Ott még sosem voltam... Szép? Izomszaggató? Hány óra kell rá?
Szép. mondjuk a Hajagnál kellemesebb. Ha bringával jössz kb1,5 óra, kocsival csak 30 perc:)
Ott még sosem voltam... Szép? Izomszaggató? Hány óra kell rá?
Kab-hegyen jártál már idén?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Bocs srácok, de sajnos mégsem megyek!Úgy néz ki tudok menni!
Szerda már necces lehet, de kedden még jó idõt mondanak. Szívesen kihasználnám én is. Persze terepen, az új fully-val:). Valszeg 10-14 óra között érek csak rá (szokásos ovi és bölcsi körök...).
empty! jövõ héten szabin leszek és szerdáig várhatóan remek idõ lesz. Mehetnénk egy országúti kört valamerre mit szólsz?
empty! jövõ héten szabin leszek és szerdáig várhatóan
remek idõ lesz. Mehetnénk egy országúti kört valamerre mit szólsz?
Annyira nem gáz szerintem hogy alul megy a fékcsõ.Az új Epic vajon mikor lesz alu verzioban is?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Empty: Úgy terveztem, de volt némi alvásrestanciám (az éjszakázásból adódóan), és ötkor, amikor indulni szoktam bicajjal, egyszerûen elájultam a fáradtságtól. Aztán negyed hétkor a nejem felkeltett, és lerongyoltam Almádiba kocsival. De talán a Siriuson megnézheted:). Addigra már lehet, hogy rajta lesz az új (rövidebb) Race Face stucni is. Tegnap éjjel rendeltem, remélem holnapra már ott lesz a Factor spot partnernél.
Én is ezen értetlenkedem, ezt meg kéne csinálni a gyárban.
Nekem ez a fekete van (a specialized felirat nem üres), féltem tõle egy kicsit mert nem kedvelem a fekete bicajokat, de amikor kivettem a dobozból majdnem dobtam egy hátast...
A színe kicsit mattos, mert anodizált.
2008-tól alul a középrész alatt viszik a fékcsövet, van anyázás rendesen az mtbr-n...
A féknyereg alatt mit értesz?A féktestet,vagy a felfogató szemeket?Uram az Specko. azok nem dobálóznak kakival, de találkoztam már Fsr xc-vel amit bizony nyúzni kellett...
a Kona problem megoldódott a Reconnal volt a baj fel kellett marni a féknyergeit....fasza ilyet még nem láttam IS felfogatás neszeneked, ja és ez nem egy RS DART villa
Uram az Specko. azok nem dobálóznak kakival, de találkoztam már Fsr xc-vel amit bizony nyúzni kellett...
a Kona problem megoldódott a Reconnal volt a baj fel kellett marni a féknyergeit....fasza ilyet még nem láttam IS felfogatás neszeneked, ja és ez nem egy RS DART villa
Nekem V fék szem is van a vázon,de csak feldobtam rá a féknyerget,különösebb nehézség nélkül be is tudtam állítani.Fel volt munkálva a vázon a fékszem.
Nekem V fék szem is van a vázon,de csak feldobtam rá a féknyerget,különösebb nehézség nélkül be is tudtam állítani.Fel volt munkálva a vázon a fékszem.
Apr,a fékcsõ nekem a felsöcsõ oldalán megy.Ezen is változtattak?Jó a festés,csak nekem annyira nem jön be,hogy üres a SPECIALIZED felirat.Sajnos az enyém is ilyen.És ha jól látom,az egész bicajom ugyan olyan fekete,mint a Speed-way-os képen a hátsó 3szög.Fényes fekete jobban tetszene,de ezt dobta a gép.