Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2007. November 16. - 17:30
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2007. November 16. - 15:56
Posted 2007. November 16. - 14:16
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2007. November 15. - 21:49
Posted 2007. November 15. - 21:45
Empty
Matti
Pinya
Lacikonék (2)
Déenes
Szerintem ez 6. Mármint az eddigi tervezett létszám a bejelentkezések alapján.
Ja, és arra vakon is elmegyünk!
Takonyjelentés majd szombaton! ( Eddig csak sajnos 50%-os vagyok!
De akkor már tuti, hogy holnap vagy szombaton
be kell tûznöm Veszprémbe aláöltözetért.
Nem tudom mi lesz de azért remélem nem túlélõtúra lesz!
Posted 2007. November 15. - 21:21
Bakonybél felé mentem kocsival, hát ami hó ott van..... Hárskútról Márkó felé letaposott hó borítja az aszfaltot, ahol gurulni szoktunk.
Szóval.
Mi még nem vagyunk 100%-osak.
"De sosem voltunk azok....:-)"
A szándék meg van!
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2007. November 15. - 21:02
A megrendelt térdmelegítõm nem mostanában érkezik meg, Matti, küldtem privátot ezzel kapcsolatban.
Posted 2007. November 15. - 20:53
EmptyAkkó vasárnap3 leszünk? azé remélem többen összejövünk ja lámpa mindenkinél legyen..
Matti
Pinya
Lacikonék (2)
Déenes
Szerintem ez 6. Mármint az eddigi tervezett létszám a bejelentkezések alapján.
Ja, és arra vakon is elmegyünk!
Posted 2007. November 15. - 20:50
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2007. November 15. - 20:46
ááááááááááááá!...elkezdek szervezkedni évadzáró ügyben, ha van hozzá kedvetek!
December elején kellene valamelyik pénteken, még mielõtt a céges bulik elkezdõdnek.Elõször is majd kellene egy olyan idõpont, amikor lehetõleg minél többen ráérünk!
Hízelgõ, de nem biztos, hogy mindenki szeretné a halat (én igen). Az 1-es verzió szimpatikus!Évadzáró haddelhaddal kapcsolatban van két javaslatom:
1: Gösser - a legjobb pizza és kellemes csapolt sör.
2: A régi Zöld Alma cukrászda helyén nyílt egy hekk bár. Amolyan halételes kisvendéglõ. (Egyébként házhoz is szállítanak.) Mivel imádom a halat, felkerestük, és mondhatom, hogy elégedetten távoztunk. Finom borok is vannak! Jelenleg ez az egyetlen zabahely a városban (a Gösseren kívül), ahol még nem kellett csalódnom. Igaz, még csak egyszer voltam ott...![]()
Ja, és Déenesnek felettéb közel van...
Megnyitó most szombaton, de bármennyire szerettem volna elmenni nem jön össze, mert este céges fogadásra kell menni demszkifalvára!És ha már Andrisnál tartunk: Mikor is lesz a Holle-hütte megnyitója? Esetleg ott összekapcsolni a kellemeset a hasznossal? Végül is abszolút nekünk való környezetben van. Mi lesz az étlapjukon (meg az itallapjukon)? A hóágyúzást megkezdik ha tartósan hó nélküli mínuszok lesznek, vagy kell természetes hó is, amire aztán rásegítenek?
Hóágyúzni meg fognak tudtom szerint hó nélkül is, csak legyen elég hideg!
Posted 2007. November 15. - 10:45
az útvonallal kapcsolatban csak annyit, hogy Herend-Fodortanya-Királykapu-B.Bél-a kedvencem:) Hajag-H.kút-Vp.
.....ez jó lessz?
Hehehe... Mert ott nem szoktunk csúnyán sza..á ázni... Amúgy megvolt a vasárnapi túra?
Évadzáró haddelhaddal kapcsolatban van két javaslatom:
1: Gösser - a legjobb pizza és kellemes csapolt sör.
2: A régi Zöld Alma cukrászda helyén nyílt egy hekk bár. Amolyan halételes kisvendéglõ. (Egyébként házhoz is szállítanak.) Mivel imádom a halat, felkerestük, és mondhatom, hogy elégedetten távoztunk. Finom borok is vannak! Jelenleg ez az egyetlen zabahely a városban (a Gösseren kívül), ahol még nem kellett csalódnom. Igaz, még csak egyszer voltam ott...
Ja, és Déenesnek felettéb közel van...:cheers: És ha már Andrisnál tartunk: Mikor is lesz a Holle-hütte megnyitója? Esetleg ott összekapcsolni a kellemeset a hasznossal? Végül is abszolút nekünk való környezetben van. Mi lesz az étlapjukon (meg az itallapjukon)? A hóágyúzást megkezdik ha tartósan hó nélküli mínuszok lesznek, vagy kell természetes hó is, amire aztán rásegítenek?
Posted 2007. November 15. - 09:24
Viszont ha már tekerni nem mehetek, akkor legalább elkezdek szervezkedni évadzáró ügyben, ha van hozzá kedvetek! :cheers:
Elõször is majd kellene egy olyan idõpont, amikor lehetõleg minél többen ráérünk! S jó lenne most úgy csinálni, hogy Ano se maradjon ki a buliból. Úgyhogy Ano, elsõsorban tõled várnék idõpont-javaslatokat, hogy mikor érnél rá egy kellemes délutáni-esti mókához, s mi pedig igyekeznénk az általad jónak tartott idõpontok közül kiválasztani egy optimálisat. S ha meglesz az idõpont, lehetõleg 1-2 héttel elõre, akkor foglalok valami jó kis helyet is, nehogy úgy járjunk, hogy nem férünk be sehová! Remélem ugyanis, hogy jó páran sikerül összejönnünk!
Posted 2007. November 14. - 21:58
Posted 2007. November 14. - 21:53
Pinya:
idõpont ok., hely a parkoló....ok? a tel. szám mentve
Hétvégére felszerelem a 2.1-es Conti speed kinget....kíííívááánncsiii vagyok
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2007. November 14. - 21:49
Miiiiiiiiiiiiiii?azé mondtam a spart, mert lekavarodtam:)
Dobj egy telefonszámot Mattinak is és nekem is privátba, hogy utolérjük egymást.Herenden hol csatlakozzak? 10:45 körül?
Posted 2007. November 14. - 21:49
Posted 2007. November 14. - 21:48
ja lassan üzletet nyithatok belölük:)
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2007. November 14. - 21:45
Ha az útirány a Laczkó-forrás fele mutat, akkor inkább ott.Jo akkor vasárnap 10 az indulás sparkolóból....ok?
Sok lett a térdmelegítõbõl?ha nem jön meg a cucc szólj viszek neked akkó t.melegítõt
Posted 2007. November 14. - 21:41
Pinya:
ha nem jön meg a cucc szólj viszek neked akkó t.melegítõt:)
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2007. November 14. - 21:40
Nem vagyunk mi cukorból!
Igaz!

Sign In
Create Account

Back to top