Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

hogy hogy mégsem 36 lyukú kereket teszel magad alá?

Beleszerettem a lentebb linkelt Syncros felnibe, és ha jól tudom, az csak 32 likkal készül...

De vastag, erõs küllõzés lesz, nem karbon szívószál...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Természetesen 32 lyukkal...

hogy hogy mégsem 36 lyukú kereket teszel magad alá?
Mert tekerni jó!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
jelentem 9 órától .....
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Matti!

Sajna a látogatás hétvégére marad!:(
Hánytól vagytok szombaton nyitva?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Köszönöm a gyors intézkedést!
Akkor most ünnepélyesen megrendelem õket:

Kérek 2 darabot ebbõl: http://boneshaker.hu..._ds23_disc.html (Fehéret...)

Igen, kell fekete DT kettes is. De nem lenne jobb a hossz miatt megvárni az agyakat?

Merthogy kellenek a tegnap tárgyalt fekete 6 csavaros XT agyak is a PL-tõl. Légyszi rendeld meg azokat is. 1 elsõ, 1 hátsó. (Természetesen 32 lyukkal...)

Köszi elõre is!

Aztán informálj ám a fejleményekrõl, mert lerágom a körmöm...

Természetesen én is úgy gondoltam, csak feldobtam a márkát, mert most van az is
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Nyomjátok a görgõt ezekeben a pocsék idõkben?Vagy spinningre jártok?Esetleg kint tekertek?Én rendszerint megint gondolkodom a spinningen,aztán lusta vagyok elmenni.:)

Mostanában lejárok termbe tekerni, s kétszer már bementem spinning edzésre is. Ez a része olyan nagyon nem fog meg, ráadásul a zene is idegesíteni szokott. Nagyon távol állnak tõlem az ilyen "muzsikák".
Egyedül tekerni talán még jobb, felrakom fülest, legalább a zene jó :) 30-70 perc körül szoktam egyszerre tekerni, attól függ, hogy mennyihez van kedvem és erõm. A semminél biztos jobb, de elég monoton tud lenni még jó zene és iramváltások mellett is. Ha mást nem is, a seggemet tuti megedzi, mert iszonyat kényelmetlen nyergek vannak. Fél óra után már minden bajom van rajtuk! Arra jó szerintem, hogy márciusban nem a nulláról kell majd kezdenem, márpedig idén a cél nálam a Gázló130, s addig még sokat kell dolgoznom, hogy normálisan meglegyen.
Két keréken szép a világ...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Jankó: csak neked csak most, utolsó 2db csak rád vár szólj és már jön is az isteni szépség........(2-s fekete DT küllõkkel ? )

Köszönöm a gyors intézkedést!
Akkor most ünnepélyesen megrendelem õket:

Kérek 2 darabot ebbõl: http://boneshaker.hu..._ds23_disc.html (Fehéret...)

Igen, kell fekete DT kettes is. De nem lenne jobb a hossz miatt megvárni az agyakat?

Merthogy kellenek a tegnap tárgyalt fekete 6 csavaros XT agyak is a PL-tõl. Légyszi rendeld meg azokat is. 1 elsõ, 1 hátsó. (Természetesen 32 lyukkal...)

Köszi elõre is!

Aztán informálj ám a fejleményekrõl, mert lerágom a körmöm...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Jankó: csak neked csak most, utolsó 2db csak rád vár szólj és már jön is az isteni szépség........(2-s fekete DT küllõkkel ? )
www.kannmatti.kepeim.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Hát asszem rajtam kívül mindenki.......
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Nyomjátok a görgõt ezekeben a pocsék idõkben?Vagy spinningre jártok?Esetleg kint tekertek?Én rendszerint megint gondolkodom a spinningen,aztán lusta vagyok elmenni.:)

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Bár nem ide tartozik, de azért hátha tudtok segíteni. Veszprém és környékén keresek francia érdekeltségû cégeket vagy ahol tudnám használni a francia tudásomat. Ismertek ilyeneket?

Talán a Le Belier Ajkán érdekes lehet.
Mintha ott lenne több francia érdekeltség is.
Esetleg Janes tud ottani infót.
www.magicteam.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha Fehérvárt még Veszprém környékébe sorolod, akkor sztem az Alcoa ilyen hely. (Nagyon jókat hallani róla, a megye egyik kedvenc munkáltatója. De oda valszeg kelleni fog még egy idegen nyelv.)

Esetleg tudnak segíteni a Pannon Egyetem franciásai is. Nyilván tisztában vannak vele, hogy ki veszi fel leginkább a kikerülõ újlatinosokat. A Vár utca végén bal oldalon van a tanszék.

Most küldenek el több száz embert és gondolkoznak az üzemek eladásán Európában. És angol nyelvû vállalat. Azért meg lehet próbálni.

A sebesség mindent megold.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Bár nem ide tartozik, de azért hátha tudtok segíteni. Veszprém és környékén keresek francia érdekeltségû cégeket vagy ahol tudnám használni a francia tudásomat. Ismertek ilyeneket?

Ha Fehérvárt még Veszprém környékébe sorolod, akkor sztem az Alcoa ilyen hely. (Nagyon jókat hallani róla, a megye egyik kedvenc munkáltatója. De oda valszeg kelleni fog még egy idegen nyelv.)

Esetleg tudnak segíteni a Pannon Egyetem franciásai is. Nyilván tisztában vannak vele, hogy ki veszi fel leginkább a kikerülõ újlatinosokat. A Vár utca végén bal oldalon van a tanszék.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

óvatosan azzal a francia tudással, itt gyerekek is olvasnak .. :D
viccet félre......sajnos nem tudok segíteni, nem tudok francia cégekrõl a környéken...
www.kannmatti.kepeim.hu

niksi

niksi

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Miért konás eddig 2,5 barral mentél az outival?:D
Én mindig 7 baron megyek.:)

Ne bántsd!!! Amatõr a lelkem!:lol1:

Ps.: Andris a többit meg majd megbeszéljük privátban vagy
MSN-en!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

ehh, lassan úgy járok emptyhez gumit foltozni/cserélni, mint a menzára kajálni...
ma is Nála kötöttem ki
köszönöm a külsõgumit, a pumpálást, teljesen új dimenziókat nyitott meg a kerékpározásban, hogy 7 bart tettél a gumikba :) legközelebb majd tolok bele ennyit én is :D

Empty
milyen bringásruhára lenne szükséged? (kantáros nadrág, mez, kéz, láb, sisak alá való sapi, térdmelegítõ...)

Miért konás eddig 2,5 barral mentél az outival?:D
Én mindig 7 baron megyek.:)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Jankó!

Mehet az éjszaki túra!
Megvannak a lámpák!:D

egy éjszakai túrára én is beneveznék majd 1szer ... amikor éjszaka minimum 20 fok van és pluszban :)
Mert tekerni jó!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ehh, lassan úgy járok emptyhez gumit foltozni/cserélni, mint a menzára kajálni...
ma is Nála kötöttem ki
köszönöm a külsõgumit, a pumpálást, teljesen új dimenziókat nyitott meg a kerékpározásban, hogy 7 bart tettél a gumikba :) legközelebb majd tolok bele ennyit én is :D

Empty
milyen bringásruhára lenne szükséged? (kantáros nadrág, mez, kéz, láb, sisak alá való sapi, térdmelegítõ...)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Jankó!

Mehet az éjszaki túra!
Megvannak a lámpák!:D