Hmmm, ez valóban elgondolkodtató...:chin: Nyilván sokba kerülne, ha a célkapuk zárása után még fél napig kutatnának utánam helikopterrel meg bernáthegyikkel, mire végre beérkeznék. De az az 53km annyira karcsúnak tûnik....
Jankó
én a helyedben meggondolnám azt a 100km-t
mintha lennének valamilyen korlátok a távok elágazásánál és ha nem érsz oda idõre, akkor elirányítanak a rövidebb távra.
Pont mint egy Szilvásmarci.
Igaz ott csak 3.250 a szint, ugyanakkor kárpótlásként 8 km-rel hosszabb.
Edzeni azért nem árt!
:paker:
én eddig 2szer nyomtam le a szilvásváradmarci hosszú távját (akkoriban még fiatal és erõs és karcsú és szép voltam
és szintidõn belül, bár tény hogy nem sok kellett hogy kicsússzak belõle ...
aztán terveztem hogy indulok a Saltzkammergut 100km-es szakaszán, de a tapasztaltabb bringások figyelmeztettek, hogy nagyon gondoljam meg, mert hiába km-re kb annyi mint a szilvásmarci és hiába csak párszáz méterrel több a szintemelkedés, de azok olyanok mintha dupla szilvásmarcit mennénk ...
szóval én nagyon meggondolnám a helyedben Jankó hogy bevállaljam a 100km-es távot ... ... talán olyan lehet mintha 3-4szer tekernéd le a gázló 130at ugyanazon a napon ...
sajna végülis nem votlam egyszersem ... talán nem is leszek soha többé olyan kondiban, hogy bemerjem vállalni ...
ja egyébként BÚÉK mindenkinek!

Sign In
Create Account

Back to top