szimpatikus volt az asztalos munka mindig is, úgyhogy alle zusammen érdekelGyere.Mire vagy kíváncsi?Mindenre?
Rádcsörgök a hét elején
köszi
szimpatikus volt az asztalos munka mindig is, úgyhogy alle zusammen érdekelGyere.Mire vagy kíváncsi?Mindenre?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Gyere.Mire vagy kíváncsi?Mindenre?valamikor átmehetek Hozzád megnézni egy bútor építést?
valamikor átmehetek Hozzád megnézni egy bútor építést?...
kell az!Na igen,nehéz a bányászok élete.:)Egy akkora garázsban hova kell 10 m vezetékezés?Tedd falonkívül!Vésõbõl használj gallérosat,ha esetleg nem az van.
Na igen,nehéz a bányászok élete.:)Egy akkora garázsban hova kell 10 m vezetékezés?Tedd falonkívül!Vésõbõl használj gallérosat,ha esetleg nem az van.ma köszörûvel meg vésõvel vagdostam ki 2-3 métert, hááááát... pormérgezést csak a maszk miatt nem kaptam, de az ujjamat sikerült megcsapkodni a kalapáccsal.
igen, a Komarov garázstelepen...villanyt szerelsz?Csak fúrógéppel szolgálhatok.próbáld meg kölcsönzõben.
van valakinek kölcsönbe horonymarója esetleg? (kb. 10 méter hosszú 3 centi széles és 3 centi mély rést akarok vágni vakolatban-téglában)
Valakinek valami innen?
Bicycles | Bikes | Mountain Bikes | Road Bikes | MTB Bikes | Bike Parts | Bike Frames | Road Frames | MTB Frames
Postaköltség lenne, valamennyi.
van valakinek kölcsönbe horonymarója esetleg? (kb. 10 méter hosszú 3 centi széles és 3 centi mély rést akarok vágni vakolatban-téglában)
KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!
Dózerrel beszéltük annak idején (mikor még a bringázás volt nálam az elsõ számú sport/hobby), hogy kipróbálná egyszer az íjászatot.
Nos erre holnap lehetõség lesz mindannyiótok számára.
Jövõre megismételhetnénkazbizony:D
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
sajnos máskor nem jut rá idõbakker,nektek este 8 órakor van erõtök futni?Nekem olyankor már a sörös doboz nyitása is erõfeszítést igényel.
azbizony:D