Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2007. november 15. - 21:02
A megrendelt térdmelegítõm nem mostanában érkezik meg, Matti, küldtem privátot ezzel kapcsolatban.
Írta 2007. november 15. - 20:53
EmptyAkkó vasárnap3 leszünk? azé remélem többen összejövünk ja lámpa mindenkinél legyen..
Matti
Pinya
Lacikonék (2)
Déenes
Szerintem ez 6. Mármint az eddigi tervezett létszám a bejelentkezések alapján.
Ja, és arra vakon is elmegyünk!
Írta 2007. november 15. - 20:50
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. november 15. - 20:46
ááááááááááááá!...elkezdek szervezkedni évadzáró ügyben, ha van hozzá kedvetek!
December elején kellene valamelyik pénteken, még mielõtt a céges bulik elkezdõdnek.Elõször is majd kellene egy olyan idõpont, amikor lehetõleg minél többen ráérünk!
Hízelgõ, de nem biztos, hogy mindenki szeretné a halat (én igen). Az 1-es verzió szimpatikus!Évadzáró haddelhaddal kapcsolatban van két javaslatom:
1: Gösser - a legjobb pizza és kellemes csapolt sör.
2: A régi Zöld Alma cukrászda helyén nyílt egy hekk bár. Amolyan halételes kisvendéglõ. (Egyébként házhoz is szállítanak.) Mivel imádom a halat, felkerestük, és mondhatom, hogy elégedetten távoztunk. Finom borok is vannak! Jelenleg ez az egyetlen zabahely a városban (a Gösseren kívül), ahol még nem kellett csalódnom. Igaz, még csak egyszer voltam ott...
Ja, és Déenesnek felettéb közel van...
Megnyitó most szombaton, de bármennyire szerettem volna elmenni nem jön össze, mert este céges fogadásra kell menni demszkifalvára!(Jó, azért annyira nem lesz szar.)És ha már Andrisnál tartunk: Mikor is lesz a Holle-hütte megnyitója? Esetleg ott összekapcsolni a kellemeset a hasznossal? Végül is abszolút nekünk való környezetben van. Mi lesz az étlapjukon (meg az itallapjukon)? A hóágyúzást megkezdik ha tartósan hó nélküli mínuszok lesznek, vagy kell természetes hó is, amire aztán rásegítenek?
Hóágyúzni meg fognak tudtom szerint hó nélkül is, csak legyen elég hideg!
Írta 2007. november 15. - 10:45
az útvonallal kapcsolatban csak annyit, hogy Herend-Fodortanya-Királykapu-B.Bél-a kedvencem:) Hajag-H.kút-Vp.
.....ez jó lessz?
Hehehe... Mert ott nem szoktunk csúnyán sza..á ázni... Amúgy megvolt a vasárnapi túra?
Évadzáró haddelhaddal kapcsolatban van két javaslatom:
1: Gösser - a legjobb pizza és kellemes csapolt sör.
2: A régi Zöld Alma cukrászda helyén nyílt egy hekk bár. Amolyan halételes kisvendéglõ. (Egyébként házhoz is szállítanak.) Mivel imádom a halat, felkerestük, és mondhatom, hogy elégedetten távoztunk. Finom borok is vannak! Jelenleg ez az egyetlen zabahely a városban (a Gösseren kívül), ahol még nem kellett csalódnom. Igaz, még csak egyszer voltam ott...
Ja, és Déenesnek felettéb közel van...:cheers: És ha már Andrisnál tartunk: Mikor is lesz a Holle-hütte megnyitója? Esetleg ott összekapcsolni a kellemeset a hasznossal? Végül is abszolút nekünk való környezetben van. Mi lesz az étlapjukon (meg az itallapjukon)? A hóágyúzást megkezdik ha tartósan hó nélküli mínuszok lesznek, vagy kell természetes hó is, amire aztán rásegítenek?
Írta 2007. november 15. - 09:24
Viszont ha már tekerni nem mehetek, akkor legalább elkezdek szervezkedni évadzáró ügyben, ha van hozzá kedvetek! :cheers:
Elõször is majd kellene egy olyan idõpont, amikor lehetõleg minél többen ráérünk! S jó lenne most úgy csinálni, hogy Ano se maradjon ki a buliból. Úgyhogy Ano, elsõsorban tõled várnék idõpont-javaslatokat, hogy mikor érnél rá egy kellemes délutáni-esti mókához, s mi pedig igyekeznénk az általad jónak tartott idõpontok közül kiválasztani egy optimálisat. S ha meglesz az idõpont, lehetõleg 1-2 héttel elõre, akkor foglalok valami jó kis helyet is, nehogy úgy járjunk, hogy nem férünk be sehová! Remélem ugyanis, hogy jó páran sikerül összejönnünk!
Írta 2007. november 14. - 21:58
Írta 2007. november 14. - 21:53
Pinya:
idõpont ok., hely a parkoló....ok? a tel. szám mentve
Hétvégére felszerelem a 2.1-es Conti speed kinget....kíííívááánncsiii vagyok
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. november 14. - 21:49
Miiiiiiiiiiiiiii?azé mondtam a spart, mert lekavarodtam:)
Dobj egy telefonszámot Mattinak is és nekem is privátba, hogy utolérjük egymást.Herenden hol csatlakozzak? 10:45 körül?
Írta 2007. november 14. - 21:49
Írta 2007. november 14. - 21:48
ja lassan üzletet nyithatok belölük:)
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. november 14. - 21:45
Ha az útirány a Laczkó-forrás fele mutat, akkor inkább ott.Jo akkor vasárnap 10 az indulás sparkolóból....ok?
Sok lett a térdmelegítõbõl?ha nem jön meg a cucc szólj viszek neked akkó t.melegítõt
Írta 2007. november 14. - 21:41
Pinya:
ha nem jön meg a cucc szólj viszek neked akkó t.melegítõt:)
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. november 14. - 21:40
Nem vagyunk mi cukorból!
Igaz! Öltözetem is alakul, még a kamáslim és a térdmelegítõm várom, remélem meg is érkezik a héten! Ha nem lesz nulla fok, ezek nélkül is túraképes vagyok.
Írta 2007. november 14. - 21:11
Nem vagyunk mi cukorból!Herenden tudnék csatlakozni.Csapadék lesz egész hétvégén eszerint
Az nekem lesz kemény, mert szombat este dõzsölünk Azért OK. Mi lenne, ha csak 10-kor indulnánk?Hûûûûû az nagyon kemény lenne inkább akkó mennyünk vasárnap.
Helyes! Hozzunk már össze valami komolyabb létszámú túrát.Ha az idõjárás olyan lesz, vasárnap minket is érdekelne a párommal
Ano?
Írta 2007. november 14. - 20:53
Ha az idõjárás olyan lesz, vasárnap minket is érdekelne a párommal. :-)Hûûûûû az nagyon kemény lenne inkább akkó mennyünk vasárnap.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2007. november 14. - 18:02
Ha 9.00-körül elindulunk, és legkésõbb 14.30-ig hazaérünk akkor igen! (5,5 órába belefér?)
Hûûûûû az nagyon kemény lenne inkább akkó mennyünk vasárnap.
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. november 14. - 13:49
Ha 9.00-körül elindulunk, és legkésõbb 14.30-ig hazaérünk akkor igen! (5,5 órába belefér?)Szombaton kéne menni, mert Vasárnapra csapadékot mondanak. Hûvös lessz úgy hogy vastag legyen az öltözet, az útvonallal kapcsolatban csak annyit, hogy Herend-Fodortanya-Királykapu-B.Bél-a kedvencem:) Hajag-H.kút-Vp.
.....ez jó lessz?
Írta 2007. november 14. - 11:47
Csapadék lesz egész hétvégén eszerint:
http://www.met.hu/om...=0&kps=1&dti=57
Írta 2007. november 14. - 10:04
Szombaton kéne menni, mert Vasárnapra csapadékot mondanak. Hûvös lessz úgy hogy vastag legyen az öltözet, az útvonallal kapcsolatban csak annyit, hogy Herend-Fodortanya-Királykapu-B.Bél-a kedvencem:) Hajag-H.kút-Vp.
.....ez jó lessz?
www.kannmatti.kepeim.hu