Melyik az? Amelyiken mi legurultunk? Mert az nem volt nagyon durva
azbizony:D
Melyik az? Amelyiken mi legurultunk? Mert az nem volt nagyon durva
A 20.00 szokás szerint kiváló!Holnap futunk? Mikor, hol? Nekem leghamarabb otkor jo.
Akkor viszont németezek helyetted isúgy tervezem, hogy utána héttõl már nem megyek onnantól jobban ráérek majd.
Nemár, az nem veszélyes... a Speci sír érte hogy küld neki rajta... fõleg a kékben folytatni élvezetes
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
maradhatnánk a 20.00-nál, megint németen leszek 19.45-ig...Andris, Deenes!
Holnap futunk? Mikor, hol? Nekem leghamarabb otkor jo.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nemár, az nem veszélyes... a Speci sír érte hogy küld neki rajta... fõleg a kékben folytatni élvezetes
Akkor is bátor a srác. A kilátóból lemenni a piros túraúton spd-ben nem gyenge! Akkor indultatok el lefelé amikor mi felértünk. Elõtte sikerült nekem is beleesnem egy dagonyába, gondolom ez látszott is rajtam
Sõt, mikor mi mentünk lefele, Ti másztatok vissza 2. alkalommal!
A kamera az képet vagy videót csinált? Szerinted meg lehet nézni valahol a neten a felvételeket?
Akkor is bátor a srác. A kilátóból lemenni a piros túraúton spd-ben nem gyenge! Akkor indultatok el lefelé amikor mi felértünk. Elõtte sikerült nekem is beleesnem egy dagonyába, gondolom ez látszott is rajtam
Sõt, mikor mi mentünk lefele, Ti másztatok vissza 2. alkalommal!
A kamera az képet vagy videót csinált? Szerinted meg lehet nézni valahol a neten a felvételeket?
Köszönöm!
Ha engedné a keret, akkor elmennék egy hétre a kedvenc helyemre(Dudar) és naponta járnám az erdõt , sz@rnék a világra...
Köszönöm!BBB...
Picasa Web Albums - zolan - Bakony, õsz
Boldogot, kissé megkésve is!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy