Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11273 hozzászólás a témában

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

jól meggondoltad ezeket az XT agyakat? nehogy az legyen, mint a komplett bringánál, hogy igazunk lesz...
nem akarok beszólni, csak nem akarom, hogy mellényúlj

Már késõ...:)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Matti,
jól emlékszem, hogy a Meridák nem nálatok, hanem a másik üzletben vannak? Kíváncsi vagyok, hogy milyen élõben a 96.

Én Gyõrben már láttam élõben a teszt bringát.
Talán sikerül kipróbálásra elhoznom...
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Merthogy kellenek a tegnap tárgyalt fekete 6 csavaros XT agyak is a PL-tõl. Légyszi rendeld meg azokat is. 1 elsõ, 1 hátsó. (Természetesen 32 lyukkal...)

jól meggondoltad ezeket az XT agyakat? nehogy az legyen, mint a komplett bringánál, hogy igazunk lesz...
nem akarok beszólni, csak nem akarom, hogy mellényúlj

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Matti,
jól emlékszem, hogy a Meridák nem nálatok, hanem a másik üzletben vannak? Kíváncsi vagyok, hogy milyen élõben a 96.

igen a másikban vannak, de 96 az nálunk van váz formájában egyenlõre....
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Beleszerettem a lentebb linkelt Syncros felnibe, és ha jól tudom, az csak 32 likkal készül...

De vastag, erõs küllõzés lesz, nem karbon szívószál...

értem ... mondjuk nekem sem szívószálból van ... 2es DT külõk tartják ... számszerint 36! a hátsókerékbe ígyis sikerül néha kis nyócast tennem :)
Mert tekerni jó!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

jelentem 9 órától .....

Matti,

A sebesség mindent megold.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

hogy hogy mégsem 36 lyukú kereket teszel magad alá?

Beleszerettem a lentebb linkelt Syncros felnibe, és ha jól tudom, az csak 32 likkal készül...

De vastag, erõs küllõzés lesz, nem karbon szívószál...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Természetesen 32 lyukkal...

hogy hogy mégsem 36 lyukú kereket teszel magad alá?
Mert tekerni jó!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
jelentem 9 órától .....
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Matti!

Sajna a látogatás hétvégére marad!:(
Hánytól vagytok szombaton nyitva?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Köszönöm a gyors intézkedést!
Akkor most ünnepélyesen megrendelem õket:

Kérek 2 darabot ebbõl: http://boneshaker.hu..._ds23_disc.html (Fehéret...)

Igen, kell fekete DT kettes is. De nem lenne jobb a hossz miatt megvárni az agyakat?

Merthogy kellenek a tegnap tárgyalt fekete 6 csavaros XT agyak is a PL-tõl. Légyszi rendeld meg azokat is. 1 elsõ, 1 hátsó. (Természetesen 32 lyukkal...)

Köszi elõre is!

Aztán informálj ám a fejleményekrõl, mert lerágom a körmöm...

Természetesen én is úgy gondoltam, csak feldobtam a márkát, mert most van az is
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Nyomjátok a görgõt ezekeben a pocsék idõkben?Vagy spinningre jártok?Esetleg kint tekertek?Én rendszerint megint gondolkodom a spinningen,aztán lusta vagyok elmenni.:)

Mostanában lejárok termbe tekerni, s kétszer már bementem spinning edzésre is. Ez a része olyan nagyon nem fog meg, ráadásul a zene is idegesíteni szokott. Nagyon távol állnak tõlem az ilyen "muzsikák".
Egyedül tekerni talán még jobb, felrakom fülest, legalább a zene jó :) 30-70 perc körül szoktam egyszerre tekerni, attól függ, hogy mennyihez van kedvem és erõm. A semminél biztos jobb, de elég monoton tud lenni még jó zene és iramváltások mellett is. Ha mást nem is, a seggemet tuti megedzi, mert iszonyat kényelmetlen nyergek vannak. Fél óra után már minden bajom van rajtuk! Arra jó szerintem, hogy márciusban nem a nulláról kell majd kezdenem, márpedig idén a cél nálam a Gázló130, s addig még sokat kell dolgoznom, hogy normálisan meglegyen.
Két keréken szép a világ...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Jankó: csak neked csak most, utolsó 2db csak rád vár szólj és már jön is az isteni szépség........(2-s fekete DT küllõkkel ? )

Köszönöm a gyors intézkedést!
Akkor most ünnepélyesen megrendelem õket:

Kérek 2 darabot ebbõl: http://boneshaker.hu..._ds23_disc.html (Fehéret...)

Igen, kell fekete DT kettes is. De nem lenne jobb a hossz miatt megvárni az agyakat?

Köszi elõre is!

Aztán informálj ám a fejleményekrõl, mert lerágom a körmöm...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Jankó: csak neked csak most, utolsó 2db csak rád vár szólj és már jön is az isteni szépség........(2-s fekete DT küllõkkel ? )
www.kannmatti.kepeim.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Hát asszem rajtam kívül mindenki.......
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Nyomjátok a görgõt ezekeben a pocsék idõkben?Vagy spinningre jártok?Esetleg kint tekertek?Én rendszerint megint gondolkodom a spinningen,aztán lusta vagyok elmenni.:)

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Bár nem ide tartozik, de azért hátha tudtok segíteni. Veszprém és környékén keresek francia érdekeltségû cégeket vagy ahol tudnám használni a francia tudásomat. Ismertek ilyeneket?

Talán a Le Belier Ajkán érdekes lehet.
Mintha ott lenne több francia érdekeltség is.
Esetleg Janes tud ottani infót.
www.magicteam.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha Fehérvárt még Veszprém környékébe sorolod, akkor sztem az Alcoa ilyen hely. (Nagyon jókat hallani róla, a megye egyik kedvenc munkáltatója. De oda valszeg kelleni fog még egy idegen nyelv.)

Esetleg tudnak segíteni a Pannon Egyetem franciásai is. Nyilván tisztában vannak vele, hogy ki veszi fel leginkább a kikerülõ újlatinosokat. A Vár utca végén bal oldalon van a tanszék.

Most küldenek el több száz embert és gondolkoznak az üzemek eladásán Európában. És angol nyelvû vállalat. Azért meg lehet próbálni.

A sebesség mindent megold.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Bár nem ide tartozik, de azért hátha tudtok segíteni. Veszprém és környékén keresek francia érdekeltségû cégeket vagy ahol tudnám használni a francia tudásomat. Ismertek ilyeneket?

Ha Fehérvárt még Veszprém környékébe sorolod, akkor sztem az Alcoa ilyen hely. (Nagyon jókat hallani róla, a megye egyik kedvenc munkáltatója. De oda valszeg kelleni fog még egy idegen nyelv.)

Esetleg tudnak segíteni a Pannon Egyetem franciásai is. Nyilván tisztában vannak vele, hogy ki veszi fel leginkább a kikerülõ újlatinosokat. A Vár utca végén bal oldalon van a tanszék.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

óvatosan azzal a francia tudással, itt gyerekek is olvasnak .. :D
viccet félre......sajnos nem tudok segíteni, nem tudok francia cégekrõl a környéken...
www.kannmatti.kepeim.hu