Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2010. november 02. - 16:43
Holnap futunk? Mikor, hol? Nekem leghamarabb otkor jo.
Írta 2010. november 02. - 12:53
Nemár, az nem veszélyes... a Speci sír érte hogy küld neki rajta... fõleg a kékben folytatni élvezetes
tegnap lejottunk mindketton. te is agyatlanul mesz bar nekem vhol jo volt, hogy nem lattam, hogy hol megyek, de felfele vhol nem tudtunk felmenni az avaron, ugy csuszott a sziklan.
amugy a stumpi allat leeresztett nyereggel.
ps: azt nem is irtam, hogy a feltekeres utan elfelejtette kikapcsolni az elso es a hatso lockot is, es ugy ment le ott
Írta 2010. november 02. - 12:09
Akkor is bátor a srác. A kilátóból lemenni a piros túraúton spd-ben nem gyenge! Akkor indultatok el lefelé amikor mi felértünk. Elõtte sikerült nekem is beleesnem egy dagonyába, gondolom ez látszott is rajtam
Sõt, mikor mi mentünk lefele, Ti másztatok vissza 2. alkalommal!
A kamera az képet vagy videót csinált? Szerinted meg lehet nézni valahol a neten a felvételeket?
Nemár, az nem veszélyes... a Speci sír érte hogy küld neki rajta... fõleg a kékben folytatni élvezetes
Írta 2010. november 02. - 12:03
Akkor is bátor a srác. A kilátóból lemenni a piros túraúton spd-ben nem gyenge! Akkor indultatok el lefelé amikor mi felértünk. Elõtte sikerült nekem is beleesnem egy dagonyába, gondolom ez látszott is rajtam
A kamera az képet vagy videót csinált? Szerinted meg lehet nézni valahol a neten a felvételeket?
a bator meg a vakmero nem ua de taknyalt tegnap is ketszer, utana mar kicsit lassabban ment. szerencseje volt, hogy kis sebessegnel nem sziklas helyen. vakon belemenni az ismeretlenbe, ezt dontse el mindenki, hogy micsoda en szeretek biztosra menni.
nemtom, hogy feltolti e a videokat, majd elhozom tole.
Írta 2010. november 02. - 11:26
Írta 2010. november 02. - 10:33
Írta 2010. november 02. - 09:23
jól nézett ki!
Írta 2010. november 02. - 07:26
Vinye-Kõris hegy + egy kör - Vinye by joe.t1978 at Garmin Connect - Details
az eredeti terv az volt, hogy vinyerol fel a korisre, aztan a tanosvenyen le bakonybelig, majd vissza a lokatrohoz, es onnan le. de olyan rohadt meredeken mentunk fel a korisre, hogy mar ott ki volt a banda. a masodik maszas utan mar a kisebb emelkedok is kinlodosak voltak.
Írta 2010. november 02. - 07:20
Vinye-Kõris hegy + egy kör - Vinye by joe.t1978 at Garmin Connect - Details
az eredeti terv az volt, hogy vinyerol fel a korisre, aztan a tanosvenyen le bakonybelig, majd vissza a lokatrohoz, es onnan le. de olyan rohadt meredeken mentunk fel a korisre, hogy mar ott ki volt a banda. a masodik maszas utan mar a kisebb emelkedok is kinlodosak voltak.
Írta 2010. november 02. - 07:18
Vinye-Kőris hegy + egy kör - Vinye by joe.t1978 at Garmin Connect - Details
Írta 2010. november 01. - 21:42
Írta 2010. november 01. - 20:38
Amúgy csodálatos õsszel az erdõ, visszafelé a piros bicikli úton jöttünk le; Az erdõben végig vörös-pirosas-sárgás levélszõnyegben... csodálatos volt.
Ha hétvégén ilyen idõ lesz, biztosan felmegyek mégegyszer!!!
Írta 2010. november 01. - 10:42
Köszönöm!
Ha engedné a keret, akkor elmennék egy hétre a kedvenc helyemre(Dudar) és naponta járnám az erdõt , sz@rnék a világra...
csak szólj, és nézünk jó útvonalakat
Írta 2010. november 01. - 09:29
Köszönöm!BBB...
Picasa Web Albums - zolan - Bakony, õsz
Boldogot, kissé megkésve is!
Ha engedné a keret, akkor elmennék egy hétre a kedvenc helyemre(Dudar) és naponta járnám az erdõt , sz@rnék a világra...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. november 01. - 07:54
Írta 2010. október 31. - 23:54
Írta 2010. október 31. - 22:25
a lokatorhoz vezeto aszfaltos utrol beszelek a haverek a multkor jartak mar igy fenn, illetve lattam masokat is bringaval telipakolt kocsival (onnan jott az otlet).
gondoltam hogy arról,de szerintem nem szükséges az erdõben autózni.Egdem legalábbis nagyon zavar,amikor bringázok azon az erdei aszfaltoson,és autóval találkozom.
Írta 2010. október 31. - 11:49
De mondjuk ott a tábla hogy csak az "antennások" meg max az erdõgazdaság mehet fel.
Amúgy kb mindig zárva van a sorompó.
Írta 2010. október 31. - 11:21
ahol kocsival fel lehet menni,az mind le van zárva,szerintem nagyon helyesen.
a lokatorhoz vezeto aszfaltos utrol beszelek a haverek a multkor jartak mar igy fenn, illetve lattam masokat is bringaval telipakolt kocsival (onnan jott az otlet).
Írta 2010. október 31. - 08:39
Szépek a képek!