mehetünk lassabban is, a lényeg, hogy folyamatosan legyen, ne legyen megállás

de inkább ne várjatok rám, induljatok, amikor tudtok

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
én holnap du. ha minden igaz,tudnék csapatni egyet.Valaki?Nem ér rá egyikõtök sem délután?
Jó reggelt Mindenki!
Nagyon úgy néz ki, hogy mai naptól sikerül újra elkezdeni tekerni! Még nem tudom pontosan mikor,
de délutánra 4-5 óra körülre tervezek menni egy bemelegítõkört,
ezt ma még valószínû aszfalton, talán Almádiba! Akit érdekel, szóljon, s mehetünk együtt!
Jó reggelt Mindenki!
Nagyon úgy néz ki, hogy mai naptól sikerül újra elkezdeni tekerni! Még nem tudom pontosan mikor, de délutánra 4-5 óra körülre tervezek menni egy bemelegítõkört, ezt ma még valószínû aszfalton, talán Almádiba! Akit érdekel, szóljon, s mehetünk együtt!
Más: Megváltozott a privát telefonszámom! Akiknek szerintem eddig megvolt a régi számom, azoknak mindjárt küldöm privátban az újat. Aki esetleg kimaradna, s kellene neki, az szóljon!
az a középsõ hajag, aminek a tetején az a katonai bázis van?
ott voltam, az tetszett
egy agár-tetõs köröm van.
kab-hegy környékén talán még nem is jártamszégyellem is...
múltkor felmentem öcsre, ott át padragra, majd nyirád felé haza.
majd egyeztethetünk valamikor, aztán Padragon találkozhatunk, ha Neked is jó
holnap délután megint megyek.
ma egy tomaj-ederics-szigliget-badacsony-káptalantóti-gyulakeszi-tapolca-tomaj karikára volt idõm.
ha akarod holnap délután mondjuk 2-3 óra magasságában csapathatunk egyet arra fel sáska felé, majd le apátiba, az lankás erdei murva végig. tapolcáról ~35 km-es kör.
empty
akkor majd még írjál ide, hogy mikor az akkor. kedd lehet, hogy jó lenne, estefelé
azt nem írtam terepre gondoltam laza hegymászós ereszkedõs füred egy kicsit messze van:( de ha kitavaszodik nem elképzelhetetlen ma meló volt
kimaradt a holnap még képlékeny
empty
hétköznap valami mocorgás?