jól meggondoltad ezeket az XT agyakat? nehogy az legyen, mint a komplett bringánál, hogy igazunk lesz...
nem akarok beszólni, csak nem akarom, hogy mellényúlj
Már késõ...
jól meggondoltad ezeket az XT agyakat? nehogy az legyen, mint a komplett bringánál, hogy igazunk lesz...
nem akarok beszólni, csak nem akarom, hogy mellényúlj
Én Gyõrben már láttam élõben a teszt bringát.Matti,
jól emlékszem, hogy a Meridák nem nálatok, hanem a másik üzletben vannak? Kíváncsi vagyok, hogy milyen élõben a 96.
jól meggondoltad ezeket az XT agyakat? nehogy az legyen, mint a komplett bringánál, hogy igazunk lesz...Merthogy kellenek a tegnap tárgyalt fekete 6 csavaros XT agyak is a PL-tõl. Légyszi rendeld meg azokat is. 1 elsõ, 1 hátsó. (Természetesen 32 lyukkal...)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Matti,
jól emlékszem, hogy a Meridák nem nálatok, hanem a másik üzletben vannak? Kíváncsi vagyok, hogy milyen élõben a 96.
Beleszerettem a lentebb linkelt Syncros felnibe, és ha jól tudom, az csak 32 likkal készül...
De vastag, erõs küllõzés lesz, nem karbon szívószál...
jelentem 9 órától .....
A sebesség mindent megold.
hogy hogy mégsem 36 lyukú kereket teszel magad alá?
Természetesen 32 lyukkal...
Köszönöm a gyors intézkedést!
Akkor most ünnepélyesen megrendelem õket:
Kérek 2 darabot ebbõl: http://boneshaker.hu..._ds23_disc.html (Fehéret...)
Igen, kell fekete DT kettes is. De nem lenne jobb a hossz miatt megvárni az agyakat?
Merthogy kellenek a tegnap tárgyalt fekete 6 csavaros XT agyak is a PL-tõl. Légyszi rendeld meg azokat is. 1 elsõ, 1 hátsó. (Természetesen 32 lyukkal...)
Köszi elõre is!
Aztán informálj ám a fejleményekrõl, mert lerágom a körmöm...
Nyomjátok a görgõt ezekeben a pocsék idõkben?Vagy spinningre jártok?Esetleg kint tekertek?Én rendszerint megint gondolkodom a spinningen,aztán lusta vagyok elmenni.
Jankó: csak neked csak most, utolsó 2db csak rád vár szólj és már jön is az isteni szépség........(2-s fekete DT küllõkkel ? )
Talán a Le Belier Ajkán érdekes lehet.Bár nem ide tartozik, de azért hátha tudtok segíteni. Veszprém és környékén keresek francia érdekeltségû cégeket vagy ahol tudnám használni a francia tudásomat. Ismertek ilyeneket?
Ha Fehérvárt még Veszprém környékébe sorolod, akkor sztem az Alcoa ilyen hely. (Nagyon jókat hallani róla, a megye egyik kedvenc munkáltatója. De oda valszeg kelleni fog még egy idegen nyelv.)
Esetleg tudnak segíteni a Pannon Egyetem franciásai is. Nyilván tisztában vannak vele, hogy ki veszi fel leginkább a kikerülõ újlatinosokat. A Vár utca végén bal oldalon van a tanszék.
A sebesség mindent megold.
Bár nem ide tartozik, de azért hátha tudtok segíteni. Veszprém és környékén keresek francia érdekeltségû cégeket vagy ahol tudnám használni a francia tudásomat. Ismertek ilyeneket?
Bár nem ide tartozik, de azért hátha tudtok segíteni. Veszprém és környékén keresek francia érdekeltségû cégeket vagy ahol tudnám használni a francia tudásomat. Ismertek ilyeneket?