Csak nem felcsaptál "biztonságiõrnek"
Az adottságaim megvannak hozzá!
Szép csúnyán tudok nézni!
Csak nem felcsaptál "biztonságiõrnek"
Úgy látszik, policefóbiám van! :scared: (Veszprémben nem csoda...)
Matti, ideért már a nyereg?
Sorry!
Egyenruha nem volt rajtunk, max. ha a sötét ruházat nem annak nevezhetõ.
Kergettek a rend õrei?
Fiúk! A megbeszélt találkozót ne felejtsétek el! várunk benneteket holnap 18.órakor az Alagsörben!
Empty, te köszöntél ma rám egy keresztutcából mikor
fénysebességgel () elsuhantam a Bajcsy-n úgy 18 óra magasságában? Jól
láttam hogy valamiféle egyenruha volt rajtad/ rajtatok?
Esetleg busz? Az jár folyamatosan!Sajnos nem jön vissza vonatom.Kocsival meg nem vállalom be.
Sajnos nem jön vissza vonatom.Kocsival meg nem vállalom be.Fiúk! A megbeszélt találkozót ne felejtsétek el! várunk benneteket holnap 18.órakor az Alagsörben!
Úgy látszik a jóból én mostanában kimaradok.Fiúk! A megbeszélt találkozót ne felejtsétek el! várunk benneteket holnap 18.órakor az Alagsörben!
Köszi,megcsinálni én is megtudom (többek között asztalos is vagyok),de készen akartam venni.De lehet hogy nekem kell megcsin.Szerintem párszáz forintból könnyedén lehet ilyet csinálni. Ha kell segítek az elkészítésében. Házgyári út facentrum, bevásárlás. Lukfuró, körfûrész van és kész is. További info 70-326-6322
Bocs az offért.Nem tudja valaki,hol lehet olyan mázoló szárító állványt kapni,amire a helyszini munkáknál a festõk a lemázolt ablakokat,ajtókat teszik egymás fölé?Festékboltokban,barkácsáruházakban nincs.Neten sem találtam.
Öt fõs a csapat.Hányan futjátok le?
Kiegészítõ edzésként szoktam futni. Jövõre szeretnék egy maratont teljesíteni.
Persze, de azért nem egyéniben!
A sebesség mindent megold.
Ha 23-án élve hazaérek a BPB maratonról, akkor én is megyek végre!
A sebesség mindent megold.
Menjetek el Fenyõfõre,onnan a Vinye elõtt jobbra a Hódos ér felé mehettek jó utakon,Egészen a Kõris hegy csúcsáig.Innen erdei aszfaltos úton Bakonybél,Odvaskõ puszta,majd a K+ túristaúton Ugodra értek ki.Onnan meg közel van Koppány.Ha zúzni akarsz,akkor pl a Kõris h. csúcsáról Kék hegy felé menj.Ez egybõl nanyon köves és meredek,majd kb 2 km után nagyon köves lejtõ visz bele a Gázlos Zabolai útba.De ami a csúcsról megy le túrista vagy nem túrista út,az mid elég húzós zúzós.Ha erdei aszfaltos uton akartok tekerni,akkor Huszárokelõ pusztát ajánlom,itt le van sorompózva az út,meg olyan mintha valami zárt telep lenne,de nyugodtan be lehet menni bicajjal és gyalog.Ez az út több nagyon jó minõségû murvás úttal is találkozik.Sziasztok!
Jövõ hét szerda-csütörtök környékén ismét utazunk a barátnõmék szülõfalujába. Most már vinnék bringát is, csapatni kicsit a Bakonyban. Bakonykoppány felõl közelítve tudtok valami nem túl kõkemény ösvényt, amit a nõsténnyel be tudnánk járni?
Meg esetleg valami keményebb is jöhet, ha egyedül mennék
Köszönet érte!
akkora már szöges gumik kellenek!