A megrendelt térdmelegítõm nem mostanában érkezik meg, Matti, küldtem privátot ezzel kapcsolatban.
EmptyAkkó vasárnap3 leszünk? azé remélem többen összejövünk ja lámpa mindenkinél legyen..
ááááááááááááá!...elkezdek szervezkedni évadzáró ügyben, ha van hozzá kedvetek!
December elején kellene valamelyik pénteken, még mielõtt a céges bulik elkezdõdnek.Elõször is majd kellene egy olyan idõpont, amikor lehetõleg minél többen ráérünk!
Hízelgõ, de nem biztos, hogy mindenki szeretné a halat (én igen). Az 1-es verzió szimpatikus!Évadzáró haddelhaddal kapcsolatban van két javaslatom:
1: Gösser - a legjobb pizza és kellemes csapolt sör.
2: A régi Zöld Alma cukrászda helyén nyílt egy hekk bár. Amolyan halételes kisvendéglõ. (Egyébként házhoz is szállítanak.) Mivel imádom a halat, felkerestük, és mondhatom, hogy elégedetten távoztunk. Finom borok is vannak! Jelenleg ez az egyetlen zabahely a városban (a Gösseren kívül), ahol még nem kellett csalódnom. Igaz, még csak egyszer voltam ott...![]()
Ja, és Déenesnek felettéb közel van...
Megnyitó most szombaton, de bármennyire szerettem volna elmenni nem jön össze, mert este céges fogadásra kell menni demszkifalvára!És ha már Andrisnál tartunk: Mikor is lesz a Holle-hütte megnyitója? Esetleg ott összekapcsolni a kellemeset a hasznossal? Végül is abszolút nekünk való környezetben van. Mi lesz az étlapjukon (meg az itallapjukon)? A hóágyúzást megkezdik ha tartósan hó nélküli mínuszok lesznek, vagy kell természetes hó is, amire aztán rásegítenek?
az útvonallal kapcsolatban csak annyit, hogy Herend-Fodortanya-Királykapu-B.Bél-a kedvencem:) Hajag-H.kút-Vp.
.....ez jó lessz?
Miiiiiiiiiiiiiii?azé mondtam a spart, mert lekavarodtam:)
Dobj egy telefonszámot Mattinak is és nekem is privátba, hogy utolérjük egymást.Herenden hol csatlakozzak? 10:45 körül?
Ha az útirány a Laczkó-forrás fele mutat, akkor inkább ott.Jo akkor vasárnap 10 az indulás sparkolóból....ok?
Sok lett a térdmelegítõbõl?ha nem jön meg a cucc szólj viszek neked akkó t.melegítõt
Nem vagyunk mi cukorból!
Nem vagyunk mi cukorból!Herenden tudnék csatlakozni.Csapadék lesz egész hétvégén eszerint
Az nekem lesz kemény, mert szombat este dõzsölünkHûûûûû az nagyon kemény lenne inkább akkó mennyünk vasárnap.
Helyes! Hozzunk már össze valami komolyabb létszámú túrát.Ha az idõjárás olyan lesz, vasárnap minket is érdekelne a párommal
Ha az idõjárás olyan lesz, vasárnap minket is érdekelne a párommal. :-)Hûûûûû az nagyon kemény lenne inkább akkó mennyünk vasárnap.
Ha 9.00-körül elindulunk, és legkésõbb 14.30-ig hazaérünk akkor igen! (5,5 órába belefér?)
Ha 9.00-körül elindulunk, és legkésõbb 14.30-ig hazaérünk akkor igen! (5,5 órába belefér?)Szombaton kéne menni, mert Vasárnapra csapadékot mondanak. Hûvös lessz úgy hogy vastag legyen az öltözet, az útvonallal kapcsolatban csak annyit, hogy Herend-Fodortanya-Királykapu-B.Bél-a kedvencem:) Hajag-H.kút-Vp.
.....ez jó lessz?