Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2008. április 01. - 20:47
Redi! Ez az idézet igazából úgy hangzik, hogy "Minél messzebbre futok, annál kisebbek lesznek a problémáim." Ha jók az emlékeim, ez egy Adidas futócipõ-reklám, és a futást népszerüsítõ plaketten foglalt helyet. Régen sok hasonlót lehetett látni ilyen "Körbe futom a világot" szlogennel. Nos, a futást is szeretem, de nem az erõsségem, így hát egy betût kicserélve átalakítottam "bicikli-kompatibilis" idézetté.
Írta 2008. április 01. - 20:42
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. április 01. - 20:40
Dénes,akkor ez nem egy kis javitas.FOX telo lesz?Tudom Matti itt a fõ szerelõ,de ha õ nem ér rá,vannak szerszámaim bicajszereléshez,majdnem minden,t.fékhez is,ha esetleg valaki nem akar szervizre várni.
Vasárnap én is mennék veletek.
Írta 2008. április 01. - 20:40
Írta 2008. április 01. - 20:23
Írta 2008. április 01. - 20:21
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. április 01. - 20:18
Az elsõ rosszhír, a második már jobb. Ma hívott a Tibi, a villát elvileg berakta.Sajnos vasárnap is kilõve vendégség...francba elegem van má a sok utazásból, a teló se jött még meg tehát a bringa üzemképtelen.....
Déenes... asszem én rakom össze a géped, mert ezek lusták, de leadtam a rendelést, ha szerencsénk van akkor holnap megjön a szállítmány és lesz bringád hétvégére..
Írta 2008. április 01. - 20:15
Déenes... asszem én rakom össze a géped, mert ezek lusták, de leadtam a rendelést, ha szerencsénk van akkor holnap megjön a szállítmány és lesz bringád hétvégére..
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. április 01. - 20:06
Írta 2008. április 01. - 20:04
Hétvégén nekem a szombat tuti nem jó, viszont ha vasárnapra lenne valami, abban valószínû benne lennék! Igaz holnaptól egész hétre esõsebb idõt mondanak, úgyhogy ez még közbeszólhat. Ha jól tudom Matti szombaton gürizik, tehát neki is max a vasárnap lehetne jó.
Akkor adott a helyzet, vasárnap megyünk.
Indulás 9.00?
Útvonalat még kitaláljuk!
Írta 2008. április 01. - 19:52
Sziasztok!
A Tagore-sétányt merre lehet kikerülni biciklivel? Van valami alternatív, járható útvonal (a fõúton kívül)? Hétvégente nagyon sok ott az ember és nem lehet rendesen menni.
Köszi!!
Én ha nem akarok arra menni akkor Csopaknál felmegyek a felsõ
útra és azon megyek végig a Vörös templomig! Ha kicsit mész
még Balatonszõlõs felé akkor a fehér templomnál le tudsz menni
a Pennynél lévõ körforgalomhoz és akkor kapásból ott is vagy a
bringaútnál!
A Tagore elõtt is fel tudsz menni a szanatórium felé
de akkor a Kiserdõn kell keresztül vágni és az nem olyan szerencsés
országútival! A helyedben én inkább az egész Füredi partot kikerülném
a fent említett módon!
Írta 2008. április 01. - 19:47
Hétvégén nekem a szombat tuti nem jó, viszont ha vasárnapra lenne valami, abban valószínû benne lennék! Igaz holnaptól egész hétre esõsebb idõt mondanak, úgyhogy ez még közbeszólhat. Ha jól tudom Matti szombaton gürizik, tehát neki is max a vasárnap lehetne jó. Tehát akkor már csak jó idõt kéne intézni, s mehetünk is!
Arti: Ez az idézet az aláírásban honnan van? Tetszik! S igaz is!
Írta 2008. április 01. - 19:47
A Tagore-sétányt merre lehet kikerülni biciklivel? Van valami alternatív, járható útvonal (a fõúton kívül)? Hétvégente nagyon sok ott az ember és nem lehet rendesen menni.
Köszi!!
Írta 2008. április 01. - 19:12
Írta 2008. április 01. - 19:01
Irgum-burgum!Almádinál Xmotorosok... Nosztorinál az edõben quadosok... Utána a Koloskában is a már említett quadosok szembe
Van csengõmHa hétvégén jó lesz az idõ akkor a bringaút is
tele lesz!
Írta 2008. április 01. - 18:57
Az köszöni jól van. Tõlem azzal is mehetünk, bár a
terep is hiányzik.
Akkor meglátjuk!
Vasárnap mentem egy kört Almádi-Felsõörs-Nosztori-Koloska-VF és vissza.
Almádinál Xmotorosok!
Nosztorinál az edõben quadosok vagy 90 Km/h-val!!!!
Utána a Koloskában is a már említett quadosok szembe
a méter széles úton! Még szerencse, hogy 2 gázfröccsentés
között félreállt!
Beszarás szar volt!! Ha hétvégén jó lesz az idõ akkor a bringaút is
tele lesz!
Írta 2008. április 01. - 18:41
Az köszöni jól van. Tõlem azzal is mehetünk, bár a terep is hiányzik.Mi van az országútival?
Írta 2008. április 01. - 18:30
Ha lesz biciklim...
Szombat, vagy vasárnap?
Utiterv?
Nekem egyelõre mindegy!
Utiterv detto mindegy! A lényeg, hogy valami
hosszabb legyen!
Remélem akkor, hogy a bringád elkészül idõben!
Mi van az országútival?
Írta 2008. április 01. - 17:47
Teló+hajtómû+hátsóagy+fogsor-->csere. (Nem a Kuszinál.)Dénes,mit építenek rajta?Még nekem is be kell rakni a felsõ váltógörgõt.Végre,egy év után meghoatta Kuszi.Türelem,váltõgörgõt terem. Na,akkor jön valaki ma?Én ott leszek 5-kor a Laczko forrásnál,15 pecet várok.
Sajnos egyéb elfoglaltságaim miatt a mai körrõl lemaradtam.
Gyûjtöm az erõt a hétvégére.