Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Köszönöm a gratuációkat :-)

Ezek az ajtóra szerelhetõ tartók rámennek a kombi autóra is?

Hehe!:) De én sok éves hercehurca után rááldoztam egy Thule-ra, és mondhatom nem bántam meg! Életre szóló minõség, átgondolt tervezés, kellemes külsõ.

Neked mennyibe került? JA és milyen van? Néztem a neten az a gyorsszerelésût. az 27e. Valami ProRide 951
FELAHEGYRE! :scared:

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Engem lehet hogy érdekelne egy hátsóajtós bringaszállító ...

VW Polo-ra rászerelhetõ??

na és mennyi az az annyi? esetleg Priviben megírhatnád ...

Nekem van egy eladósorba került thule clip on high 9106, ha esetleg érdekl (hátsó ajtóra szerelhetõ). Tuti darab, de sajnos nem jó az új gépemre.

Mert tekerni jó!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Hol lehet venni olcsón kerékpárszállítót tetõcsomagtartóra?

hátsó ajtóra szerelhetõ nem játszik?
nekem bevált.
http://kep.tar.hu/thandrew/50521875#2

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Ami a tetõtartót illeti, Obiban, Tescoban vásárolható olcsó modell. De én sok éves hercehurca után rááldoztam egy Thule-ra, és mondhatom nem bántam meg! Életre szóló minõség, átgondolt tervezés, kellemes külsõ.

Nekem van egy eladósorba került thule clip on high 9106, ha esetleg érdekl (hátsó ajtóra szerelhetõ). Tuti darab, de sajnos nem jó az új gépemre.

Kihevertem végre a nõsülés fáradalmait

A nõsüléshez meg én is ... :)
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Hehe!:) Itt mindenki aranyeres, nem csak én? De úgy látszik, csak Redi a tökös gyerek, merd dokihoz elmenni még én sem mertem...:scared:
A jó hír: olvastam egy - a fenti témával foglalkozó - fórumon egy orvosi hozzászólást, miszerint a bringázás kimondottan jót tesz ennek a betegségnek. Na persze nem a mûtéti beavatkozás idõszakában, és nem is annak, akinek olyan kilógós van, ami a bringán ülést lehetetlenné teszi.
Kettes számú jó hír: ugyanez a doki állítja, hogy az aranyér nem hajlamos vastagbélrákká avanzsálni, ez a tévhit azért terjedt el, mert az aranyeres (vagy annak hitt vérzés) valóban elfedheti egy aranyértõl függetlenül meglévõ daganat tüneteit.

Jobbulást mindenkinek! Redi, majd mesélj, hátha én is rászánom magam...

Jakus: Nõsüléshez gratula! Ami a tetõtartót illeti, Obiban, Tescoban vásárolható olcsó modell. De én sok éves hercehurca után rááldoztam egy Thule-ra, és mondhatom nem bántam meg! Életre szóló minõség, átgondolt tervezés, kellemes külsõ. Füreden a Tempo 21 bringabolt foglalkozott nem csak az árusításukkal, de kölcsönzésükkel is.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
A vasárnapi tekerés részemröl kilöve! :(
Sikerült megint elkapni valami takonykórt!:(
Ez van ha a tisztelt kolléga erölteti a munkát
betegen! Csak végigfertöz mindenkit!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Szeva srácok!
Vazze, végre lenne idõm tekerni, az idõjárás is alakul, viszont tegnap voltam dokinál! Azt mondta, olyan aranyerem van, amit mielõbb kezelni kell, úgyhogy jövõ héttõl indul a lézerkardos seggbeturkálós beavatkozásos procedura, s elõreláthatólag 6-8 hétig kell majd járom. Már a vizsgálat is egy felejthetetlen élményt nyújtott, gondolom a beavatkozás sem lesz leányálom. :( Ráadásul szigorúan letiltott a bringáról a kezelés idejére, s még utána sem kéne nagyon erõltetnem a tekerést egy ideig. Viszont a jóhír, hogy elvileg utána minden rendben lesz ott lenn, s talán jobb lesz, mint újkorában. Utána már bringára is vissza mászhatok, bár doki szerint sajnos a bringázás hatására idõvel újra kialakulhat aranyér, bár a kezelések hatására majd sokkal nehezebben, mint eddig. Úgyhogy remélem a legjobbakat, fel vagyok készülve minden rosszra, nektek pedig további jó túrákat és jó idõt kívánok!
Azért a fejleményeket igyekszem követni, s ha idén is lesz valami évadzáró haddelhadd, azon azért ott leszek. A bárszékrõl nem lettem letiltva!

Szia uram!

Minden részvétem a tiéd, tudom mirõl beszélsz , én félek elmenni a dokihoz.
Érdekes viszont a tapasztalatom , amióta a bringát nyomom ritkábbak a fájdalmak......hmmm. remélem azért elöbb vagy u. találkozunk.

A hétvégém kilõve DISZNÓVÁGÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem beteg leszek vasárnap:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Redi!

Jobbulást! Tudom miröl beszélsz.
Bár azért ilyen komoly nálam nem volt!
Pihenj! Gyógyulj! Aztán megyünk!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Szeva srácok!
Vazze, végre lenne idõm tekerni, az idõjárás is alakul, viszont tegnap voltam dokinál! Azt mondta, olyan aranyerem van, amit mielõbb kezelni kell, úgyhogy jövõ héttõl indul a lézerkardos seggbeturkálós beavatkozásos procedura, s elõreláthatólag 6-8 hétig kell majd járom. Már a vizsgálat is egy felejthetetlen élményt nyújtott, gondolom a beavatkozás sem lesz leányálom. :( Ráadásul szigorúan letiltott a bringáról a kezelés idejére, s még utána sem kéne nagyon erõltetnem a tekerést egy ideig. Viszont a jóhír, hogy elvileg utána minden rendben lesz ott lenn, s talán jobb lesz, mint újkorában. Utána már bringára is vissza mászhatok, bár doki szerint sajnos a bringázás hatására idõvel újra kialakulhat aranyér, bár a kezelések hatására majd sokkal nehezebben, mint eddig. Úgyhogy remélem a legjobbakat, fel vagyok készülve minden rosszra, nektek pedig további jó túrákat és jó idõt kívánok!
Azért a fejleményeket igyekszem követni, s ha idén is lesz valami évadzáró haddelhadd, azon azért ott leszek. A bárszékrõl nem lettem letiltva!
Két keréken szép a világ...

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Vasárnap?

Ha minden jól alakul akkor nekem jó!
(Most még!)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
off
eladó lett a vázam meg a telóm
ha esetleg valakit érdekel...
on

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Vasárnap?
www.magicteam.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Szar az idõ! Sár is van!
Mi kell még!?:D
Irány a természet!
Megfelelõ védõitallal felszerelkezve
ki tervez tekerést a hétvégére?

Ui.: A havazást válalom! A szakadó esõt nem!!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Sziasztok!

Kihevertem végre a nõsülés fáradalmait, és tegnap tekertem egy 10est. De csak a szobában :( Vissza kell szoktatnom magam a szabad levegõhöz, sárhoz, latyakhoz, hideghez, meg a kerékpár többi szépségéhez :)
Hol lehet venni olcsón kerékpárszállítót tetõcsomagtartóra?
FELAHEGYRE! :scared:

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Az avar tud meglepetéseket okozni, múltkor úgy sípcsonton vágott egy ág ami nem látszott az avartól, hogy nem volt valami természetes a mosolyom. :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Hétfõn (tegnap) a rendhagyó tesióra keretében felautóztunk a Hotel Odvaskõ (Bakonybél) parkolójába, majd nyomtunk egy Pápavár-Királykapu, utána pedig egy Kõris-Rézbükki kört. Bár az útvonalat már jól ismertem, új kihívással kellett szembesülnöm: Az avar olyan vastagon fedte az utakat (helyenként még a burkolt erdõgazdaságiakat is), hogy egyszerûen nem lehetett látni, hogy min bicajoztunk! Wow! Adrenalin ezerrel, ötpercenként kicsúszás...

A Bakony gyönyörû õsszel, a favágók köszönik, jól érzik magukat... (Kisszépalmánál, A Rézbükki leágazónál és a Király kapu közelében is.) Amúgy 5 fok volt, lábam még a neoprén kamásliban is lefagyott. 43 km-t mentünk kevesebb mint három óra alatt, 750 m szinttel.

Húzzatok gyönyörködni az õszi Bakonyban, amíg még lehet!!!:clap:

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Ma i napon nyomok egy lazát:), ha van valakinek kedve csak szóljon Pá.

Mikor? Merre? Kora du.?
Kaja után összedobom a gépet és ha minden rendben mehetünk!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Ma i napon nyomok egy lazát:), ha van valakinek kedve csak szóljon Pá.
www.kannmatti.kepeim.hu

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Ha szép idõ lesz én benne vagyok egy túrában. Városlõdrõl indulnék.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Matti!

Megérkezett Adidas térdmelegítõd? Ha igen, jól mûködik a szilikonos csúszásmentes megoldása?

Más: Remélem nyár elõtt még kisüt a Nap, ez már kezd lehangoló lenni. :(

Üdv.

Meg hál istennek és fasza és dupla....a nap biztos kifog

Van valami terv a hétvégére?

Az van csak az emberek nem akarnak asszem most én maradok ki ...."vendéglátás"
www.kannmatti.kepeim.hu