Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2008. január 31. - 21:42
Miért Vinyét nézted DNS? Jankó Fenyõfõrõl beszélt! Az azért nem ugyanaz!
Írta 2008. január 31. - 21:38
PC Urak: köszi a tippeket! Rámozdulok. Ja, volna egy amatõr kérdésem. Ha valamelyik webhelyrõl lefolytatom az ellenõrzést, az csak kimutatja a gépemen lévõ vírust, vagy meg is gyógyítja a PC-t?
A nod asszem ki is pusztíjja, de ha nem akkor letöltöd azonnal és kész.
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. január 31. - 21:33
Vonat kilõve, külöben is túl korán kéne kelni!Hát ha vonatozás, akkor nekünk nem jó
Párommal kettõnknek a jegy+bringajegy az már húzós!
Esetleg más javaslat?
Persze az is csak akkor jöhet szóba, ha nem esik az esõ!
Majd ha jobb idõ lesz.
Most menjünk legalább egy Hárskút Lókút kört!
Megküldjük a Papodot fölfele?
Írta 2008. január 31. - 20:49
Hát ha vonatozás, akkor nekünk nem jóJól hangzik!
Vonat:
Veszprém - Vinye 2008.02.02, szombat kerékpárral
ind. 08:08 érk. 09:06 idõtartam 0:58 táv 34 km
Késõbbi alternatíva sajnos nincs!
Párommal kettõnknek a jegy+bringajegy az már húzós!
Esetleg más javaslat?
Persze az is csak akkor jöhet szóba, ha nem esik az esõ!
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2008. január 31. - 20:14
Jól hangzik!
Vonat:
A bringa jelentem megvan már csak fel kell matricázni
és jöhet a mehet! Viszont! Sajna kapar a torkom mint
állat és nem tudom mi lesz velem szombatra!
Ha elmúlik akkor lehet, hogy bevállalom a korai indulást
bár nem valószínû mivel a hetem elég mozgalmas lett!
+én sem hallottam jót igérõ elõrejelzést! Ez viszont
azt jelenti, hogy ti nyugodtan mehettek mert jó
lesz az idõ ha maradok!
Majd legközelebb megyek. Addig ismerkedem az új
pilótafülkével!
Írta 2008. január 31. - 19:44
Jól hangzik!Mi lenne, ha elvonatoznánk Fenyõfõig (már ez is egy élmény), aztán bringával haza mondjuk a Királykapun át?
Vonat:
Írta 2008. január 31. - 19:26
Idõjárást még nem néztem, de a szomszédom szerint szar lesz.:cry: Viszont a három bicajcomputerbõl kettõben meghalt az elem a télen. Most lenyúltam az asszonyét, hogy nekem legyen. Meg egy kicsit ápolgattam-kenegettem a Konát a garázsban. Már nagyon mehetnéke van!!! És szebb, mint valaha.
PC Urak: köszi a tippeket! Rámozdulok. Ja, volna egy amatõr kérdésem. Ha valamelyik webhelyrõl lefolytatom az ellenõrzést, az csak kimutatja a gépemen lévõ vírust, vagy meg is gyógyítja a PC-t?
Írta 2008. január 31. - 18:32
Írta 2008. január 31. - 18:19
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. január 31. - 16:57
Pár napja van otthon is netem. Ezért letöltöttem egy vírusirtót, de valami gebasz történt közben. A gép teljesen lehalt és nekem 8 órámba került, hogy újra tudjam indítani. Azóta a Nero nem mûködik (tehát adatokat sem tudok DVD-re menteni), pedig háromszor installáltam újra. Három eltérõ Nero verziót három különbözõ meghajtóról... De továbbra sem mûxik. A gép jelentõsen lelassult és abban sem vagyok biztos, hogy a letöltött vírusirtó mûködik-e... A program file-ok között mindenesetre ott van. Nem tudom, hogy ha esetleg az új vírusirtó okozhat-e olyan mértékû lassulást, hogy bizonyos funkciók csak percekkel a kattintás után jelennek meg. A winchester 3/4-e üres. Egyszer felnyomtam az XP service packot is, de nem segített.
A legnagyobb bajom, hogy nincs Nero. Ez azért is lényeges volna, hogy mentsem a menthetõt, mert félek attól, hogy összeomlik az egész rendszer. Pár éve már jártam így, és azóta sem hevertem ki az adatvesztést...:cry:
Másrészt jó volna tudni, hogy akkor most van-e vírusvédelmem vagy nincs...
Hát ennyi.... Bassza meg a Billy
Ja, hogy bicaj is legyen: Mi lenne, ha elvonatoznánk Fenyõfõig (már ez is egy élmény), aztán bringával haza mondjuk a Királykapun át?
Van az E-TRUST nak egy online szkennerje:
http://www.ca.com/hu...sinfo/scan.aspx
Amikor elindul, kis idõt vesz igénybe, mert letölt pár fájlt a gépre, de ez látszik is. Ezután kiválasztod a drájvot és start. Ez egy elég egyszerû, ámbár nem annyira hatékony szennelés.
Írta 2008. január 31. - 16:43
Természetesen
Nem nem ez egy kezes bárány volt már a felrakásnál is , a beállításról nem is beszélve, jóformán nem is kellett hozzá nyúlni az elsõhang kb.26 km/h fölött jelentkezett, de nem vészes...
Nekem is csak a 180as cincogott, de az is csak akkor amikor kiálltam a nyeregbõl
Írta 2008. január 31. - 15:47
Pár napja van otthon is netem. Ezért letöltöttem egy vírusirtót, de valami gebasz történt közben. A gép teljesen lehalt és nekem 8 órámba került, hogy újra tudjam indítani. Azóta a Nero nem mûködik (tehát adatokat sem tudok DVD-re menteni), pedig háromszor installáltam újra. Három eltérõ Nero verziót három különbözõ meghajtóról... De továbbra sem mûxik. A gép jelentõsen lelassult és abban sem vagyok biztos, hogy a letöltött vírusirtó mûködik-e... A program file-ok között mindenesetre ott van. Nem tudom, hogy ha esetleg az új vírusirtó okozhat-e olyan mértékû lassulást, hogy bizonyos funkciók csak percekkel a kattintás után jelennek meg. A winchester 3/4-e üres. Egyszer felnyomtam az XP service packot is, de nem segített.Szerintem nem sokat 40-50 km még nem tom, de kb. ennyit.
A géphez visszatérve mi is a prb. ?
A legnagyobb bajom, hogy nincs Nero. Ez azért is lényeges volna, hogy mentsem a menthetõt, mert félek attól, hogy összeomlik az egész rendszer. Pár éve már jártam így, és azóta sem hevertem ki az adatvesztést...:cry:
Másrészt jó volna tudni, hogy akkor most van-e vírusvédelmem vagy nincs...
Hát ennyi.... Bassza meg a Billy
Ja, hogy bicaj is legyen: Mi lenne, ha elvonatoznánk Fenyõfõig (már ez is egy élmény), aztán bringával haza mondjuk a Királykapun át?
Írta 2008. január 31. - 15:27
Nemtom van-e már valakinek útvonalterve, de jó lenne inkább a Bakony felé menni, hogy hazafelé már kicsit könnyebb legyen!
Persze azt is figyelembe kell venni, hogy hol mekkora lehet a sár!
Írta 2008. január 31. - 14:06
A géphez visszatérve mi is a prb. ?
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. január 31. - 13:33
Pajtások, ha van köztetek valami IT guru, aki sürgõs segítséget tudna nyújtani nekem és a valszeg megvírusosodott gépemnek, kérem jelezze!
Nem segítségként kérem, szívesen megfizetem az idejét és a tudását. Csak egyrészt nem szívesen fordulok idegenhez, másrészt akihez fordulnék az csak a jövõ héten lesz elérhetõ. Addigra pedig megindul a reghét a suliban és gép nélkül halott leszek.
Köszi elõre is!
ON
Szombat? Izgalmasan hangzik... Ez az elsõ és sokáig az utolsó hétvégém, amit nem kell feltétlenül tanulással töltenem. Viszont gyenge vagyok, mint az ezüs Marlbi... Mennyit mennénk?
Írta 2008. január 31. - 08:42
TermészetesenMi is mennénk! Párommal közösen felizgultunk a hétvégétõl....
Csak az égiek is akarják.....
És akkor kipróbálhatunk egy ISTENCSÁSZÁR féket?
cin-cin-cin-cin-cin-cin-cin-cin-cin?
Muzsika füleidnek?
Nem nem ez egy kezes bárány volt már a felrakásnál is , a beállításról nem is beszélve, jóformán nem is kellett hozzá nyúlni az elsõhang kb.26 km/h fölött jelentkezett, de nem vészes...
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. január 31. - 08:15
Szerintem a 10:00 órás indulás jó volt múltkor is, lehetne most is. Az meg hogy hol találkozzunk, az függ attól, hogy merre mennénk! Merre mennénk?
Írta 2008. január 30. - 21:46
Szombaton megint mehetnénk egyet!
Mi is mennénk! Párommal közösen felizgultunk a hétvégétõl....
Csak az égiek is akarják.....
És akkor kipróbálhatunk egy ISTENCSÁSZÁR féket?
Amen!
Írta 2008. január 30. - 21:08
A 160-as nem is cincog!cin-cin-cin-cin-cin-cin-cin-cin-cin?
Muzsika füleidnek?
Kiváncsi vagyok az én 180-as tárcsámra, hogy van-e benne egér.
Remélem nincs, mert zavar ha nem tökéletes....
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2008. január 30. - 21:03
cin-cin-cin-cin-cin-cin-cin-cin-cin?Ja benne vagyok, szépen zenél az XT fék is
Muzsika füleidnek?