Ejha!!! Ilyen is van? Köszönöm a segítséget, tényleg meglett.
Üdv: Jankó
Látom akkor ki lettél segítve!
Ejha!!! Ilyen is van? Köszönöm a segítséget, tényleg meglett.
Üdv: Jankó
Empty: El tudnád esetleg magyarázni, hogy Almádiban hol találom meg a Martinovics utcát? Egy vaterás üzletfelet kellene ott megkeresnem. Ja, azért nem priviben írok, hogy másnak is legyen alkalma segíteni, ha tud és akar...
Janes: Én is erre gondoltam elsõként!!!(Csak még nem találtam weboldalt, ahol nagy összegben fogadhatnék rá...)
Csak most jutottam megint géphez.Jo volt a túra.Meleg volt,de kellemes.A képek és videók ha kellenek valakinek,szóljon,elküldöm.Laciklonékkal most találkoztam elöször.Örültem a szerencsének,és ez nem udariassági formula:)
Nyáron leszek a Balatonon egy bõ hetet. Fûzfõn.
Esetleges Balaton-körbetekerést tervezek, valaki velem tart? Egy kis csapatot össze kéne szervezni.
Idõpontot még nem tudok, de mihelyst megtudom, írom.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Csak vigyázz velük! UFO mindegyik!!!
(Ember ezt nem bírná...)
Amúgy meg: Mivel senki sem jelentkezett mára társnak, rávettem az asszonyt egy kis hegyi hejehujára. Jó volt, köszönjük;). Cuha-Hódos (másképpen Vinye-Porva) kört mentünk. Az utat mindenütt Pannon Maratonos szalagok szegélyezik, Porvától a Cuha szurdokig le van gyalulva az erdõgazdasági út. Találkoztunk a géppel is, ami csinálja... Ronda sárga, és büdös. Mindenhol mocsár marad utána! Ez vajon mire jó? Le akarják aszfaltozni vagy murvázni? Tud valaki valamit?
Ja, a Porva-Borzavár mûtról nyíló meredek kaptató (ami a Porva-Csesznek vasútállomásra visz) vastagon van borítva istállótrágyával. Lovely...
Laciklonékkal most találkoztam elöször.Örültem a szerencsének,és ez nem udariassági formula:)
Ok! Remek! De csak hétvégén!!!
Az MSN azonosítomat lecseréltem és korrigáltam az adatlapomon!
Cseréld le majd te is, hogy az új legyen meg!
Skype-ot nem nagyon használom ezért ne csodálkozzál
ha nem nagyon vagyok fent!
Idõpontot mihelyst megtudom, írom.
Montit viszek csak, outim nincs.
MSN-re, Skype-ra felvettelek, majd ott még beszélünk.
Tavaly minden nap átjártam Almádiba, egy fehér Peugeot nõi félversennyel.
Viszek terepgumit is, remélem dombolunk egyet!
Esetleges Balaton-körbetekerést tervezek, valaki velem tart? Egy kis csapatot össze kéne szervezni.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Esetleges Balaton-körbetekerést tervezek, valaki velem tart? Egy kis csapatot
össze kéne szervezni.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960