Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2009. February 18. - 08:36
A Seat is jól fogyaszt nem túl dinamikus, de nem is vagyunk versenyzõk .....ugye én már használtam Seatot és tetszett határozottan igaz nem Ibizát, hanem Cordobát...egykutya , szóval jó kis gép
Ja megvan az XT féktestet cseréltek és kicserélték az ázott betéteket....
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2009. February 18. - 08:25
szépnek szép és árához képest jó a felszereltsége, viszont ez sem fog sokkal kevesebbet enni mint a régi! Akkor miért nem valami diesel-e veszel ... azoknak a plafon a 6L és akkor már nagyon nyomtad neki
Az enyém is 1.9 SDI és 5-5,5 literekkel eljárok vele lazán ...
igaz az Ibiza tutira jobban gyorsul
Posted 2009. February 18. - 07:41
Kíváncsivá tettél, milyen gépet vettél? Még szerencse, hogy a Kona nem gyárt autót ....Menny be egy szalonba majd ott segítenek, gyárit bele
Õ az: http://www.hasznalta...seat_ibiza_2006
A valóságban sokkal odab@szósabb a színe, mint a képeken. És ugye nem jön át az a feeling, mint amikor beleülsz...:hehe: Nem ilyent kerestem, hanem Polót vagy Corsát. De javasolta az eladó, hogy próbáljam ki. És valóban, elég nehéz kiszállni belõle... Március elején hozom majd el.
A szalonban történõ beszerelés nekem is megfordult a fejemben, de sztem nem lenne túl olcsó... Meg a gyárilag beépített rádiók is többszörösébe szoktak kerülni, mint azok, amik nekem már megfelelnének.
Posted 2009. February 17. - 23:23
Nincsen. Bedõlt hiteles volt, és az elõzõ gazdi kimentette belõle... Még jó, hogy a bõrkormányt és váltót ki nem barmolta!
Köszi a felajánlott segítséget mindenkinek, de fontos lenne, hogy "hivatalosan" kerüljön bele a cucc. (Gari, meg ilyenek...)
Laciklon: Csapágy a postaládában.
Kíváncsivá tettél, milyen gépet vettél? Még szerencse, hogy a Kona nem gyárt autót ....Menny be egy szalonba majd ott segítenek, gyárit bele
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2009. February 17. - 22:00
Meg kell hogy cáfoljalak...az ára arányban van az általa produkált hangminõséggel
Volt ilyen a kocsimban, engem meggyõzött.
Posted 2009. February 17. - 20:36
Jankó!
Sima (akár hagyományos tekergetõs) rádió nincs abban a kocsiban?
Mert ha igen, akkor egy cirka 5 e Ft-os mp3 Fm transmitter a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldás.
Nincsen. Bedõlt hiteles volt, és az elõzõ gazdi kimentette belõle... Még jó, hogy a bõrkormányt és váltót ki nem barmolta!
Köszi a felajánlott segítséget mindenkinek, de fontos lenne, hogy "hivatalosan" kerüljön bele a cucc. (Gari, meg ilyenek...)
Laciklon: Csapágy a postaládában.
Posted 2009. February 17. - 20:31
az ára arányban van az általa produkált hangminõséggelSima (akár hagyományos tekergetõs) rádió nincs abban a kocsiban?
Mert ha igen, akkor egy cirka 5 e Ft-os mp3 Fm transmitter a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldás.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. February 17. - 18:41
Sima (akár hagyományos tekergetõs) rádió nincs abban a kocsiban?
Posted 2009. February 17. - 16:15
ettõl a bolttól. megrendeléstõl számított 2-3 napon belül kézben volt. ha szabvány ISO csatlakozó van a kocsidban, akkor Te magad is beszerelheted, vagy ha gondolod bepattinton Neked valamikor.
Kurva japánoknál más szabvány volt, így keresnem kellett egy színmagyarázatot a kábelekhez, aztán átforrasztottam a csatlakozót. nagyjából fél órás munka, azóta is hibátlan.
nos a rádió a legalapabb, legpuritánabb modellje a gyártónak, csak USB és SD/MMC kártya olvasó valamit FM/AM rádió van benne. kedves kis távirányítót mellékelnek hozzá a magyar használatival egyetemben.
Van egy régi AutiHifiben teszt róla, csupa jót írnak.
Külsõjét tekintve pedig valóban lopásbiztos
Beszerelésben tényleg segítek, ha szükséges
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. February 17. - 15:46
Ez a Kádártai út nál van ?
Nem.A Kuszinak szomszéd utca.Ha rákatt a linkre amit lentebb betettem,beadja a térképet is.
Posted 2009. February 17. - 11:02
Velem korrektek voltak,én ezt ajánlanám:
Tone Sys Autó-Hifi
autóhifi
Veszprém, Kinizsi u. 17. 88/425-792
Ez a Kádártai út nál van ?
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2009. February 17. - 10:11
Posted 2009. February 17. - 10:04
Tudtok ajánlani Veszprémben vagy környékén olyan autóhifist
Velem korrektek voltak,én ezt ajánlanám:
Tone Sys Autó-Hifi
autóhifi
Veszprém, Kinizsi u. 17. 88/425-792
Posted 2009. February 17. - 09:57
Tudtok ajánlani Veszprémben vagy környékén olyan autóhifist, ahol
- ésszerû áron tudok CD-s autórádiót vásárolni
- minõségi beszerelést végeznek, nem b@sszák össze a kocsit, és nem fog a pofámba robbanni a légzsák...?
Nem többszázezres audiofil cucc kell, csak egy egyszerû, de kulturált megjelenésû (lehetõleg fekete) rádió (CD, mp3). Mindez vajon mennyibõl hozható ki?
Köszi
tudtommal olcsón lehet már MP3as fejegységet autóba venni (kb 15ezerért) újonnan, persze ha minõségibbet akarsz, akkor érdemes kicsit magasabb kategóriásat venni! Az enyémben egy 4 éves Sony MP3as van ami annak idején volt 40e (neten rendeltem) és ma is tökéletesen mûködik!
Beszerelést nemtudom ... hagszóró van benne vagy azt is kell? mert az további 10-30ezer a minõség függvényében.
és ez még messze nem a csúcshifi kategória, de legalább jól fog szólni
esetleg ITT nézz körbe ... van minden ...
ha kérdésed van csak nyugodtan ... remélem tudok segíteni
ez már tud is valamit ... ki is néz valahogy és mégsem annyira drága!
Posted 2009. February 17. - 07:52
- ésszerû áron tudok CD-s autórádiót vásárolni
- minõségi beszerelést végeznek, nem b@sszák össze a kocsit, és nem fog a pofámba robbanni a légzsák...?
Nem többszázezres audiofil cucc kell, csak egy egyszerû, de kulturált megjelenésû (lehetõleg fekete) rádió (CD, mp3). Mindez vajon mennyibõl hozható ki?
Köszi
Posted 2009. February 17. - 07:43
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2009. February 16. - 23:24
Egyszerûen: nem húzták meg...Nem is értem,hogy lazulhat le.
Szerintm az alu volt Az a kütyü. amivel rá van huzatva a hajtókar. Meghúzás után elvileg már nincs szerepe.Déenes,neked nem az a kis mûanyag végdugó esett ki?
Nálam is csak annyi volt, hogy késleltette a hajtókar leesését...
Posted 2009. February 16. - 23:22
Én nem emlékszem hogy bármikor is lett volna benne olyan kis kütyü,pedig párszor már szedtem szét a h.mûvemet.És soha nem lazult le a hajtómû.Nem is értem,hogy lazulhat le.Múltkor nekem is kiesett az egyik ilyen kis bizbaz, és a hajtómû is majdnem követte. Megjegyzem kerékpárbolti szerelés után.
Protekció nélkül többet sose!
Déenes,neked nem az a kis mûanyag végdugó esett ki?
Posted 2009. February 16. - 23:17
Múltkor nekem is kiesett az egyik ilyen kis bizbaz, és a hajtómû is majdnem követte. Megjegyzem kerékpárbolti szerelés után.ezek szerint csak azt a kis bizbaszt hagytam el
Protekció nélkül többet sose!
Posted 2009. February 16. - 23:04
Mi lesz,ha kiderül,a Duna Maratonon,hogy a fél távot hajtómû nélkül tettem meg???Hogy lehet észrevenni a leggyorsabban,hogy elhagytam a hajtómûvet?nem hagyod el;) Spd rulez:D
Laciklon:ezek szerint csak azt a kis bizbaszt hagytam el.