Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
és ha én is aakó is lesz hely??? :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Ez jól hangzik Laciklon! Ugye ha többen jönnénk majd még össze, akkor nálatok még férnek el bringák, nálunk meg még emberkék! Úgyhogy szerintem lesz elég hely mindenkinek, aki csatlakozik!

Én csatlakoznék!
Lesz hely?
www.magicteam.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Ez jól hangzik Laciklon! Ugye ha többen jönnénk majd még össze, akkor nálatok még férnek el bringák, nálunk meg még emberkék! Úgyhogy szerintem lesz elég hely mindenkinek, aki csatlakozik!

Jankó: Ne haragudj, én kérek elnézést! :)
Két keréken szép a világ...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Fajsz

EZT A SZÓT NEM ISMEREM!!!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Ha nem esik, mi is kocsival megyünk, mint mindig veszprémbe...
Onnan mehetünk tovább is és majd tekerünk valahol!
Személyt nem de + 2,esettleg3 gép még befér!Este még rápillantok a fórumra, hogy mi a döntés,de most párommal indulunk spinnigelni :)
Tudom ez dicsekvés, de annak is szántam :)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Rendben! Szombat 9:00 Jutasi Sparkoló! Remek! Innentõl kezdve nekem szinte mindegy, hogy hová megyünk, ezt akár már holnap reggel is ráérünk eldönteni! Viszont ami fontosabb, hogy ki és hogyan jön még, mert ugye ha csak ketten leszünk, akkor elég egy kocsi is. :) Viszont jó lenne tudni, hogy ki és mivel tud még jönni, mert ugy mi ketten akkor max még plusz két fõt tudunk bevállalni bringástól! Úgyhogy lassan ideje lesz másnak is megszólalni!
Amúgy nekem jó a Bakony is, meg akármi más is, csak ne legyenek hasonló körülmények, mint anno Fajsz környékén!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Rendben, legyen 9:00 - Jutasi Sparkoló! Ránéztem ugyanis a vmeteo-ra, és délelõttre mond jó idõt. Délutánra már esõ, havasesõ is elõfordulhat. A reggeli hideg amúgy sem érint minket annyira a kocsiban ülve:) .

Célterület?

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Na végre egy irányvonal! :) Bár én inkább 9:30-ra vagy még inkább 9-re tenném a találkát, mert még fel kell pakolni majd a kocsikra, aztán elautókázni a célterületre, úgyhogy menni fog az idõ rendesen! Mit gondoltok? Akkor nekem is FIX most már, hogy tudom, lesz még valaki biztosan! Persze azért az idõjárás még közbeszólhat, de akkor légyszi értesíts Jankó, ha úgy érzed mégsem vállalod be! Akkor most már csak a többieknek kell eldönteni, hogy ki akar még jönni! No meg ugye akkor össze kell számolni, hogy legyen elég hely a kocsikban!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Redi: Ha én biztosra mondom az már fixnek számít? Mert ha igen (azaz ha részedrõl is biztos), akkor én biztosra mondom.:) :)

A vasutat sajnos kilõhetjük, mert most néztem Elvirát, és valóban csak egy 8:08-as vonatot hoz a délelõtt folyamán. Ez kissé korainak tûnik. Bocsi Elvike, hogy fikáztalak, de tegnap ez még nem így volt....! :P

Javaslat: Állapodjunk meg egyelõre egy 10:00-ás taliban a Youtasi Sparkolóban. Ez már legalább valami fix, a többi meg hozzáalakul.

Igen srácok, a tetõtartó bizony nyomot fog hagyni az alsóvázcsövön. Hiába Thule és hiába teszel alá belsõt, neoprént, polifoamot, zoknit vagy kutyaf...át. Ez van. De a bicaj van értünk és nem fordítva!!! Amúgy nem jön le a festék, csak olyan lesz, mintha bemattult volna.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Ha esetleg kocsival is mozdulnánk, én szintén be tudok vállalni magamon kívül még egy fõt, plusz a bringáját a tetõre. S akkor még a hétsó ülés meg a csomagtartó üres! :) Csak tényleg jó lenne, ha mihamarabb döntenétek, mert nekem más is kinézne holnapra, s ha ez nem fixálódik ma estig, akkor nem megyek! Az este alatt 6-7 órát értek legkésõbb! Addigra találjátok li légyszi, hogy mi legyen!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Mondjuk nem tudom abból mi lenne, mert még bringázás közben is elõfordult, hogy folyékonyabb témára váltottunk, hát akkor mi lenne gyalog? :) :cheers:

Megint lebuktam...:(

Holnappal kapcsolatban: A mai csúcshõmérséklet +7°C volt. Ez nem vonz egyeltalán. A ragyogó napsütés viszont igen. Hosszút nem szívesen mennék, nem csak az erõnlétem (hiánya) miatt, hanem mert tapasztalataim szerint ebben a hõmérsékleben 50 km-en belül is meg tudom fagyasztani a lábujjaimat (kamásliban!). Azt a keveset, amit meg mennék, szívesebben tölteném azzal hogy "ott vagyok", mint azzal, hogy "oda jutok". Azaz menjünk oda vonattal vagy kocsival a célterületre, aztán élvezzük a montizás velejét és ne töltsük az idõt azzal, hogy odaérjünk. Ha kocsizunk, az enyémen kívül még egy bicajt tudok vinni a tetõn és természetesen a gazdáját is. Ilyen akciók során én általában az Odvaskõ-parkolóban (Bakonybél után) szoktam megállni, onnét sok jó útvonal elérhetõ. De parkolhatunk Holle anyó kricsmijénél is, aztán fel az alsóperei erdészházhoz. Arra tutira nincs sár. De ha Laciklonnak van valami tuti útvonala, amin nem kapunk sérvet és még szép is, akkor örömmel autózok el Palotáig és bízom magam idegenvezetõre. De Ajka környékétõl sem zárkózom el, ha pl. Pinya sherpa akarna lenni egy napra. :) .

Na rajta, kezdjetek dönteni aztán hozzunk má' össze valamit!!!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Nem rossz dolog a gyalogtúra sem, de nekem a két keréken való közlekedés sokkal közelebb áll a szívemhez. Többet lehet látni, s nagyobb távokat lehet megtenni önerõbõl. Mondjuk nagyon szar idõ esetén, amikor nem lehet tekerni, talán szóba jöhetne, mint alternatíva, persze többek között a társaság kedvéért is. Mondjuk nem tudom abból mi lenne, mert még bringázás közben is elõfordult, hogy folyékonyabb témára váltottunk, hát akkor mi lenne gyalog? :) :cheers:
Viszont jó lenne, ha a szombattal kapcsolatban kerekedne a dolog, mert nálam nem 100%, hogy megyek. Azért lenne jó tudni mielõbb, hogy mi a holnapi konkrétabb terv, hogy könnyebben tudjak dönteni! Légyszi mielõbb állapodjatok meg valamiben, aztán akkor már láthatnám, hogy mi az, amihez csatlakozok, vagy sem! Engem érdekelne a vonatos túra is, benne vagy egy Bakony mászásban is, csak írjátok meg, hogy mi lesz!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Hétföig szünetel a sztrájk!
Addig lehet vonatozni! :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Én tudatosan kerülöm a híradót, híreket és általában a tévét. Idegesít, észrevétlenül mossa az agyamat, lopja az idõmet és az elhangzó/bemutatott dolgok min. 70%-a hazugság. Mellesleg azzal hogy nézed, a legnagyobb pöcsöknek termeled a profitot, meg azoknak, akik a véredet szíjják. De elismerem: néha hasznos lehet:) .

Viszont: Reggel hétkor a hõmérséklet -5°C a Csererdõben. 1/2 10-kor a hõmérõ higanyszála elérte legalább a nullát. Ja, rásütött a nap. Ha ez így megy tovább, akkor senki se fogadjon nagy összegben a holnapi részvételemre!

Egyébként: Mi mi a fenéért nem járunk gyalogtúrázni? Olyan szar idõ nincs, hogy azt ne lehetne élvezni. És lehet ám ott látni meg érezni olyasmit, amit bicajon nem! Mi az asszonnyal, amíg meg nem született a két energiavámpír, azt csináltuk, hogy amíg lehetett bicaj, utána meg gyalogtúra. Télen még kullancs sincs.

Négyen-öten is elmehetnénk egy kocsival bármilyen tuti helyre, aztán hajrá, 20-30km. Mit gondoltok?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Senki nem néz hiradót!?
Sztrájkolnak a mávosok!
Ha nem indultok korán lehet,hogy
tudok menni!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Aha, 14.20-kor a következõ. Kicsivel sötétedés elõtt oda is érnénk.
A MÁV új menetrendjébõl kivették a 10.20-ast (emlékeim szerint akkor ment) :(

Ha ez így van, akkor nyaljon be a MÁV ülõcsontig. Ugyanis az Elvira még mindig három vonatot hoz délelõttre. (A pontos dátum ismeretében.)

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Szerintem pont Hárskút felé az erdõben lehet kúva nagy dzsuva! Ott még nyáron is szokott sár lenni sokáig!

Az út nagyrészt azért inkább murvás (fölfelé a lõtértõl).

Miért Vinyét nézted DNS? Jankó Fenyõfõrõl beszélt! Az azért nem ugyanaz!

Aszfalton a távolságuk max 3-4 km.

A választás a Tietek, mert mi vidékiek vagyunk......
Mindenbe benne vagyunk, csak az idõ is jó legyen!

Max gondoskodunk belsõ fûtésrõl :)

Ja, és vonat megy ám késõbb is álomszuszékok!

Aha, 14.20-kor a következõ. Kicsivel sötétedés elõtt oda is érnénk.
A MÁV új menetrendjébõl kivették a 10.20-ast (emlékeim szerint akkor ment) :(
www.magicteam.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Fenyõfõhöz Vinye van a legközelebb asszem..még tavasszal gyalogoltunk is arrafelé..

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Nod pusztította azt az egyet, amit talált. 160 000 + filet vizsgált át, kicsivel több, mint egy óra alatt. Alig bírtam sörrel.:beer: De nem észlelek semmi változást. Az E-Trust scanner 6393 változtatást javasolt:wallbange , de ezeket el csak akkor végzi, ha "BUY". Ahhoz meg nem adott elég infót, hogy én magam csináljam meg. Pedig pont jó lett volna éjszakai programnak...:lick:

Déenes szerintem azért Vinyét nézte, mert ha jól emlékszem, így hívják a Fenyõfõhöz legközelebbi vasútállomást. De lehet, hogy agyamra ment már a vizsgaidõszak meg a PC. Ja, és vonat megy ám késõbb is Álomszuszékok!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Vonat kilõve, külöben is túl korán kéne kelni! :)

Majd ha jobb idõ lesz.

Most menjünk legalább egy Hárskút Lókút kört!

Megküldjük a Papodot fölfele? :)

A választás a Tietek, mert mi vidékiek vagyunk......
Mindenbe benne vagyunk, csak az idõ is jó legyen!
Csemetéket már lepasszoltuk, tehát miattunk nem kell visszafelé sietni!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index