Amúgy milyen útvonal lesz , csak feltekertek a csúcsra(melyik úton?) és vissza ?
kicsit tudom csúsztatni a programot talán, az azt jelenti, hogy max 14-re haza kell érnem.
Megvárunk.Egészen 10 óráig fogunk várni.Plusz 10 percet,mert annyit szoktam késni:D Valami normális idõben kéne hazaérni.Végül is nincs messze,bármikor ki lehet szállni.Megyek én is, várjatok meg! Du 4-re haza fogunk érni? Mert mennem kell dolgozni.
Nem tudod áttenni másik napra a nem leszek otthont?Végül is,mi sem leszünk otthon.Csak mi már 10órától.Vazze pont most akartok kabhegyezni mikor déltõl nem leszek itthon?:mad::rocketman
nekem jó
oks.Mi lenne ha Kabhegyeznénk?
Holnap én is elmennék egy kis tekerésre...valaki csatlakozna? az útvonalat még nem tom, csak tekerjünk már.
Mi délutánonként tuti hogy megyünk vasárnapig, de csak itt helyben, mivel Ákos is jön velünk. Ilyeneket gondoltam hogy Pusztapalota, vagy Fehérvárcsurgó, ahol príma cukrászda van. Tehát ilyen kényelmes asszonypajtásos tekerés.holnap megy valaki tekerni?Nem sok kedvem van az egyesületi közös túrához,de ha más nincs,elmegyek oda.
Én a családdal megint tanúhegyezetm.Most a Szent György hegy volt a soros.Jut eszembe,nov.29-én lesz a Tanúhegyek nyomában 40km-es teljesítménytúra.Ha legalább egy valaki eljönne velem,akkor megcsinálnám újra.4 éve megengedték hogy bicajjal végignyomjuk,az amúgy gyalogos teljesítménytúrát.Érdekelne valakit a dolog?Jó kis móka.
A Palotai TT engem érdekelne.Lesz novemberben a Fehér-Vár-Palota TT,arra is kéne menni.
Én a családdal megint tanúhegyezetm.Most a Szent György hegy volt a soros.Jut eszembe,nov.29-én lesz a Tanúhegyek nyomában 40km-es teljesítménytúra.Ha legalább egy valaki eljönne velem,akkor megcsinálnám újra.4 éve megengedték hogy bicajjal végignyomjuk,az amúgy gyalogos teljesítménytúrát.Érdekelne valakit a dolog?Jó kis móka.Mit történt, mindenki dolgozott a hétvégén ?