Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Ott még sosem voltam... Szép? Izomszaggató? Hány óra kell rá?

Szép. mondjuk a Hajagnál kellemesebb.:) Ha bringával jössz kb1,5 óra, kocsival csak 30 perc:)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Kab-hegyen jártál már idén?:)

Ott még sosem voltam... Szép? Izomszaggató? Hány óra kell rá?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Dózer
szóljatok, ha erre jöttök, csatlakoznék!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Ma kirándultunk egyet a Csobáncon.Én már voltam ott párszor bringával is,de újra megfogalmazódott bennem egy bicajos túra ötlete a Csobáncra.Nem az a kimondottan bicajos terep,de aki erõs az fel tud tekerni.Lefelé meg ÁÁÁÁLAT!!!:D Esetleg érdekelne valakit egy ilyen túra?Vonattal Badacsonyig el lehetne menni,és még a Szent György hegy is beleférne,meg talán a Badacsony is.
holnap fél 8-kor ott leszek a Vasútállomáson.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Úgy néz ki tudok menni!

Bocs srácok, de sajnos mégsem megyek! :(
A vírusok úgy kicsináltak, hogy szerintem nem bírnék 20 km-t sem letekerni.
Lehet, hogy nézõként azért kocsival felugrok a Római-fürdõhöz.

Mindenkinek jó tekerést/biztosítást holnapra!
www.magicteam.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Szerda már necces lehet, de kedden még jó idõt mondanak. Szívesen kihasználnám én is. Persze terepen, az új fully-val:). Valszeg 10-14 óra között érek csak rá (szokásos ovi és bölcsi körök...).

Kab-hegyen jártál már idén?:)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

empty! jövõ héten szabin leszek és szerdáig várhatóan remek idõ lesz. Mehetnénk egy országúti kört valamerre mit szólsz?

Szerda már necces lehet, de kedden még jó idõt mondanak. Szívesen kihasználnám én is. Persze terepen, az új fully-val:). Valszeg 10-14 óra között érek csak rá (szokásos ovi és bölcsi körök...).

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

empty! jövõ héten szabin leszek és szerdáig várhatóan
remek idõ lesz. Mehetnénk egy országúti kört valamerre mit szólsz?

Jó neked!!!
Én sajna nem leszek szabin!:(
Még megvan az állásom. A régi új.:(

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
empty! jövõ héten szabin leszek és szerdáig várhatóan remek idõ lesz. Mehetnénk egy országúti kört valamerre mit szólsz?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Csak, hogy elõre tudjam!:)

Távban mennyit kell sprintelnünk az eligazítás után a
helyünkre?

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

Annyira nem gáz szerintem hogy alul megy a fékcsõ.Az új Epic vajon mikor lesz alu verzioban is?

A 2009-es epicnél már nem lesz gáz, de régin nagyon(!) gáz.
A brain útban van, plusz le kell varázsolni a fékcsövet a brain és tárcsa mellett, ezt még fûszerezi, hogy ahány fék annyiféle fékcsõkivezetés. Ha esetleg reggelve vagy az mtbr.com-on akkor a specialized topikban van egy hosszú altopik jó pár képpel, van ott minden...
Mi még megúsztuk :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.067 hozzászólás
Jankó:
kösz az infót. ez (lehet alaptalan) csalódás számomra a trekkel kapcsolatban. eddig kimondottan tetszett a fuel ex. :(

/a konán elvileg a támvilla/láncvilla kapcsolódósnál van siklócsapágy, de lehet h. régiek az ismereteim./

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Empty: Úgy terveztem, de volt némi alvásrestanciám (az éjszakázásból adódóan), és ötkor, amikor indulni szoktam bicajjal, egyszerûen elájultam a fáradtságtól. Aztán negyed hétkor a nejem felkeltett, és lerongyoltam Almádiba kocsival. De talán a Siriuson megnézheted:). Addigra már lehet, hogy rajta lesz az új (rövidebb) Race Face stucni is. Tegnap éjjel rendeltem, remélem holnapra már ott lesz a Factor spot partnernél.

Ok! Nekem az is megfelel! Legalább látom rendes mûködés közben!:)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Elõször is nagy-nagy köszönet Mattinak és Laciklonnak a munkáért, a türelemért, az idõért, a maróért, az ötletekért, stb...:clap:

Kisherceg: Tiggerrel beszéltünk telefonon a fully vásárlásom kapcsán. Õ említette, hogy azon a Treken amit látott, perselyek voltak. Erre bementem a veszprémi Trek kereskedõhöz, és ha már rákérdeztem a Fuel EX 7 árára és várható érkezési idõpontjára, akkor megérdeklõdtem a persely-ügyet is. A kereskedõ felhívta az importõrt, aki mondott egy kb árat, valamint azt, hogy egyeltalán nincsen csapágyazott forgáspont a gépen. Perselyes mindegyik. Hogy ez minden más modelljükre is vonatkozik-e, azt nem tudom. De az info autentikus forrásból származik. A Konánál nem tudom. Egyelõre nem akarom szétszedni...:)

apr: Látom idõközben már tisztázódott, de én is elmondom, hogy a Reconnal volt a baj, nem a Konával. Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy kicsit vastag volt a festék. Combosan bele kellett marni az anyagba az egyik oldalon, míg vele szemben a felületet sem érte a marófej... Elég meglepõ, az biztos (Ugyanígy megdöbbentõ lett volna, ha a Storker Trail-lel van gond. Annál mégis jobb, mintha a Konában kellett volna csalódnom.:) De a hátsó féknél (ahol a Kona a felelõs) minden tökéletes volt már az elsõ perctõl. Arra rá sem kellett nézni.

Empty: Úgy terveztem, de volt némi alvásrestanciám (az éjszakázásból adódóan), és ötkor, amikor indulni szoktam bicajjal, egyszerûen elájultam a fáradtságtól. Aztán negyed hétkor a nejem felkeltett, és lerongyoltam Almádiba kocsival. De talán a Siriuson megnézheted:). Addigra már lehet, hogy rajta lesz az új (rövidebb) Race Face stucni is. Tegnap éjjel rendeltem, remélem holnapra már ott lesz a Factor spot partnernél.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Jankó!

Véletlenül nem dolgozol ma este? Véletlenül nem a Fully Konával jöttél?
Véletlenül holnap reggel nem tekersz a Fully Konával haza?

Megnézném!:D

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
A szemeket..
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Én is ezen értetlenkedem, ezt meg kéne csinálni a gyárban.

Nekem ez a fekete van (a specialized felirat nem üres), féltem tõle egy kicsit mert nem kedvelem a fekete bicajokat, de amikor kivettem a dobozból majdnem dobtam egy hátast... :D
A színe kicsit mattos, mert anodizált.
2008-tól alul a középrész alatt viszik a fékcsövet, van anyázás rendesen az mtbr-n...

Szép ez a váz amit beszúrtál.Annyira nem gáz szerintem hogy alul megy a fékcsõ.Az új Epic vajon mikor lesz alu verzioban is?

Uram az Specko. azok nem dobálóznak kakival, de találkoztam már Fsr xc-vel amit bizony nyúzni kellett...

a Kona problem megoldódott a Reconnal volt a baj fel kellett marni a féknyergeit....fasza ilyet még nem láttam IS felfogatás neszeneked, ja és ez nem egy RS DART villa :(

A féknyereg alatt mit értesz?A féktestet,vagy a felfogató szemeket?

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

Uram az Specko. azok nem dobálóznak kakival, de találkoztam már Fsr xc-vel amit bizony nyúzni kellett...

a Kona problem megoldódott a Reconnal volt a baj fel kellett marni a féknyergeit....fasza ilyet még nem láttam IS felfogatás neszeneked, ja és ez nem egy RS DART villa :(

Ezek szerint a kona sem dobálózik kakival, mert a villánál volt a gond, én azt hittem hátul nem stimmel :)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Nekem V fék szem is van a vázon,de csak feldobtam rá a féknyerget,különösebb nehézség nélkül be is tudtam állítani.Fel volt munkálva a vázon a fékszem.

Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

Nekem V fék szem is van a vázon,de csak feldobtam rá a féknyerget,különösebb nehézség nélkül be is tudtam állítani.Fel volt munkálva a vázon a fékszem.

Apr,a fékcsõ nekem a felsöcsõ oldalán megy.Ezen is változtattak?Jó a festés,csak nekem annyira nem jön be,hogy üres a SPECIALIZED felirat.Sajnos az enyém is ilyen.És ha jól látom,az egész bicajom ugyan olyan fekete,mint a Speed-way-os képen a hátsó 3szög.Fényes fekete jobban tetszene,de ezt dobta a gép.

Én is ezen értetlenkedem, ezt meg kéne csinálni a gyárban.

Nekem ez a fekete van (a specialized felirat nem üres), féltem tõle egy kicsit mert nem kedvelem a fekete bicajokat, de amikor kivettem a dobozból majdnem dobtam egy hátast... :D
A színe kicsit mattos, mert anodizált.
2008-tól alul a középrész alatt viszik a fékcsövet, van anyázás rendesen az mtbr-n...

Feltöltött kép