Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2008. február 01. - 19:05
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. február 01. - 17:29
Én csatlakoznék!Ez jól hangzik Laciklon! Ugye ha többen jönnénk majd még össze, akkor nálatok még férnek el bringák, nálunk meg még emberkék! Úgyhogy szerintem lesz elég hely mindenkinek, aki csatlakozik!
Lesz hely?
Írta 2008. február 01. - 16:47
Jankó: Ne haragudj, én kérek elnézést!
Írta 2008. február 01. - 16:28
Fajsz
EZT A SZÓT NEM ISMEREM!!!
Írta 2008. február 01. - 16:19
Onnan mehetünk tovább is és majd tekerünk valahol!
Személyt nem de + 2,esettleg3 gép még befér!Este még rápillantok a fórumra, hogy mi a döntés,de most párommal indulunk spinnigelni
Tudom ez dicsekvés, de annak is szántam
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2008. február 01. - 15:56
Amúgy nekem jó a Bakony is, meg akármi más is, csak ne legyenek hasonló körülmények, mint anno Fajsz környékén!
Írta 2008. február 01. - 15:51
Célterület?
Írta 2008. február 01. - 15:14
Írta 2008. február 01. - 15:08
A vasutat sajnos kilõhetjük, mert most néztem Elvirát, és valóban csak egy 8:08-as vonatot hoz a délelõtt folyamán. Ez kissé korainak tûnik. Bocsi Elvike, hogy fikáztalak, de tegnap ez még nem így volt....!
Javaslat: Állapodjunk meg egyelõre egy 10:00-ás taliban a Youtasi Sparkolóban. Ez már legalább valami fix, a többi meg hozzáalakul.
Igen srácok, a tetõtartó bizony nyomot fog hagyni az alsóvázcsövön. Hiába Thule és hiába teszel alá belsõt, neoprént, polifoamot, zoknit vagy kutyaf...át. Ez van. De a bicaj van értünk és nem fordítva!!! Amúgy nem jön le a festék, csak olyan lesz, mintha bemattult volna.
Írta 2008. február 01. - 14:57
Írta 2008. február 01. - 14:49
Mondjuk nem tudom abból mi lenne, mert még bringázás közben is elõfordult, hogy folyékonyabb témára váltottunk, hát akkor mi lenne gyalog? :cheers:
Megint lebuktam...
Holnappal kapcsolatban: A mai csúcshõmérséklet +7°C volt. Ez nem vonz egyeltalán. A ragyogó napsütés viszont igen. Hosszút nem szívesen mennék, nem csak az erõnlétem (hiánya) miatt, hanem mert tapasztalataim szerint ebben a hõmérsékleben 50 km-en belül is meg tudom fagyasztani a lábujjaimat (kamásliban!). Azt a keveset, amit meg mennék, szívesebben tölteném azzal hogy "ott vagyok", mint azzal, hogy "oda jutok". Azaz menjünk oda vonattal vagy kocsival a célterületre, aztán élvezzük a montizás velejét és ne töltsük az idõt azzal, hogy odaérjünk. Ha kocsizunk, az enyémen kívül még egy bicajt tudok vinni a tetõn és természetesen a gazdáját is. Ilyen akciók során én általában az Odvaskõ-parkolóban (Bakonybél után) szoktam megállni, onnét sok jó útvonal elérhetõ. De parkolhatunk Holle anyó kricsmijénél is, aztán fel az alsóperei erdészházhoz. Arra tutira nincs sár. De ha Laciklonnak van valami tuti útvonala, amin nem kapunk sérvet és még szép is, akkor örömmel autózok el Palotáig és bízom magam idegenvezetõre. De Ajka környékétõl sem zárkózom el, ha pl. Pinya sherpa akarna lenni egy napra. .
Na rajta, kezdjetek dönteni aztán hozzunk má' össze valamit!!!
Írta 2008. február 01. - 13:44
Viszont jó lenne, ha a szombattal kapcsolatban kerekedne a dolog, mert nálam nem 100%, hogy megyek. Azért lenne jó tudni mielõbb, hogy mi a holnapi konkrétabb terv, hogy könnyebben tudjak dönteni! Légyszi mielõbb állapodjatok meg valamiben, aztán akkor már láthatnám, hogy mi az, amihez csatlakozok, vagy sem! Engem érdekelne a vonatos túra is, benne vagy egy Bakony mászásban is, csak írjátok meg, hogy mi lesz!
Írta 2008. február 01. - 13:32
Írta 2008. február 01. - 11:35
Viszont: Reggel hétkor a hõmérséklet -5°C a Csererdõben. 1/2 10-kor a hõmérõ higanyszála elérte legalább a nullát. Ja, rásütött a nap. Ha ez így megy tovább, akkor senki se fogadjon nagy összegben a holnapi részvételemre!
Egyébként: Mi mi a fenéért nem járunk gyalogtúrázni? Olyan szar idõ nincs, hogy azt ne lehetne élvezni. És lehet ám ott látni meg érezni olyasmit, amit bicajon nem! Mi az asszonnyal, amíg meg nem született a két energiavámpír, azt csináltuk, hogy amíg lehetett bicaj, utána meg gyalogtúra. Télen még kullancs sincs.
Négyen-öten is elmehetnénk egy kocsival bármilyen tuti helyre, aztán hajrá, 20-30km. Mit gondoltok?
Írta 2008. február 01. - 11:24
Sztrájkolnak a mávosok!
Ha nem indultok korán lehet,hogy
tudok menni!
Írta 2008. február 01. - 11:03
Aha, 14.20-kor a következõ. Kicsivel sötétedés elõtt oda is érnénk.
A MÁV új menetrendjébõl kivették a 10.20-ast (emlékeim szerint akkor ment)
Ha ez így van, akkor nyaljon be a MÁV ülõcsontig. Ugyanis az Elvira még mindig három vonatot hoz délelõttre. (A pontos dátum ismeretében.)
Írta 2008. január 31. - 22:36
Az út nagyrészt azért inkább murvás (fölfelé a lõtértõl).Szerintem pont Hárskút felé az erdõben lehet kúva nagy dzsuva! Ott még nyáron is szokott sár lenni sokáig!
Aszfalton a távolságuk max 3-4 km.Miért Vinyét nézted DNS? Jankó Fenyõfõrõl beszélt! Az azért nem ugyanaz!
Max gondoskodunk belsõ fûtésrõlA választás a Tietek, mert mi vidékiek vagyunk......
Mindenbe benne vagyunk, csak az idõ is jó legyen!
Aha, 14.20-kor a következõ. Kicsivel sötétedés elõtt oda is érnénk.Ja, és vonat megy ám késõbb is álomszuszékok!
A MÁV új menetrendjébõl kivették a 10.20-ast (emlékeim szerint akkor ment)
Írta 2008. január 31. - 22:09
Írta 2008. január 31. - 22:00
Déenes szerintem azért Vinyét nézte, mert ha jól emlékszem, így hívják a Fenyõfõhöz legközelebbi vasútállomást. De lehet, hogy agyamra ment már a vizsgaidõszak meg a PC. Ja, és vonat megy ám késõbb is Álomszuszékok!
Írta 2008. január 31. - 21:43
Vonat kilõve, külöben is túl korán kéne kelni!
Majd ha jobb idõ lesz.
Most menjünk legalább egy Hárskút Lókút kört!
Megküldjük a Papodot fölfele?
A választás a Tietek, mert mi vidékiek vagyunk......
Mindenbe benne vagyunk, csak az idõ is jó legyen!
Csemetéket már lepasszoltuk, tehát miattunk nem kell visszafelé sietni!
http://laciklon.fotoalbum.hu/index