Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2008. March 31. - 19:00
mehetünk lassabban is, a lényeg, hogy folyamatosan legyen, ne legyen megállás
de inkább ne várjatok rám, induljatok, amikor tudtok
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. March 31. - 18:55
Dózer: Remélem holnap is tudok úgy végezni melóval, hogy 5 körül tudjak menni egy kört. Sõt, ha lesz egy kis idõm, akkor felrakom a bütykösebb gumikat, s mehetnénk terepen mondjuk Csatárhegy felé,meg Tekeres-völgy, vagy ilyesmi. Nem voltam még kint terepen, de szerintem nemigen lehet sár. Bringaúton sajna megjelent a jóidõ hátránya is, azaz elég sokan vannak.
Ha érdekel egy holnapi közös tekerés esetleg, akkor szólj, vagy szóljon más is! Viszont nagy tempóra tõlem ne számíts, inkább kirándulós tempóba nyomom olyan sereghajtó szinten. Ha többen vagyunk, inkább tolom a mezõnyt hátulról!
Posted 2008. March 31. - 17:45
én holnap du. ha minden igaz,tudnék csapatni egyet.Valaki?Nem ér rá egyikõtök sem délután?
Posted 2008. March 31. - 07:21
Meddig melózol így hétköznapokon? És szombaton? Vasárnaponként vagy csak szabad?
Posted 2008. March 31. - 07:19
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2008. March 31. - 07:18
Posted 2008. March 31. - 07:17
Jó reggelt Mindenki!
Nagyon úgy néz ki, hogy mai naptól sikerül újra elkezdeni tekerni! Még nem tudom pontosan mikor,
de délutánra 4-5 óra körülre tervezek menni egy bemelegítõkört,
ezt ma még valószínû aszfalton, talán Almádiba! Akit érdekel, szóljon, s mehetünk együtt!
Majd integetek a buszrol!
Posted 2008. March 31. - 07:15
Jó reggelt Mindenki!
Nagyon úgy néz ki, hogy mai naptól sikerül újra elkezdeni tekerni! Még nem tudom pontosan mikor, de délutánra 4-5 óra körülre tervezek menni egy bemelegítõkört, ezt ma még valószínû aszfalton, talán Almádiba! Akit érdekel, szóljon, s mehetünk együtt!
Más: Megváltozott a privát telefonszámom! Akiknek szerintem eddig megvolt a régi számom, azoknak mindjárt küldöm privátban az újat. Aki esetleg kimaradna, s kellene neki, az szóljon!
nyomjad .
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2008. March 31. - 07:10
Nagyon úgy néz ki, hogy mai naptól sikerül újra elkezdeni tekerni! Még nem tudom pontosan mikor, de délutánra 4-5 óra körülre tervezek menni egy bemelegítõkört, ezt ma még valószínû aszfalton, talán Almádiba! Akit érdekel, szóljon, s mehetünk együtt!
Más: Megváltozott a privát telefonszámom! Akiknek szerintem eddig megvolt a régi számom, azoknak mindjárt küldöm privátban az újat. Aki esetleg kimaradna, s kellene neki, az szóljon!
Posted 2008. March 29. - 23:26
Posted 2008. March 29. - 22:39
Posted 2008. March 29. - 22:19
Posted 2008. March 29. - 21:59
az a középsõ hajag, aminek a tetején az a katonai bázis van?
ott voltam, az tetszett
volt orosz katonai bázis (radarállomás), egyébként igen az.:clap:
Posted 2008. March 29. - 21:55
ott voltam, az tetszett
Posted 2008. March 29. - 21:44
egy agár-tetõs köröm van.
kab-hegy környékén talán még nem is jártam szégyellem is...
múltkor felmentem öcsre, ott át padragra, majd nyirád felé haza.
majd egyeztethetünk valamikor, aztán Padragon találkozhatunk, ha Neked is jó
Rendben. Szerintem nem érdemes kihagynod. Múltkor pinyával megmásztuk a középsõ Hajagot na az sem rossz hely.
Posted 2008. March 29. - 21:31
kab-hegy környékén talán még nem is jártam szégyellem is...
múltkor felmentem öcsre, ott át padragra, majd nyirád felé haza.
majd egyeztethetünk valamikor, aztán Padragon találkozhatunk, ha Neked is jó
Posted 2008. March 29. - 21:21
holnap délután megint megyek.
ma egy tomaj-ederics-szigliget-badacsony-káptalantóti-gyulakeszi-tapolca-tomaj karikára volt idõm.
ha akarod holnap délután mondjuk 2-3 óra magasságában csapathatunk egyet arra fel sáska felé, majd le apátiba, az lankás erdei murva végig. tapolcáról ~35 km-es kör.
empty
akkor majd még írjál ide, hogy mikor az akkor. kedd lehet, hogy jó lenne, estefelé
konás Bakonyban merre szoktál még csapatni? Kab-hegy környékén esetleg?
Posted 2008. March 29. - 20:43
azt nem írtam terepre gondoltam laza hegymászós ereszkedõs füred egy kicsit messze van:( de ha kitavaszodik nem elképzelhetetlen ma meló volt kimaradt a holnap még képlékeny
holnap délután megint megyek.
ma egy tomaj-ederics-szigliget-badacsony-káptalantóti-gyulakeszi-tapolca-tomaj karikára volt idõm.
ha akarod holnap délután mondjuk 2-3 óra magasságában csapathatunk egyet arra fel sáska felé, majd le apátiba, az lankás erdei murva végig. tapolcáról ~35 km-es kör.
empty
akkor majd még írjál ide, hogy mikor az akkor. kedd lehet, hogy jó lenne, estefelé
Posted 2008. March 29. - 20:02
empty
hétköznap valami mocorgás?
Most, hogy át lesz állítva az óra elképzelhetõ.
Hétköznap marad Almádi környéke, de hétvégén
már mennék egyet a Bakonyba is!!!