szavadon foglak:)
tavasszal megint mehetnénk kis balaton kört mint amilyet tavaly:)
És a nagy körrel mi lesz?
szavadon foglak:)
Rajtam nem múlik, csak már tartanánk ott!szavadon foglak:)
Nyáron belefér a "környékbeli" fogalomba, de most...
Nyáron belefér a "környékbeli" fogalomba, de most...Gyertek el a Kab-hegyre
Uraim, vasárnap egy kis környékbeli tekergést nem kívántok?
Tekeres-völgy, Csatár-hegy (max Márkóig), Gulya-domb.
Semmi kemény, csak egy kis szellõztetés.
jó, tegyük fel, hogy 5 évig nincs vele semmi gond, de még mindig ott van a tömege... a hátsó agy -6csavaros, tárcsás- közel 500 gramm...Nekem is XT agyaim vannak,nyáron lesznek 5 évesek.Egy kis kopás van még csak a csészékben,a golyók is eredetiek.FelsõkategÓRIÁS Shimanó cuccokkal szerintem nem lehet mellényúlni,mert jó minõség.Legfeljebb esztétikailag vagy egyéb ízlésbeli kifogások lehetnek vele szemben.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Valamikor bemegyek hozzátok megnézni. Úgysem veszi meg senki, mert drágán adjátok.
Kuszinál kik most a spinning edzõk?
Kuszinál kik most a spinning edzõk?
jól meggondoltad ezeket az XT agyakat? nehogy az legyen, mint a komplett bringánál, hogy igazunk lesz...
nem akarok beszólni, csak nem akarom, hogy mellényúlj
Valamikor bemegyek hozzátok megnézni. Úgysem veszi meg senki, mert drágán adjátok.igen a másikban vannak, de 96 az nálunk van váz formájában egyenlõre....
A sebesség mindent megold.
jól meggondoltad ezeket az XT agyakat? nehogy az legyen, mint a komplett bringánál, hogy igazunk lesz...
nem akarok beszólni, csak nem akarom, hogy mellényúlj
Én Gyõrben már láttam élõben a teszt bringát.Matti,
jól emlékszem, hogy a Meridák nem nálatok, hanem a másik üzletben vannak? Kíváncsi vagyok, hogy milyen élõben a 96.
jól meggondoltad ezeket az XT agyakat? nehogy az legyen, mint a komplett bringánál, hogy igazunk lesz...Merthogy kellenek a tegnap tárgyalt fekete 6 csavaros XT agyak is a PL-tõl. Légyszi rendeld meg azokat is. 1 elsõ, 1 hátsó. (Természetesen 32 lyukkal...)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Matti,
jól emlékszem, hogy a Meridák nem nálatok, hanem a másik üzletben vannak? Kíváncsi vagyok, hogy milyen élõben a 96.
Beleszerettem a lentebb linkelt Syncros felnibe, és ha jól tudom, az csak 32 likkal készül...
De vastag, erõs küllõzés lesz, nem karbon szívószál...
jelentem 9 órától .....
A sebesség mindent megold.