Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Sziasztok!

Ma tudtam csak kipróbálni a bringát!
Az elsõ benyomás +!
A váz hossza attól függetlenül, hogy 19,5"-es
tökéletes! Szerintem már csak egy 0 fokos
stücni kell és a geo. is tökéletesebb lesz!:)
A váltás maga az álom, mennyország!
Mintha a hiperûrbe váltottam volna! :D
Kösz Laciklon!
További részletek remélem köv. hétvégén
személyesen!:)

Üdv

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Úgy tûnik, 24 órával elsiettük a tegnapi akciót.:D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Küldjetek e-mail címet vagy vegyetek fel msn-re (jzhungary@yahoo.com)vagy mittomén, hogy átküldhessem azt a pár képet, ami van. Én nem vagdalom õket, szerkesszen és kaszaboljon mindenki a szájíze szerint!!!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

De korán kikukorékolt benneteket a kakas az ágyból! :)

A kávé mér fortyog...

Nekünk muszály korán kelni hogy kicsi falunkból felérjünk a nagy városba.
Itt is most fõtt le a kávé! Érzitek az illatát? :)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Kénytelen voltam korán kelni, hogy kicsit magamhoz térjek, mert tegnap délután ötre jött egyik barátom vacsizni-fröccsözni, aztán mire kilenc körül épp pihenõre tértem, beállított váratlanul egy másik haver, naná hogy vele is kellett inni néhány pohárral, úgyhogy ma direkt jó lesz a szabad levegõn! :)
Két keréken szép a világ...

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Jó reggelt!
Azért ez nem gyenge, hogy most reggel már 7 fok van! Ezzel nem is lenne baj, csak az esõvel, ami nagyon közeledeik! Remélem délutánig kibírja!

Jó reggelt!
Emelkedõ légnyomás, kevés felhõ és +6 fok a palotai helyzet.
Akkor hajrá! Kezdünk készülõdni.

De korán kikukorékolt benneteket a kakas az ágyból! :)

A kávé mér fortyog...
www.magicteam.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Jó reggelt!
Emelkedõ légnyomás, kevés felhõ és +6 fok a palotai helyzet.
Akkor hajrá! Kezdünk készülõdni.:clap:
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Jó reggelt!
Azért ez nem gyenge, hogy most reggel már 7 fok van! Ezzel nem is lenne baj, csak az esõvel, ami nagyon közeledeik! Remélem délutánig kibírja!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Mivel hatalmas itt az aktivitás, nem valószínû, hogy ma még döntés születik létszám ügyben. Én mindenesetre kocsival és tetõtartóval megyek oda, aztán majd meglátjuk.

Eddigi aktivitás alapján számomra a következõ lista kristályosodott ki:
Lakiklonék 2
Jankó 1
Redi 1
Kann Matti 1
DNS (jómagam) 1
Szum=6
Javítsatok, ha tévedek.

9.00 sparkoló!

Jójcakkát!
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Akkó Bakony! Négyrõl két kerékre váltás a Hotel Odvaskõ parkolójában. Nem találom a kamáslimat!!! A vmeteo továbbra is csak délutánra jósolja a hideget, remélem jó napunk lesz!

Viszlát kilenckor a Jutasi Sparkolóban. Jóccakát!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Mennék én de a torkom még mindig kapar és
a bringát még nem tudtam felmatricázni. :(
Majd legközelebb.
Nektek jó tekerést!

Nem semmi!
A háttérbõl figyelt és megellõzött a hozzászólásban!
Már itt is megellõz! ÁÁÁÁÁÁÁááááááááááá!!!!!!!!!!.....

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Empty!!! Empty!! Hol vagy? Empty hol vagy gyere gyere!
A montid is vágyhat már terepre! Épp eleget pihent a szerelõnél..

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Mennék én de a torkom még mindig kapar és
a bringát még nem tudtam felmatricázni. :(
Majd legközelebb.
Nektek jó tekerést!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Ne idegesíts a full betonnal! Az elõbb szedtem le a bringáról az aszfaltra való gumit, s tettem fel helyette a bütyköset. Már épp izomlázat kapott a kezem, mire mindkét kerékbe beleraktam kis pumpával a 3 bar-t, s örültem, hogy ismét tettem valamit az ügy érdekében, erre jössz a full betonnal. ÁÁÁÁáááá!
Lehet, hogy inkább marad a Bakony, pláne ha a többiekbõl indulok ki! Õket már múlt szombaton is alig lehetett rávenni, hogy Fûzfõre aszfalton menjünk!
Én is kocsival megyek oda holnap, a többit meg majd ott meglátjuk! Mára viszont lassan elköszönök! Remélem holnap normális idõ lesz, s tényleg ott leszünk legalább mind a hatan! :) Empty?
LACIKLON: Igen, 9:00 SPARKOLÓ! :)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Minket érdekel a dolog és esõmentes idõben számíthattok ránk!
Délutánra valószínüleg el romlik az idõ! Ez a túra várható idõtartama miatt fontos..
Akkor reggel 9-kor sparkoló?
Ez az utolsó szavatok?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Jankó! Ezt a holnapi napra gondolod?
Egyébként igazad van! Érdemes számolni! Ha jönnek Laciklonék ketten, plusz Matti DNS, te és én, akkor ugye vagyunk hatan. Laciklonnál elfér 2 ember, nálam 4 simán. Laciklonnál elfér 4 bringa, nálam 2, azaz neked nem is kéne kocsival jönni, megoldhatjuk Laciklonnal ketten is. Vélemény?
Ez az útvonal milyen lenne, amit javasolsz? Táv? Terep? Idõ?
Nekem nem jön be a link, amit betettél.

A link nekem sem jön be... Nem kellene PC közelébe mennem! Mindegy. Ha valaki nem ismeri még a Hegyestût, keressen rá képként a gugliban. Amúgy már nem emlékszem a túra adataira. Régen, amikor kerékpáros turizmussal akartam foglalkozni, szerepelt a kínálatomban, úgyhogy nagyon gyilkos nem lehet... A hegyestûi geológiai feltárás amolyan turisztikai látványosság. Óbudavár egy igazi metropolisz, mikor utoljára néztem, kevesebb,mint hatvan lakosa volt. A mosóbarlangja békés, meditálós hely. Dörgicse meg egyszerûen szép. A Kinizsi vár is útba esik. Nem erõltetem, csak felmerült bennem. Egyébként igen, holnapra gondoltam. De ez full beton. És a Hegyestûn belépõt is kell fizetni.

Mivel hatalmas itt az aktivitás, nem valószínû, hogy ma még döntés születik létszám ügyben. Én mindenesetre kocsival és tetõtartóval megyek oda, aztán majd meglátjuk.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Jankó! Ezt a holnapi napra gondolod?
Egyébként igazad van! Érdemes számolni! Ha jönnek Laciklonék ketten, plusz Matti DNS, te és én, akkor ugye vagyunk hatan. Laciklonnál elfér 2 ember, nálam 4 simán. Laciklonnál elfér 4 bringa, nálam 2, azaz neked nem is kéne kocsival jönni, megoldhatjuk Laciklonnal ketten is. Vélemény?
Ez az útvonal milyen lenne, amit javasolsz? Táv? Terep? Idõ?
Nekem nem jön be a link, amit betettél.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Esetleg valakit izgatna egy Balaton környéki megmozdulás full aszfalton? Mondjuk Mencshely-Óbudavár (mosóbarlang)-Monoszló (hegyestû: http://m.blog.hu/ba/...kali-Mencshely?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Ha Laciklonék, Redi és a saját kocsimmal kalkulálok, akkor az összesített szabad kapacitás 4 kerékpár és minimum 6 ember.

Legyetek szívesek nyilatkozni, hogy jöttök-e vagy nem! Így összehangolhatjuk, hogy hány kocsira lesz valójában szükség.

Ha valaki hajnalban a Házgyári út és a Kistó utca keresztezõdésében jár, az legyen óvatos, mert a CBA elõtt eltörhetett valami csõ. A keresztezõdés egy részét már most 5 centi magasan lepi a víz. Gondolom az éjjeli mínuszok majd frankó koripályát csinálnak belõle. Szerencse, hogy nincs arrafelé kamionforgalom...:lol1:

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Simán elfértek mindketten, DNS, Matti! Sõt, még szerintem rajtatok kívül is férne el ember. Egyikõtök mehet Jankóval bringával együtt, másik velem bringával együtt, s akkor még Jankónál meg nálam is üres a hátsó ülés, illetve Laciklonnál is marad bringahely! Úgyhogy nyugi, helye lesz mindenkinek, csak gyertek 9:00-ra a Jutasi Sparkolóba!