Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Csak vigyázz velük! UFO mindegyik!!! :D (Ember ezt nem bírná...)

Amúgy meg: Mivel senki sem jelentkezett mára társnak, rávettem az asszonyt egy kis hegyi hejehujára. Jó volt, köszönjük;). Cuha-Hódos (másképpen Vinye-Porva) kört mentünk. Az utat mindenütt Pannon Maratonos szalagok szegélyezik, Porvától a Cuha szurdokig le van gyalulva az erdõgazdasági út. Találkoztunk a géppel is, ami csinálja... Ronda sárga, és büdös. Mindenhol mocsár marad utána! Ez vajon mire jó? Le akarják aszfaltozni vagy murvázni? Tud valaki valamit?

Ja, a Porva-Borzavár mûtról nyíló meredek kaptató (ami a Porva-Csesznek vasútállomásra visz) vastagon van borítva istállótrágyával. Lovely...

Esetleg kijelölt briangút lesz ?:D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Laciklonékkal most találkoztam elöször.Örültem a szerencsének,és ez nem udariassági formula:)

Csak vigyázz velük! UFO mindegyik!!! :D (Ember ezt nem bírná...)

Amúgy meg: Mivel senki sem jelentkezett mára társnak, rávettem az asszonyt egy kis hegyi hejehujára. Jó volt, köszönjük;). Cuha-Hódos (másképpen Vinye-Porva) kört mentünk. Az utat mindenütt Pannon Maratonos szalagok szegélyezik, Porvától a Cuha szurdokig le van gyalulva az erdõgazdasági út. Találkoztunk a géppel is, ami csinálja... Ronda sárga, és büdös. Mindenhol mocsár marad utána! Ez vajon mire jó? Le akarják aszfaltozni vagy murvázni? Tud valaki valamit?

Ja, a Porva-Borzavár mûtról nyíló meredek kaptató (ami a Porva-Csesznek vasútállomásra visz) vastagon van borítva istállótrágyával. Lovely...

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
De jó olvasni ezeket a hétvégi storykat!:(
De legalább a szobám plafonja szép fehér!:D

Hétvége megint kilõve terepen, mert az MTB megy
dokibácsihoz! Persze csak átnézik! Ebbõl adódik, hogy
hétvégén max. országúton tekerek és tesztelem a
karhatalmat, hogy tényleg annyira rászálltak e a bringásokra
mint ahogy mondják! Ha legközelebb egy csekket linkelek be
akkor vagy gyorshajtottam, vagy egyszerûen nem volt rajtam
sapka, meg cigim sem volt!! Se ilyen, se olyan! :)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Jó volt a vasárnapi túra. Matti ! A Hajagon az az út valóban levitt volna Herendre, utóleg megnéztem a térképen. Azért így is oda lyukadtam ki, igaz némi kerülõvel. Nekem 130 km lett, 15-ös átlaggal 8 óra 15 perc nettó tekerési idõvel. Ja a 130 az Herendig, onnan már autóval jutottam haza.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Csak most jutottam megint géphez.Jo volt a túra.Meleg volt,de kellemes.A képek és videók ha kellenek valakinek,szóljon,elküldöm.Laciklonékkal most találkoztam elöször.Örültem a szerencsének,és ez nem udariassági formula:)

SzaSza

SzaSza

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

Ok! Remek! De csak hétvégén!!! :(
Az MSN azonosítomat lecseréltem és korrigáltam az adatlapomon!
Cseréld le majd te is, hogy az új legyen meg!
Skype-ot nem nagyon használom ezért ne csodálkozzál
ha nem nagyon vagyok fent! :)

Nálam is csak a 7vége játszik. Úgy néz ki még két barátom is jön, akikkel minden évben lenyomjuk, most legalább többen leszünk :)

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Idõpontot mihelyst megtudom, írom.
Montit viszek csak, outim nincs. :)
MSN-re, Skype-ra felvettelek, majd ott még beszélünk.
Tavaly minden nap átjártam Almádiba, egy fehér Peugeot nõi félversennyel.
Viszek terepgumit is, remélem dombolunk egyet! :)

Ok! Remek! De csak hétvégén!!! :(
Az MSN azonosítomat lecseréltem és korrigáltam az adatlapomon!
Cseréld le majd te is, hogy az új legyen meg!
Skype-ot nem nagyon használom ezért ne csodálkozzál
ha nem nagyon vagyok fent! :)

SzaSza

SzaSza

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

Nyáron leszek a Balatonon egy bõ hetet. Fûzfõn.
Esetleges Balaton-körbetekerést tervezek, valaki velem tart? Egy kis csapatot össze kéne szervezni.
Idõpontot még nem tudok, de mihelyst megtudom, írom.

Mindenképp jelezzétek az idõpontot, egy egynapos körbegurulásra én is vevõ vagyok. Igaz én outival nyomom.

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 posts
DH-sok!!!
Senki???

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Idõpontot mihelyst megtudom, írom.
Montit viszek csak, outim nincs. :)
MSN-re, Skype-ra felvettelek, majd ott még beszélünk.
Tavaly minden nap átjártam Almádiba, egy fehér Peugeot nõi félversennyel.
Viszek terepgumit is, remélem dombolunk egyet! :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Esetleges Balaton-körbetekerést tervezek, valaki velem tart? Egy kis csapatot
össze kéne szervezni.

Ha tudsz pontosat írj! Én spec. a Balatont nem tudom majd körbetekerni,
de a környéken, ha hozol montit, lehetne tekerni egyet! Ezt is sajna
csak hétvégén lehetne összehozni!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Esetleges Balaton-körbetekerést tervezek, valaki velem tart? Egy kis csapatot össze kéne szervezni.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Matti: Ha komolyan érdekel az óra, amirõl beszéltünk tegnap, itt találsz róla további adatokat és fotókat: http://www.vatera.hu...t_75243435.html

Ha meg technikai csemegére vágysz, nézd meg ezt, ez ver mindent!!!:http://www.vatera.hu...n_73258748.html

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Sziasztok!
Fizikailag megvagyok, de ez a hétvége katasztrofálisra sikerült. Ilyen az, amikor azt hiszem semmi nem jöhet közbe. Annyi mindent kellett volna csinálnom, hogy a felével sem végeztem. Ráadásul a telóm is elkallódott a kocsi ülése alá persze lehalkított állapotban. No és nem is voltam Vp-ben, csak vasárnap estére sikerült visszaérni, úgyhogy nem igazán tudtam jelezni, hogy nem tudok menni veletek. Azt hiszem legközelebb inkább már nem is tervezek és ígérek elõre semmit, ha tudok, ott leszek, ha nem hát nem. S most úgy néz ki, hogy a Gázlón sem tudok ott lenni, bár inkább tényleg nem mondok semmit elõre.
Azért remélem nektek jól sikerült a tegnapi nap, s kellemesebb formában facsartátok magatokból a vizet, mint ahogy az most nekem sikerült!
Két keréken szép a világ...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Halihóóó!
Király volt a tegnapi túra , asszem 140 lett a vége kb. ,kikészültem, mire hazaértem már csak bámultam a falat a kedvesem meg haragudott, hogy nem hívtam, de teljesen megszûnt a külvilág a számomra az este folyamán, úgyhogy
:) _____Redi köszi a telefont, hogy nem jössz, NEM VÁRTUNK ÁM ÉS NEM IS HÍVTUNK áááá....köszi
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Hölgyeim és Uraim, jelentem, a tegnapi túrán igen jól éreztem magam! Bár én csak feleannyit mentem, mint a többiek, akik gyakorlatilag lenyomták a Gázlót. Babi, Laciklon, Matti és Janes: Ezúton is gratulálok!!!

Nálam 67-en állt meg az óra. A következõ lépcsõ nálam a Gázló-felkészülésben egy nagyjából 70-110 kilométeres táv, amit szerdán (25-én) gondoltam legyûrni. Valaki akar csatlakozni? Gyõr-Veszprém vagy Balaton-felvidék...

Redi: Jól vagy? Aggódunk! Eltûntél, mint a szürke szamár... Csak nem a gipszkartonosommal ittatok együtt elõzõ este? (Merthogy õ sem érkezett meg, hiába vártam.):)

Kolin: Építsd csak azt a túragépet! Itt, ebben a topikban több XCM-es és CC-s arcot találsz, mint Déhást. Amúgy üdv!

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 posts
Ide (is) írjatok légyszi! kolinbiker@gmail.com

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 posts
Sziasztok! Én Tapolcai vagyok, de az idõm nagy részét Fehérváron töltöm, vagy Bp-n. Régen sokáig CC-ztem, az utóbbi években ez fokozatosan átment a DH irányába, de azért nem zárkózom el egy laza túrázástól. Igaz a nagybicóm nemigen alkalmas erre, de épülõben van egy kis merevvázas. Versenyzek is (régen ugye CC, most DH-ban).

Amúgy keresek környék-, térségbeli, meg Tapolca, ill. Keszthely környéki DH-sokat, és új terepeket. Várpalota és Fehérvár is szóba jöhet.
Aztán, ha kész a kisbicóm, benne vagyok a túrázásban is.

üdv Nektek

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Hali!
Akkor holnap reggel 8.30-kor Sparkolói randi.
Az idõ jó lesz!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Na, még a végén egész sokan összejövünk!
Laciklon: Vp-bõl indulnátok ti is? Ha jöttök, akkor 8:30 Jutasi úti Sparkoló.
Janes: 9:30 Herend vasúti átjáró ott, ahol visz ki a keskeny betonút a városból a Hajagra.
Jankó: Délután csörögj ránk, aztán megtudod épp merre járunk, s hogyan lenne érdemes elindulnod. (Jössz értünk kocsival, mert kidöglünk:) )
Szerintem mindegyikõtök tudja Matti vagy az én számomat, úgyhogy probléma nem lehet. Ha valakinek mégsincs meg a telószám, szóljon és átküldöm privátban.

rendben igyekszem odaérni idõben.:) amúgy még megvan a matti száma köszi.