Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Matti: Ha van (vagy a közeljövõben lesz) olyan dobozotok, amibe vázat tudnék csomagolni, légyszi ne dobd ki! Kellene nekem a Kula váz csomagolásához. Elkelt, és sanszos, hogy postára kell adnom... Meg persze ha egyéb segédanyag kerülne a kukába (pl bubis fólia, vagy valami, amit vázcsomagoláshoz használtak a gyártók), azt is mentsd meg nekem, kérlek!

ha a fizetést megodljátok bankon keresztül, akkor küldd fel busszal :)
többször küldtem már én is vázat (sárga konát is, meg fox teló is ment már...)
200-500 Ft-ot kért a sofõr, megbeszéltük, hogy ki és hol fogja várni a csomagot, hibátlanul ment mindig!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Doboz-kérdés (a váz csomagolásához) megoldódott! Ne fáradjatok, köszi.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Ha egy 7 múlva még lesz hó,egy kis havas tekerést összehozhatnánk.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
szállásügyben ,majd kaphatnék én is egy privit?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Jankó: A vázat hova akarod küldeni helyileg? Sok fele járok, talán tudok segíteni.

Pesti srác ütötte le. De állítólag a haverja kérésére licitált. Mindegy, valszeg Pest lesz a desztináció... Köszönöm a jó szándékot, de igazán nem akarnálak terhelni a hülyeségeimmel.

Viszont ha szállás vagy utazás ügyben van hír (Salz) akkor informálj ám!

Ja, és köszi a múltkori nyereg-linket is. Rákerestem néhány felhasználói véleményre vele kapcsolatban (mtbr.com). Az elsõ kettõ arról szólt, hogy igen gyorsan kettétörött az adott modell. A harmadik hozzászólást már meg sem néztem...

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Bebeeeee.. mi a gyerekek név és szülinapjait ünnepeltük összevonva.
Pótoltuk az eddig elégetett zsírt..... Vajon a mai zabálást mikorra fogjuk ledolgozni?
Jankó: A vázat hova akarod küldeni helyileg? Sok fele járok, talán tudok segíteni.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Mi a Betekints völgyben sétáltunk egy nagyot. Szép idõ volt a kiránduláshoz meg kutyázáshoz, de azért nem szívesen tekertem volna! Még gyalog is csúszott!
Két keréken szép a világ...

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Mi meg a Gulya dombon szánkóztunk.Oda kellett volna menni bicajozni,nem az aszfaltra.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Matti: Ha van (vagy a közeljövõben lesz) olyan dobozotok, amibe vázat tudnék csomagolni, légyszi ne dobd ki! Kellene nekem a Kula váz csomagolásához. Elkelt, és sanszos, hogy postára kell adnom... Meg persze ha egyéb segédanyag kerülne a kukába (pl bubis fólia, vagy valami, amit vázcsomagoláshoz használtak a gyártók), azt is mentsd meg nekem, kérlek!

Elõre is köszi! (Hú, má' mennyi sörreee' jövök...:wallbange)

Ha másnak van, az is jó lesz!;)

-----------------------------

Ma rendhagyó alapozó/zsírégetõ edzést tartottam. A három társasházból kb. tizenöt kisgyerek vigadozott az udvaron a hóesésben. Na õket szánkóztattam másfél órán át. (Végig pulzus-célzónában, de inkáb fölötte...:)) Bemelegítésként hógörgetést végeztem. Nekem jutott a hóember alja.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Ugye FEKETÉT??? És ugye nem fúrtátok meg a felnit? Merthogy vettem ma a Dekában presta-adaptert.:)

És ugye a Peti jól van, nem remeg a keze, lelki békessége és koncentrációja teljes lesz a fûzés idõpontjában???:lol1:

Majd légyszi szóljatok rám idõben, mert bevinném a Four-t (vagy csak a kerekeket) hogy a fogaskeréksor és a tárcsák is átkerülhessenek az új mûremekre.

Ja, még valami: Igazad volt a Pazzaz-zal kapcsolatban. Ha benézel a nyerges topikba, elolvashatod, hogy miért...

Bassz.... asszem piros volt csak :D, Peti nem szokott furkálni, csak a megrendelõ óhajára.
Elég a kerék.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Dózer! Azt hiszem a mai nap "B" terves lesz! Ekkora hóesésben nem biztos, hogy lenne kedvem tekerni! Csak tiszta latyakok lennénk, ráadásul a bringaút is tiszta hó lehet, nincs kedvem csúszkálni, esni! Inkább sétálgatok kint kutyával, õ nagyon élvezte reggel is ezt az idõt! Reméljük legközelebb kegyesebb lesz az idõjárás hozzánk.

:) Te nyertél :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Jelenleg esik a hó.Ez még szerintem belefér,ha az aszfalt járható marad holnapig.

Ekkora hóra nem számítottam.Tekerés részemrõl törölve.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Heee hee most rendeltünk hozzá 2,18 huzott DT küllõt jó magy. pízí...

Ugye FEKETÉT??? És ugye nem fúrtátok meg a felnit? Merthogy vettem ma a Dekában presta-adaptert.:)

És ugye a Peti jól van, nem remeg a keze, lelki békessége és koncentrációja teljes lesz a fûzés idõpontjában???:lol1:

Majd légyszi szóljatok rám idõben, mert bevinném a Four-t (vagy csak a kerekeket) hogy a fogaskeréksor és a tárcsák is átkerülhessenek az új mûremekre.

Ja, még valami: Igazad volt a Pazzaz-zal kapcsolatban. Ha benézel a nyerges topikba, elolvashatod, hogy miért...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

[B] (Matti, hogy áll a project? Alakul a stricibici vagy pimp bike vagy kurvapecér kerékpár? ) :)

.

Heee hee most rendeltünk hozzá 2,18 huzott DT küllõt jó magy. pízí...
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Dózer: Ez még belefér nálam is! Reméljük holnapra sem lesz rosszabb! Reggel majd még írok!

Déenes: Ma az Eplényben parkoló autók számából következtetve full teltház lehetett a sípályán és környékén. 15-20cm hó tuti van arrafelé mindenhol. Jó szórakozást!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Kab-hegyi mai képek.:)

http://picasaweb.goo...aoannes/Bakony#

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Mai termés: 40km, 330m szint és két óra, nagyon laza tempóban.
Folyamatosan szállingózó hó, változó intenzitással.
Király volt. Most megyek bringát mosni...
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Na most kell nyerget venni!!!

Gyanútlanul bementem a budaörsi Decathlonba, és mit látok? Selle Italia Flite Classic Gel Flow 16.900,- HUF. Nem hittem a szememenek! :bananadan

Már majdnem berendeltem Angliából egy fehér flite-ot 30 ezerért... Csak nekik nem volt Trans Am változat.

Feketébõl még van pár darab, de fehéret ne keressetek, mert abból elhoztam az utolsót. (Talán a többi Dekában még van.) Jól megy majd a fehér kerekeimhez... (Matti, hogy áll a project? Alakul a stricibici vagy pimp bike vagy kurvapecér kerékpár? ) :)

A nyereg amúgy 261 gr (a csomagoláson feltüntetett 250-nel szemben), vanox sínes, valódi bõr és gel flow (gel padding + Trans Am nyílás). Outira és montira egyránt ajánlják.

Plusz még beugrott a kosárba egy mûhelypumpára való duplafej. Merthogy Syncros-ék miatt át kell állnom Presta-szelepre. Bilincs is jár hozzá (apró, de fontos figyelmesség).

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Én holnap inkább azt hiszem a síelésre szavazok! :)
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Dózer! Részemrõl támogatva az ötlet! Ha nem romlik jelentõsebbet az idõjárás, akkor megyek! Telefonszámod megvan, ha bármi közbejönne, vagy itt, vagy telefonon szólok.

Számomat privátban küldtem.

Jelenleg esik a hó.Ez még szerintem belefér,ha az aszfalt járható marad holnapig.