Melyik "K" betûsre gondolsz?Ez egy nagyon jó kérdés! A "Nagy" hegyet nem akarjuk megmászni?!
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2007. november 13. - 21:40
Írta 2007. november 13. - 20:29
ááá, alapozás van. lazán mennénk :aniolek_n:angevil:
mondjuk délután 2-tõl?
2 az jó terep vagy ou. az ou.-tól faj a seggem:)
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. november 13. - 18:08
Hétvégére mit szólnátok egy bakonyi tt-hez Emptyvel már feszegettük a témát,
persze jó idõjárás esetén. Remélem többen leszünk mint 2:)
Remélem lejövök addigra a takonyról!
De az idõjárás nekem is feltétel, hogy jónak kell lennie!
Mondjuk a havazás nekem már az!
Ha vasárnapra tervezitek, van talán rá reális esély, hogy benevezzek.
Realizáld! Legalizáld!
Ha idõ jó lesz, én benne vagyok. Mit takar a tt? Milyen útvonalt terveztetek?
Ez egy nagyon jó kérdés! A "Nagy" hegyet nem akarjuk megmászni?!
Írta 2007. november 13. - 17:58
ááá, alapozás van. lazán mennénk :aniolek_n:angevil:Jaaaa épp mondani akartam, hogy nincs idõõõõõõõõõm semmire, ahogy hallom kedves konátlan barátunk egy vircsaftt:), úgy hogy lehet hogy nem nevezek be ,nem akarok fiatalon meghalni.
mondjuk délután 2-tõl?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. november 13. - 17:49
Írta 2007. november 13. - 17:31
Ha vasárnapra tervezitek, van talán rá reális esély, hogy benevezzek.Hétvégére mit szólnátok egy bakonyi tt-hez Emptyvel már feszegettük a témát, persze jó idõjárás esetén. Remélem többen leszünk mint 2:)
Írta 2007. november 13. - 17:02
Hétvégére mit szólnátok egy bakonyi tt-hez Emptyvel már feszegettük a témát, persze jó idõjárás esetén. Remélem többen leszünk mint 2:)
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. november 13. - 11:29
Ano :
milyen a 2.3-as Conti?
a 2.1es biztosan jobb lenne, de így legalább sokkal konfortosabb (errefelé eléggé köves/rázós a terep)
volt alkalmam sárban tekerni vele (nem éppen sárgumi) és türhetõnek mondanám (de azért FAJSZ FELÉ TÖBBÉ SOHA!!! )
szóval nekem bevállt, nagyon ... 2000ft volt darabja és a méretéhez képest könnyû (ez hajtogathatós) és jól tapad mindenhol ... összességében egy olcsó és kiválló gumi túrázáshoz.
jah én kb 2,5-2,8-re fújom hátul (súllyomhoz képest nem sok) ... picit puhának tünik de eléggé ballonos, szal megteszi ez is. DH-zni nem szoktam vele
Írta 2007. november 12. - 19:29
Ano :
milyen a 2.3-as Conti?
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. november 12. - 19:17
Hali!
Disznónak vége nekem másnap, úgy hogy sikerált...
conti speed king 2.1
Akkor minden király volt!
szerdán egész nap szabad vagyok.
valaki tekerni?
Szép is lenne, jó is lenne!
Elöbb a torkom volt oda most meg az arcüregem.
Remélem hétvégére már egyben leszek a havazásra!
Addigra a téli ruha is megjön tán!
Matti "talán" ráér!
Biztos sok a dolga!
Írta 2007. november 12. - 17:32
valaki tekerni?
Írta 2007. november 12. - 17:22
Sziasztok!
Melyik volt az a conti gumi amit annyira kívántok?
Matti!
Azt tudjuk mi lett a disznóval! De te is túlélted?
Hali!
Disznónak vége nekem másnap, úgy hogy sikerált...
conti speed king 2.1
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. november 12. - 10:05
mondjuk még sötétedés elõtt.
2-3-4 órai indulással.
Írta 2007. november 12. - 07:50
Melyik volt az a conti gumi amit annyira kívántok?
Matti!
Azt tudjuk mi lett a disznóval! De te is túlélted?
Írta 2007. november 09. - 23:22
Még jó, hogy rámennek. Van egy típuskeresõ, hogy meg tudd keresni, milyen való az autóhoz:Ezek az ajtóra szerelhetõ tartók rámennek a kombi autóra is?
http://www.thulearuh...szerelheto.html
http://www.thulearuh...n_high.html/132és mennyi az az annyi
Én az enyémtõl 30-ért megválnék.
Némely nóném tartó az alut is megrágja tisztelet a kivételnek.Ezt a problémát idáig semmivel sem sikerült kiküszöbölnöm (polifoam, belsõdarab, rongy, etc...). Ez nem festéklepattogzást jelent, csupán némi alig észrevehetõ "mattulást"
Csak csendben jegyzem meg, hogy a clip on high baromi egyszerûen mûködik, a bicó nem takarja sem a rendszámot, se a lámpát, és a légellenállást sem növeli. Persze az sem elhanyagolható, hogy egy vészfékezéskor sem tépi le az autó tetejét, és az út fölötti akadályokba se akadsz el vele.
Írta 2007. november 09. - 21:36
ott van az eBike-os link
egyébként nekem eszem ágába nincs eladni
csak kipróbálásra ajánlottam fel
jaaaaaaaaaaaaaaaaa ééérteeeeem
Írta 2007. november 09. - 20:40
Köszönöm a gratuációkat :-)
Ezek az ajtóra szerelhetõ tartók rámennek a kombi autóra is?
Neked mennyibe került? JA és milyen van? Néztem a neten az a gyorsszerelésût. az 27e. Valami ProRide 951
Sajnos típusszámra vagy névre nem emlékszem... Én már csak ilyen vagyok, azt sem tudom, hány éves a kocsim (ez komoly). De emlékeim szerint 40e alatt volt valamivel. Ez tartalmazza a kocsi tetjébe gyárilag beépített sínekre felszerelhetõ kereszttartókat (ezekkel tehát van egy sima tetõcsomagtartód), amik rázárhatók a tetõsínekre. Valamint 2 db kerékpárszállítót, amelyek a fenti kereszttartókra szerelhetõk és ezekbe a bringák kulccsal belezárhatók. A keresszttartók a kerékpárszállítóhoz viszont nem zárható módon, hanem csavarokkal csatlakoznak. A bringa alsóvázcsövét tartó pofába két helyre is illeszthetõ a gyorszár, így a legvékonyabb outi váztól a vastag bumszliig minden belerakható. A vázakon viszont ez is nyomot hagy, igaz kevésbé, mint az olcsó szarok. Ezt a problémát idáig semmivel sem sikerült kiküszöbölnöm (polifoam, belsõdarab, rongy, etc...). Ez nem festéklepattogzást jelent, csupán némi alig észrevehetõ "mattulást".
Ui.: Keresgéltem kicsit a neten az általam használt modell után, hogy pontosabb infoval szolgálhassak, de sehol sem lelem. Sztem már kifutott modell.
Írta 2007. november 09. - 20:31
Szia!
és mennyi az az annyi??
ott van az eBike-os link
egyébként nekem eszem ágába nincs eladni
csak kipróbálásra ajánlottam fel
Írta 2007. november 09. - 16:13
Ano
nekünk ez van:
http://ebike.hu/term...tso-ajtora/5279
mindenféle autóra személyre szabható.
a 3 bicaj szerintem neccesen fél fel rá. túl közel vannak egymáshoz, de ha muszáj, akkor fel lehet tenni
akartam mondani, hogy ma fenn leszek 13h-tól ~15h-ig, elviszem, aztán kipróbálhatod, de amint látom Várpalota lett a székhelyed...
Szia!
és mennyi az az annyi??
Írta 2007. november 09. - 10:18
nekünk ez van:
http://ebike.hu/term...tso-ajtora/5279
mindenféle autóra személyre szabható.
a 3 bicaj szerintem neccesen fél fel rá. túl közel vannak egymáshoz, de ha muszáj, akkor fel lehet tenni
akartam mondani, hogy ma fenn leszek 13h-tól ~15h-ig, elviszem, aztán kipróbálhatod, de amint látom Várpalota lett a székhelyed...