Jankó! Ezt a holnapi napra gondolod?
Egyébként igazad van! Érdemes számolni! Ha jönnek Laciklonék ketten, plusz Matti DNS, te és én, akkor ugye vagyunk hatan. Laciklonnál elfér 2 ember, nálam 4 simán. Laciklonnál elfér 4 bringa, nálam 2, azaz neked nem is kéne kocsival jönni, megoldhatjuk Laciklonnal ketten is. Vélemény?
Ez az útvonal milyen lenne, amit javasolsz? Táv? Terep? Idõ?
Nekem nem jön be a link, amit betettél.
A link nekem sem jön be... Nem kellene PC közelébe mennem! Mindegy. Ha valaki nem ismeri még a Hegyestût, keressen rá képként a gugliban. Amúgy már nem emlékszem a túra adataira. Régen, amikor kerékpáros turizmussal akartam foglalkozni, szerepelt a kínálatomban, úgyhogy nagyon gyilkos nem lehet... A hegyestûi geológiai feltárás amolyan turisztikai látványosság. Óbudavár egy igazi metropolisz, mikor utoljára néztem, kevesebb,mint hatvan lakosa volt. A mosóbarlangja békés, meditálós hely. Dörgicse meg egyszerûen szép. A Kinizsi vár is útba esik. Nem erõltetem, csak felmerült bennem. Egyébként igen, holnapra gondoltam. De ez full beton. És a Hegyestûn belépõt is kell fizetni.
Mivel hatalmas itt az aktivitás, nem valószínû, hogy ma még döntés születik létszám ügyben. Én mindenesetre kocsival és tetõtartóval megyek oda, aztán majd meglátjuk.