Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
fél 6kor végzek suliban, mondjuk 10 perc és kész vagyok utána :)
mehetünk lassabban is, a lényeg, hogy folyamatosan legyen, ne legyen megállás :)

de inkább ne várjatok rám, induljatok, amikor tudtok :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Sajna egyedül tekertem ma, viszont az idõ naon jó! :) Rövidgatya, rövidújjú, irány Almádi. Még melegem is volt visszafelé. Erõm viszont nem sok. Azért élveztem!

Dózer: Remélem holnap is tudok úgy végezni melóval, hogy 5 körül tudjak menni egy kört. Sõt, ha lesz egy kis idõm, akkor felrakom a bütykösebb gumikat, s mehetnénk terepen mondjuk Csatárhegy felé,meg Tekeres-völgy, vagy ilyesmi. Nem voltam még kint terepen, de szerintem nemigen lehet sár. Bringaúton sajna megjelent a jóidõ hátránya is, azaz elég sokan vannak.
Ha érdekel egy holnapi közös tekerés esetleg, akkor szólj, vagy szóljon más is! Viszont nagy tempóra tõlem ne számíts, inkább kirándulós tempóba nyomom olyan sereghajtó szinten. Ha többen vagyunk, inkább tolom a mezõnyt hátulról!
Két keréken szép a világ...

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Nem ér rá egyikõtök sem délután?

én holnap du. ha minden igaz,tudnék csapatni egyet.Valaki?

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Kár! :(
Meddig melózol így hétköznapokon? És szombaton? Vasárnaponként vagy csak szabad?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
sajna nem nyomom a meló és nincs villám :(
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Nem ér rá egyikõtök sem délután?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Jó reggelt Mindenki!
Nagyon úgy néz ki, hogy mai naptól sikerül újra elkezdeni tekerni! Még nem tudom pontosan mikor,
de délutánra 4-5 óra körülre tervezek menni egy bemelegítõkört,
ezt ma még valószínû aszfalton, talán Almádiba! Akit érdekel, szóljon, s mehetünk együtt!

Majd integetek a buszrol! :(

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Jó reggelt Mindenki!
Nagyon úgy néz ki, hogy mai naptól sikerül újra elkezdeni tekerni! Még nem tudom pontosan mikor, de délutánra 4-5 óra körülre tervezek menni egy bemelegítõkört, ezt ma még valószínû aszfalton, talán Almádiba! Akit érdekel, szóljon, s mehetünk együtt!

Más: Megváltozott a privát telefonszámom! Akiknek szerintem eddig megvolt a régi számom, azoknak mindjárt küldöm privátban az újat. Aki esetleg kimaradna, s kellene neki, az szóljon!

nyomjad :).
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Jó reggelt Mindenki!
Nagyon úgy néz ki, hogy mai naptól sikerül újra elkezdeni tekerni! Még nem tudom pontosan mikor, de délutánra 4-5 óra körülre tervezek menni egy bemelegítõkört, ezt ma még valószínû aszfalton, talán Almádiba! Akit érdekel, szóljon, s mehetünk együtt!

Más: Megváltozott a privát telefonszámom! Akiknek szerintem eddig megvolt a régi számom, azoknak mindjárt küldöm privátban az újat. Aki esetleg kimaradna, s kellene neki, az szóljon!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Pápától délkeleti irányban kb 12 km-re.Igen,lehet terepen is menni,én is úgy mentem eddíg kétszer.Király kapu elõttig lehet a Gáz tehén,izé Gázló útvonalán is menni,aztán a bitumenes útról le nyugati irányba.Veszrémtõl kb 50 km

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Az ugyan merre található és hogyan lehet odajutni? Terepen lehet?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
pár éve még fel is lehetett menni a Hajag tornyaiba.Voltunk is fenn párszor.Meg az alatta lévõ bunkerban is.Ha már katonai bázis,jut eszembe,Nagytevelre is érdemes lesz elmenni.Igaz,oda nem a bázis miatt,hanem az erdõ közepén lévõ tó,és a mûködõ strand miatt.Egyszer nyáron eltekertem oda,35 fokban.Állat jó volt a hûs vízbe belecsobbanni.A Balatonhoz szokott embernek igazi gyöngyszem az a hely.De aztán nem reklámozni,mert még ez is felkapott hely lesz.:)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

az a középsõ hajag, aminek a tetején az a katonai bázis van?
ott voltam, az tetszett :)

volt orosz katonai bázis (radarállomás), egyébként igen az.:clap: :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
az a középsõ hajag, aminek a tetején az a katonai bázis van?
ott voltam, az tetszett :)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

egy agár-tetõs köröm van.
kab-hegy környékén talán még nem is jártam :( szégyellem is...
múltkor felmentem öcsre, ott át padragra, majd nyirád felé haza.
majd egyeztethetünk valamikor, aztán Padragon találkozhatunk, ha Neked is jó

Rendben. Szerintem nem érdemes kihagynod.:) Múltkor pinyával megmásztuk a középsõ Hajagot na az sem rossz hely.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
egy agár-tetõs köröm van.
kab-hegy környékén talán még nem is jártam :( szégyellem is...
múltkor felmentem öcsre, ott át padragra, majd nyirád felé haza.
majd egyeztethetünk valamikor, aztán Padragon találkozhatunk, ha Neked is jó

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

holnap délután megint megyek.
ma egy tomaj-ederics-szigliget-badacsony-káptalantóti-gyulakeszi-tapolca-tomaj karikára volt idõm.
ha akarod holnap délután mondjuk 2-3 óra magasságában csapathatunk egyet arra fel sáska felé, majd le apátiba, az lankás erdei murva végig. tapolcáról ~35 km-es kör.

empty
akkor majd még írjál ide, hogy mikor az akkor. kedd lehet, hogy jó lenne, estefelé

konás Bakonyban merre szoktál még csapatni? Kab-hegy környékén esetleg?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

azt nem írtam terepre gondoltam laza hegymászós ereszkedõs füred egy kicsit messze van:( de ha kitavaszodik nem elképzelhetetlen ma meló volt :( kimaradt a holnap még képlékeny

holnap délután megint megyek.
ma egy tomaj-ederics-szigliget-badacsony-káptalantóti-gyulakeszi-tapolca-tomaj karikára volt idõm.
ha akarod holnap délután mondjuk 2-3 óra magasságában csapathatunk egyet arra fel sáska felé, majd le apátiba, az lankás erdei murva végig. tapolcáról ~35 km-es kör.

empty
akkor majd még írjál ide, hogy mikor az akkor. kedd lehet, hogy jó lenne, estefelé

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

empty
hétköznap valami mocorgás?

Most, hogy át lesz állítva az óra elképzelhetõ.
Hétköznap marad Almádi környéke, de hétvégén
már mennék egyet a Bakonyba is!!!

zazzi

zazzi

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
azt nem írtam terepre gondoltam laza hegymászós ereszkedõs füred egy kicsit messze van:( de ha kitavaszodik nem elképzelhetetlen ma meló volt :( kimaradt a holnap még képlékeny