Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Lámpa van! Kamáslim is megjött, csak be kell mennem érte boltba. Nálunk esett ma vagy 15 cm hó, meg 0 fok alatt van hõmérséklet, remélem vasárnapra azért lesz kb. +5 fok. :)
A megrendelt térdmelegítõm nem mostanában érkezik meg, Matti, küldtem privátot ezzel kapcsolatban.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Akkó vasárnap3 leszünk? azé remélem többen összejövünk ja lámpa mindenkinél legyen..:)

Empty
Matti
Pinya
Lacikonék (2)
Déenes

Szerintem ez 6. Mármint az eddigi tervezett létszám a bejelentkezések alapján. :)

Ja, és arra vakon is elmegyünk! :D
www.magicteam.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Akkó vasárnap3 leszünk? azé remélem többen összejövünk ja lámpa mindenkinél legyen..:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

...elkezdek szervezkedni évadzáró ügyben, ha van hozzá kedvetek!

ááááááááááááá!:)

Elõször is majd kellene egy olyan idõpont, amikor lehetõleg minél többen ráérünk!

December elején kellene valamelyik pénteken, még mielõtt a céges bulik elkezdõdnek.

Évadzáró haddelhaddal kapcsolatban van két javaslatom:
1: Gösser - a legjobb pizza és kellemes csapolt sör.
2: A régi Zöld Alma cukrászda helyén nyílt egy hekk bár. Amolyan halételes kisvendéglõ. (Egyébként házhoz is szállítanak.) Mivel imádom a halat, felkerestük, és mondhatom, hogy elégedetten távoztunk. Finom borok is vannak! Jelenleg ez az egyetlen zabahely a városban (a Gösseren kívül), ahol még nem kellett csalódnom. Igaz, még csak egyszer voltam ott...:)
Ja, és Déenesnek felettéb közel van...

Hízelgõ, de nem biztos, hogy mindenki szeretné a halat (én igen). Az 1-es verzió szimpatikus!

És ha már Andrisnál tartunk: Mikor is lesz a Holle-hütte megnyitója? Esetleg ott összekapcsolni a kellemeset a hasznossal? Végül is abszolút nekünk való környezetben van. Mi lesz az étlapjukon (meg az itallapjukon)? A hóágyúzást megkezdik ha tartósan hó nélküli mínuszok lesznek, vagy kell természetes hó is, amire aztán rásegítenek?

Megnyitó most szombaton, de bármennyire szerettem volna elmenni nem jön össze, mert este céges fogadásra kell menni demszkifalvára!:((Jó, azért annyira nem lesz szar.)
Hóágyúzni meg fognak tudtom szerint hó nélkül is, csak legyen elég hideg!
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

az útvonallal kapcsolatban csak annyit, hogy Herend-Fodortanya-Királykapu-B.Bél-a kedvencem:) Hajag-H.kút-Vp.
.....ez jó lessz?

Hehehe... Mert ott nem szoktunk csúnyán sza..á ázni... Amúgy megvolt a vasárnapi túra?

Évadzáró haddelhaddal kapcsolatban van két javaslatom:
1: Gösser - a legjobb pizza és kellemes csapolt sör.
2: A régi Zöld Alma cukrászda helyén nyílt egy hekk bár. Amolyan halételes kisvendéglõ. (Egyébként házhoz is szállítanak.) Mivel imádom a halat, felkerestük, és mondhatom, hogy elégedetten távoztunk. Finom borok is vannak! Jelenleg ez az egyetlen zabahely a városban (a Gösseren kívül), ahol még nem kellett csalódnom. Igaz, még csak egyszer voltam ott...:)
Ja, és Déenesnek felettéb közel van...:cheers: És ha már Andrisnál tartunk: Mikor is lesz a Holle-hütte megnyitója? Esetleg ott összekapcsolni a kellemeset a hasznossal? Végül is abszolút nekünk való környezetben van. Mi lesz az étlapjukon (meg az itallapjukon)? A hóágyúzást megkezdik ha tartósan hó nélküli mínuszok lesznek, vagy kell természetes hó is, amire aztán rásegítenek?

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Hmm, de mennék, de mennék...
Viszont ha már tekerni nem mehetek, akkor legalább elkezdek szervezkedni évadzáró ügyben, ha van hozzá kedvetek! :cheers:
Elõször is majd kellene egy olyan idõpont, amikor lehetõleg minél többen ráérünk! S jó lenne most úgy csinálni, hogy Ano se maradjon ki a buliból. Úgyhogy Ano, elsõsorban tõled várnék idõpont-javaslatokat, hogy mikor érnél rá egy kellemes délutáni-esti mókához, s mi pedig igyekeznénk az általad jónak tartott idõpontok közül kiválasztani egy optimálisat. S ha meglesz az idõpont, lehetõleg 1-2 héttel elõre, akkor foglalok valami jó kis helyet is, nehogy úgy járjunk, hogy nem férünk be sehová! Remélem ugyanis, hogy jó páran sikerül összejönnünk!
Két keréken szép a világ...

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Persze, ok!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Azé mert elõszõr Hárskútra gondoltam:confused: utána kapcsoltam, hogy Herendre megyünk elõszõ:)

Pinya:
idõpont ok., hely a parkoló....ok? a tel. szám mentve

Hétvégére felszerelem a 2.1-es Conti speed kinget....kíííívááánncsiii vagyok
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

azé mondtam a spart, mert lekavarodtam:)

Miiiiiiiiiiiiiii?

Herenden hol csatlakozzak? 10:45 körül?

Dobj egy telefonszámot Mattinak is és nekem is privátba, hogy utolérjük egymást.
www.magicteam.hu

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Köszi! Szólni fogok! :)
Herenden hol csatlakozzak? 10:45 körül?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
nekem ok. ja azé mondtam a spart, mert lekavarodtam:)

ja lassan üzletet nyithatok belölük:)
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Jo akkor vasárnap 10 az indulás sparkolóból....ok?

Ha az útirány a Laczkó-forrás fele mutat, akkor inkább ott.

ha nem jön meg a cucc szólj viszek neked akkó t.melegítõt

Sok lett a térdmelegítõbõl?
www.magicteam.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Jo akkor vasárnap 10 az indulás sparkolóból....ok?
Pinya:
ha nem jön meg a cucc szólj viszek neked akkó t.melegítõt:)
www.kannmatti.kepeim.hu

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás

Nem vagyunk mi cukorból!

Igaz! :) Öltözetem is alakul, még a kamáslim és a térdmelegítõm várom, remélem meg is érkezik a héten! Ha nem lesz nulla fok, ezek nélkül is túraképes vagyok.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Herenden tudnék csatlakozni.Csapadék lesz egész hétvégén eszerint

Nem vagyunk mi cukorból!

Hûûûûû az nagyon kemény lenne inkább akkó mennyünk vasárnap.

Az nekem lesz kemény, mert szombat este dõzsölünk :) Azért OK. Mi lenne, ha csak 10-kor indulnánk?

Ha az idõjárás olyan lesz, vasárnap minket is érdekelne a párommal

Helyes! Hozzunk már össze valami komolyabb létszámú túrát.

Ano?
www.magicteam.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Ha az idõjárás olyan lesz, vasárnap minket is érdekelne a párommal. :-)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Ha 9.00-körül elindulunk, és legkésõbb 14.30-ig hazaérünk akkor igen! (5,5 órába belefér?)

www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Szombaton kéne menni, mert Vasárnapra csapadékot mondanak. Hûvös lessz úgy hogy vastag legyen az öltözet, az útvonallal kapcsolatban csak annyit, hogy Herend-Fodortanya-Királykapu-B.Bél-a kedvencem:) Hajag-H.kút-Vp.
.....ez jó lessz?

Ha 9.00-körül elindulunk, és legkésõbb 14.30-ig hazaérünk akkor igen! (5,5 órába belefér?)
www.magicteam.hu

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Nekem tetszik az útvonal, így Herenden tudnék csatlakozni.
Csapadék lesz egész hétvégén eszerint:
http://www.met.hu/om...=0&kps=1&dti=57

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Ilyen hideg esetén asszem jó lenne megmászni a mi "K2"-t.
Szombaton kéne menni, mert Vasárnapra csapadékot mondanak. Hûvös lessz úgy hogy vastag legyen az öltözet, az útvonallal kapcsolatban csak annyit, hogy Herend-Fodortanya-Királykapu-B.Bél-a kedvencem:) Hajag-H.kút-Vp.
.....ez jó lessz?
www.kannmatti.kepeim.hu