Lessz, ha nem felejtem el:)Én megyek!
Szívmelegítõ?
Hát nem a sparkolónál találkozunk?
Majd Déenes megmondja:)
Akkó 10-kor a zoo-nál?
Lessz, ha nem felejtem el:)Én megyek!
Szívmelegítõ?
Hát nem a sparkolónál találkozunk?
Én vagyok az oka, hogy nem, mert pont az ellenkezõ irányba kellene indulnom.Hát nem a sparkolónál találkozunk?
Én megyek!mennyien leszünk holnap? 10-kor a forrásnál
Szívmelegítõ?az idõ gyönyörû mi kell még?
köszöi.Aláöltözet: proline functional sports underwear. Unisex és ergonómiailag tervezett, kényelmes. Már csak a két véglet: XS és XL-ben kapható. Nekem XL nagy volt fõleg bringás ruházat alá, így XS-t vettem, ez passzos, pont jó a bringás nadrágom alá. Betét nincs az alsóban. Anyag: 30% viszkóz, 70% poliészter.
Kamásli még nem tudom milyen pontosan, holnap megyek érte. Úgy rendeltettem sárockkal, hogy meleg neoprén anyagú, lehetõleg vízálló legyen. Vagy Shimano, vagy Specialized lesz. Holnap megírom milyen. 6-7k körül lesz.
Városlõdi vagyok.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
errõl van valami közelebbi infód? sok volt még az intersparban? hétfõn leszek újra Vp-ben, jól jönne egy ilyen ruha... mérete jó? fazonja?A héten vettem Intersportban hosszú aláöltözetet, 11-rõl 4k-ra le van árazva.
hol, milyet, mennyiért?...Kamáslim is megjött, csak be kell mennem érte boltba...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Honnan tudod? Voltál talán tekerni egyedül? (Galád módon kihagyva minket?)15-30 cm hó van fenn....
Az útvonal mennyire van lefixálva?
Bakonybél felé mentem kocsival, hát ami hó ott van..... Hárskútról Márkó felé letaposott hó borítja az aszfaltot, ahol gurulni szoktunk.
Szóval.
Mi még nem vagyunk 100%-osak.
"De sosem voltunk azok....:-)"
A szándék meg van!
Empty
Matti
Pinya
Lacikonék (2)
Déenes
Szerintem ez 6. Mármint az eddigi tervezett létszám a bejelentkezések alapján.
Ja, és arra vakon is elmegyünk!