Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2008. február 03. - 17:34
Ma tudtam csak kipróbálni a bringát!
Az elsõ benyomás +!
A váz hossza attól függetlenül, hogy 19,5"-es
tökéletes! Szerintem már csak egy 0 fokos
stücni kell és a geo. is tökéletesebb lesz!
A váltás maga az álom, mennyország!
Mintha a hiperûrbe váltottam volna!
Kösz Laciklon!
További részletek remélem köv. hétvégén
személyesen!
Üdv
Írta 2008. február 03. - 15:39
Írta 2008. február 02. - 19:16
Írta 2008. február 02. - 08:40
De korán kikukorékolt benneteket a kakas az ágyból!
A kávé mér fortyog...
Nekünk muszály korán kelni hogy kicsi falunkból felérjünk a nagy városba.
Itt is most fõtt le a kávé! Érzitek az illatát?
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2008. február 02. - 08:23
Írta 2008. február 02. - 08:20
Jó reggelt!
Azért ez nem gyenge, hogy most reggel már 7 fok van! Ezzel nem is lenne baj, csak az esõvel, ami nagyon közeledeik! Remélem délutánig kibírja!
De korán kikukorékolt benneteket a kakas az ágyból!Jó reggelt!
Emelkedõ légnyomás, kevés felhõ és +6 fok a palotai helyzet.
Akkor hajrá! Kezdünk készülõdni.
A kávé mér fortyog...
Írta 2008. február 02. - 08:06
Emelkedõ légnyomás, kevés felhõ és +6 fok a palotai helyzet.
Akkor hajrá! Kezdünk készülõdni.:clap:
Írta 2008. február 02. - 08:05
Azért ez nem gyenge, hogy most reggel már 7 fok van! Ezzel nem is lenne baj, csak az esõvel, ami nagyon közeledeik! Remélem délutánig kibírja!
Írta 2008. február 01. - 21:47
Eddigi aktivitás alapján számomra a következõ lista kristályosodott ki:Mivel hatalmas itt az aktivitás, nem valószínû, hogy ma még döntés születik létszám ügyben. Én mindenesetre kocsival és tetõtartóval megyek oda, aztán majd meglátjuk.
Lakiklonék 2
Jankó 1
Redi 1
Kann Matti 1
DNS (jómagam) 1
Szum=6
Javítsatok, ha tévedek.
9.00 sparkoló!
Jójcakkát!
Írta 2008. február 01. - 21:42
Viszlát kilenckor a Jutasi Sparkolóban. Jóccakát!
Írta 2008. február 01. - 21:33
Nem semmi!Mennék én de a torkom még mindig kapar és
a bringát még nem tudtam felmatricázni.
Majd legközelebb.
Nektek jó tekerést!
A háttérbõl figyelt és megellõzött a hozzászólásban!
Már itt is megellõz! ÁÁÁÁÁÁÁááááááááááá!!!!!!!!!!.....
Írta 2008. február 01. - 21:32
A montid is vágyhat már terepre! Épp eleget pihent a szerelõnél..
Írta 2008. február 01. - 21:30
a bringát még nem tudtam felmatricázni.
Majd legközelebb.
Nektek jó tekerést!
Írta 2008. február 01. - 21:27
Lehet, hogy inkább marad a Bakony, pláne ha a többiekbõl indulok ki! Õket már múlt szombaton is alig lehetett rávenni, hogy Fûzfõre aszfalton menjünk!
Én is kocsival megyek oda holnap, a többit meg majd ott meglátjuk! Mára viszont lassan elköszönök! Remélem holnap normális idõ lesz, s tényleg ott leszünk legalább mind a hatan! Empty?
LACIKLON: Igen, 9:00 SPARKOLÓ!
Írta 2008. február 01. - 21:26
Délutánra valószínüleg el romlik az idõ! Ez a túra várható idõtartama miatt fontos..
Akkor reggel 9-kor sparkoló?
Ez az utolsó szavatok?
Írta 2008. február 01. - 21:05
Jankó! Ezt a holnapi napra gondolod?
Egyébként igazad van! Érdemes számolni! Ha jönnek Laciklonék ketten, plusz Matti DNS, te és én, akkor ugye vagyunk hatan. Laciklonnál elfér 2 ember, nálam 4 simán. Laciklonnál elfér 4 bringa, nálam 2, azaz neked nem is kéne kocsival jönni, megoldhatjuk Laciklonnal ketten is. Vélemény?
Ez az útvonal milyen lenne, amit javasolsz? Táv? Terep? Idõ?
Nekem nem jön be a link, amit betettél.
A link nekem sem jön be... Nem kellene PC közelébe mennem! Mindegy. Ha valaki nem ismeri még a Hegyestût, keressen rá képként a gugliban. Amúgy már nem emlékszem a túra adataira. Régen, amikor kerékpáros turizmussal akartam foglalkozni, szerepelt a kínálatomban, úgyhogy nagyon gyilkos nem lehet... A hegyestûi geológiai feltárás amolyan turisztikai látványosság. Óbudavár egy igazi metropolisz, mikor utoljára néztem, kevesebb,mint hatvan lakosa volt. A mosóbarlangja békés, meditálós hely. Dörgicse meg egyszerûen szép. A Kinizsi vár is útba esik. Nem erõltetem, csak felmerült bennem. Egyébként igen, holnapra gondoltam. De ez full beton. És a Hegyestûn belépõt is kell fizetni.
Mivel hatalmas itt az aktivitás, nem valószínû, hogy ma még döntés születik létszám ügyben. Én mindenesetre kocsival és tetõtartóval megyek oda, aztán majd meglátjuk.
Írta 2008. február 01. - 20:53
Egyébként igazad van! Érdemes számolni! Ha jönnek Laciklonék ketten, plusz Matti DNS, te és én, akkor ugye vagyunk hatan. Laciklonnál elfér 2 ember, nálam 4 simán. Laciklonnál elfér 4 bringa, nálam 2, azaz neked nem is kéne kocsival jönni, megoldhatjuk Laciklonnal ketten is. Vélemény?
Ez az útvonal milyen lenne, amit javasolsz? Táv? Terep? Idõ?
Nekem nem jön be a link, amit betettél.
Írta 2008. február 01. - 20:49
Írta 2008. február 01. - 20:25
Legyetek szívesek nyilatkozni, hogy jöttök-e vagy nem! Így összehangolhatjuk, hogy hány kocsira lesz valójában szükség.
Ha valaki hajnalban a Házgyári út és a Kistó utca keresztezõdésében jár, az legyen óvatos, mert a CBA elõtt eltörhetett valami csõ. A keresztezõdés egy részét már most 5 centi magasan lepi a víz. Gondolom az éjjeli mínuszok majd frankó koripályát csinálnak belõle. Szerencse, hogy nincs arrafelé kamionforgalom...:lol1: