Áttekerni nem lehet valahogy kertek alatt?

a mostanában Gyõr-Bp vonalon közlekedõ gyorsvonatok egyik kocsijában kartávolságra lehetsz a bringától. ha csak a peronon lehet, akkor minden állomásnál kisétál, csekkol, elnézést kér, hogy bringával jár, aztán visszaül a helyére. Móvár-Gyõr vonalon ûrhajók közlekednek, ahol megintcsak kartávolságra vagyok a géptõl.draga bringat hogyan es hol szallitotok vonaton?
en csak egyszer hoztam (bp-gyor), de a jegy ellenere orultem, hogy ki nem raktak vele.
a következõvel viszont 10.20ra érnétek oda. ha nem könyörgöm be magam Mátéhoz szombat este, akkor innen indulok 5.44kor és Palotán leszek 9.35re. ha nem szeretnétek sietni, benevezhetlek titeket mikor odaértem.Csak párszor sikerült vonattal szállítani bringát,
de akkor is vagy az elõtérben, vagy a kijelölt kocsiban vittük.
Gond csak egyszer volt egy paraszt kaller miatt!
A bringám meg mindig szem elõtt van!
8 órai vonat nincs túl korán?
10-tõl van nevezés, ha jól láttam!
draga bringat hogyan es hol szallitotok vonaton?
en csak egyszer hoztam (bp-gyor), de a jegy ellenere orultem, hogy ki nem raktak vele.
csapódhatna hozzátok a túrára barátnõm is? (ha befér és elviszitek magatokkal)
dehogyis
csak én nem leszek itt, egyedül meg nem akar menni.
A sebesség mindent megold.
dehogyisDrága Andris a barátnõd is biorobot? ha igen akkor én nem tartok veletek
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
csapódhatna hozzátok a túrára barátnõm is? (ha befér és elviszitek magatokkal)Igen, erre a túrára gondoltam. Ez kb hasonló nehézségû, mint amit tegnap nyomtunk, ...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Mindenki kellõképpen kidöglött, látom még egy laza élménybeszámolóra sem telik tõlünk...
Pedig jó idõ volt ma Bakonybélben.
66 km lett a vége, kellemesen (tényleg) elfáradtunk.
Remélem az ikres apukák is ki bírják azért pihenni magukat
Sár a biciklire jól rászáradt, majd a jövõ héten remélem lepotyog róla...
Tibi, erre gondoltál?
Be be be a Bakonybe
Húú skacok , oda az ülõgumóim
, remélem holnapra jobb lesz
Köszi, de inkább gyorsan visszaszaladok utánpótlásért