Nem,sajnos hátsó,így muszáj megcsinálnom.:)Pulzusmérõbe elemet hol lehet venni?Kuszinál most épp nem volt.Matti,nálatok?
CR2032- van, ha az jó...
Nem,sajnos hátsó,így muszáj megcsinálnom.:)Pulzusmérõbe elemet hol lehet venni?Kuszinál most épp nem volt.Matti,nálatok?
Nem,sajnos hátsó,így muszáj megcsinálnom.:)Pulzusmérõbe elemet hol lehet venni?Kuszinál most épp nem volt.Matti,nálatok?Legalább az elsõ???
aúúú, akkor segítettél eldönteni a problémámAnnyit érdemes tudni róluk, hogy ezek NEM szegecselt Sun EQ 21-esek. Nekem pedig úgy rémlik, a neten látott fotókról, hogy szegecseltnek kellene lenniük...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Jankó
Mattinál vannak a felnijeid? (Sun EQ)
Bazeg,defektes lett a görgõn a bicaj.Biztos képzeletben akácos úton tekertem.:)Asszem tömörgumi kell nekem.
Matti!
Nálatok vannak Rubena külsõk? Nekem V63 GOLF vagy simán V63 kellene 4db. Ha minden igaz akkor 10x1,75 a méret.
Köszi!
bikemarket mögött melyik üzlet áll?
Mintha valaki korábban írta volna, hogy Bergusson, de nem biztos
õk állnak mögötte.
Mintha valaki korábban írta volna, hogy Bergusson, de nem biztos
A sebesség mindent megold.
bikemarket mögött melyik üzlet áll?
Március 17.-én tuti megyek Pestre.
De mattinak küldenek cuccot a bringa butikból...
Laciklon!
Nem jársz mostanában véletlenül a Bringabutik felé?
Végül is egy vadidegenre bízol rá egy értékes csomagot.Jobb félni,mint egészni.Ti "öregek" túlaggódjátok a dolgokat
Fórumos BBB küldte múltkor a görgõt busszal, meg haver tett bele egy telefont. korábban ért be a busz, aztán ott várt a csomag a forgalmi irodán
ha nagyobb csomagról van szó, akkor berakjuk egy üres rakodóba a busz aljába...
igen, már említetted
köszi
majd beugrok hozzá, bár tegnap kaptunk egy "Méhészegyesület 2009"-es táskát, úgyhogy annyira nem létkérdés az a kis piros tatyó
majd emesenen írok, lehet hétvégén 'megruházlak'
Ti "öregek" túlaggódjátok a dolgokatbiztos mûködik,de kicsit meredek ez a buszos megoldás.
igen, már említettedAndris!
Mindig elfelejtem! A tatyód a Mattinál van!
Bár ahogy most, ezt írom, jut eszembe, hogy
lehet már szóltam!
ha a fizetést megodljátok bankon keresztül, akkor küldd fel busszal
többször küldtem már én is vázat (sárga konát is, meg fox teló is ment már...)
200-500 Ft-ot kért a sofõr, megbeszéltük, hogy ki és hol fogja várni a csomagot, hibátlanul ment mindig!