Azért a piroson nem kellett volna átmenni!
Na jó még sárga volt!
akár arra is:)Remélem csak a lépcsõkre gondolsz!
Matti,a hosszu rugóutas gépednek hasznát veheted vasárnap.
Hát oda nem.Mi is lent hagytuk a bicajokat anno.A vasárnapin is lesz tolás,meg egy kis cepelés is,de annyi kell.Ok! Megyek, ha csak rajtam múlik!
A Tótit anno már sikerült megmászni úgy kb. 15 éve.
De ha jól emlékszem azon még ha idõnk lenne sem tekernénk
fel!
Ne tökölj már annyit!
Ne tökölj már annyit!Kérdõjelesen jelentkezek. Csábít, hogy most nem kellene elötte bemelegítenem!
És haza sem kellene tekerni, elég lenne ha
tolnám az állomásról. Meg hát a hely sem kutya ahova mentek!
Semmi hivatalos tekerés.Ez teljesen maszek bicajozás
lesz.A Tanúhegyek TT egy hónap múlva lesz.Matti az nagyon megy,még
szerencse hogy nem valami könnyû CC bicajjal nyomja.
Szóval kik jönnének elõreláthatóságilag?
Nem is verseny?Semmi hivatalos tekerés.Ez teljesen maszek bicajozás lesz.
Így most már nem is tudom!Szóval kik jönnének elõreláthatóságilag?
Semmi hivatalos tekerés.Ez teljesen maszek bicajozás lesz.A Tanúhegyek TT egy hónap múlva lesz.Matti az nagyon megy,még szerencse hogy nem valami könnyû CC bicajjal nyomja.Kérdés!
A túrán vasárnap milyen tempót szeretnétek menni?
Plusz ez akkor valami hivatalos TT lesz vagy "csak"
szimpla tekerés?
Ha én is ott leszek akkor csak laza szimpla tekerés
ez jó kérdés. szombaton remélem lesz lehetõségem bringázni, aztán akkor felugrok, megnézem NektekKifaludy házban mûködik még a csárda vagy mi?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A kilátóban májusban voltam fent utoljára,akkor a Káli medence felé el lehetett látni.De a Ranolder kereszttõl meg attól keleti irányban lévõ menedékház szerüségtõl is van némi kilátás.De úgy összességében szerintem nagy élmény az a hegy.Ha tehetném hetente felmennék rá.Vulkánon más élmény bicajozni.Kifaludy házban mûködik még a csárda vagy mi?badacsonynál talán a szegedi róza ház felett van rendes kilátás. a hegy tetõn levõ kilátóból nem látni semmit az elénõtt fenyõfákon kívül...