Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

egy bajom volt vele, wenson után visszaülve, nagyon laposnak éreztem a fejcsövét és kicsit hosszúnak a felsõcsövét... használtam párhuzamosan mindkettõt, de kiábrándultam a kona geometriájából.
remélem 4 nap múlva egy szeretõ német gazdija lesz :)
amúgy valóban elég kólásdoboz hangja van :)

Ideje megkérned egy modit, hogy a postjaid és egyéb fórumos adataid megõrzése mellett nevet változtathass, kedves Wensonosandrás!:) (Mûxik a dolog, én is így keresztelkedtem át bikebuddhából. De tudok másról is, akinél ugyanez a szitu.)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
egy bajom volt vele, wenson után visszaülve, nagyon laposnak éreztem a fejcsövét és kicsit hosszúnak a felsõcsövét... használtam párhuzamosan mindkettõt, de kiábrándultam a kona geometriájából.
remélem 4 nap múlva egy szeretõ német gazdija lesz :)
amúgy valóban elég kólásdoboz hangja van :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Vazzzz, ma kézbe vettem csupaszon azt a sárga vázat Mattiéknál. Mit mondjak, ha ez fél évvel ezelõtt történik, nem mertem volna megvenni a Fourt. (Az is szkandi.) Olyan érzés, mintha a nagymamám herendi porcelán bizbaszát tartanám a kezemben... Egyszerûen felfoghatatlan, hogy hogyan lehet ezzel montizni. De be kell ismernem, elég f@szán lehet:D:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
húú, köszcsi, hétfõn beugrok érte 10 és 14 közt.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Konásandris van egy fasza scandium vázam, nem kell???? ócsón adom :D
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Valaki írta a velo.hu-n, hogy kéne valami demonstráló jellegû tihanyi tekerés

Ha az idõjárás engedi én kimegyek azon a hétvégén.
Versenyezni nem fogok senkivel! Csak tekerek egy lazát!:)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Valaki írta a velo.hu-n, hogy kéne valami demonstráló jellegû tihanyi tekerés

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Valaki, valamikor, tekerés?

Szombaton és vasárnap is tervezek menni
egy-egy rövid kört. Terepen és aszfalton
egyaránt.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Köszi szépen, igen ezekre gondoltam!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Valaki tudna valamit mondani, az útviszonyokról Budapest-Pápa vonalon? Autóval mennénk!
Elõre is köszönöm.

Gondolom a 83-ra és a 8-ra gondolsz .......járhatóak :)
www.kannmatti.kepeim.hu

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Valaki tudna valamit mondani, az útviszonyokról Budapest-Pápa vonalon? Autóval mennénk!
Elõre is köszönöm.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Elmarad a Tihany Kupa.

Miii? Miért? Hol láttad?:(

Fak! Most olvastam a velon!:(

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Elmarad a Tihany Kupa.

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

Akkoriban, mikor a montizás itt, betyárfõdön is terjedni kezdett, a versenyeken/eseményeken a bicajhajítás mellett szokott lenni roncsautó meg trabant vontatás is:). Nyilván erre akartál edzeni...
..

Nyilván! :)

Bár asszonyt is sikerült kiakasztani, mikor vártuk a mentést és annyit mondtam, hogy így mia fenébõl veszek új telót a montiba.

De aztán az autó is feltámad, vettem egy donort hozzá, meg a teló is meglett. :)
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Vontatni egyszer kellett, mikor telibekaptam vele egy fát és elfolyt a hûtõvizem.

Akkoriban, mikor a montizás itt, betyárfõdön is terjedni kezdett, a versenyeken/eseményeken a bicajhajítás mellett szokott lenni roncsautó meg trabant vontatás is:). Nyilván erre akartál edzeni...

Matti: Ma vagy holnap délután be kell ugranom hozzád a régi (SUN EQ 21) kerekeimért, mert meg akarja nézni egy vevõjelölt a hét végén. Van-e fizetnivalóm? Cipõre meg Sportourerre gondolok. Ha megjöttek akkor viszek magammal pízt is...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

:)

Én meg aztmondom, hogy nyugodtan, csak meg kell nézni, mit vesz az ember gyereke.

Nekem is francia kocsim (Citroen ZX) van és meg vagyok vele elégedve teljes mértékben, bár mondjuk nem használom sokat (évi 10-15ezer km között).

Eddig a kopó dolgokon kívül nem kellett semmi.

Vontatni egyszer kellett, mikor telibekaptam vele egy fát és elfolyt a hûtõvizem.

hát igen ... a fa az nem a motortérbe való ...

de szerintem ha fa kerül a motortérbe akkor bármilyen márkájú autó felmondja a szolgálatot ;)
Mert tekerni jó!

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

Ne csináld! Francia kocsit akkor sem ha fenyegetnek :D

:)

Én meg aztmondom, hogy nyugodtan, csak meg kell nézni, mit vesz az ember gyereke.

Nekem is francia kocsim (Citroen ZX) van és meg vagyok vele elégedve teljes mértékben, bár mondjuk nem használom sokat (évi 10-15ezer km között).

Eddig a kopó dolgokon kívül nem kellett semmi.

langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Írok én nektek bringás élményeket: nem volt :D
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Köszi Jankó, de a kockát már elvetettük, lefoglaltunk egy lakást a Vécseyben. Egyébként az elõszerzõdés mellékletében nekünk szerepel, hogy a szintek közötti födémekre lépéshanggátló szigetelés kerül. Még egyszer köszi, de már döntöttünk, s foglaltunk is! Reméljük mi sem bánjuk meg!
Azért lassan lehetne már normális idõ is, hogy a bringás élményekrõl is lehessen irogatni, ezt a telet már nagyon unom!
Két keréken szép a világ...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Jankó! Eléggé betaláltál az ajánlatoddal!
A Weltimpex épít idén a Vécseyben még egy házat, abba szeretnénk lakást! Itt lesz tõlünk 200m-re, az ablakból rálátok a telekre! :) Köszönöm az ajánlatot, egy fokkal tovább nyugodtam, hogy jó helyre kerülhetünk. Eddig sok jót hallottam róluk, s lassan már ez kezdett gyanús lenni, hogy semmi rossz info! Ez mondjuk nagyobb, 35 lakásos lesz, s ha jól tudom, már több mint a fele le is van foglalva. Hallottam a Csererdei építkezésrõl is, csak az majd még ezután lesz. Nekünk meg jobb lenne mielõbb. Meg így maradunk szinte ugyanitt!

Nekünk egy gondunk volt/van csak velük: A hangszigetelés gyakorlatilag nulla. De ez csak függõlegesen igaz. Az oldalsó lakásokból akkor sem szûrõdik át semmi zaj, ha épp házibulit tartanak. Fölöttünk nincs senki (tetõtérben vagyunk), de az alsó szomszédtól mindent hallani (gyerekek, függönyelhúzás, éjszakai pisálás, köhögés...). De én ennek ellenére is a Weltimpex mellett döntöttem, gondolhatod, hogy a saját anyámat nem vinném bele akármibe...

A probléma oka az is lehet, hogy mi sajnos nem rakattunk lépésszigetelést a parkettánk alá. Feláras lett volna, ezért mi úgy gondoltuk, hogy ez valami extra, és alapértelmezetten is meg kell ütnie a hangszigetelésnek valamilyen szintet. Hát valamilyent meg is üt, mert be lett méretve. De ettõl még hallom, amit hallok. Remélem, ez csak az elsõ parketacseréig lesz így, mert akkor kijavíttatom a hibát. Szóval ezzel ne spóroljatok. Fõleg ha gyermekes családok is lesznek a házatokban. Állítólag a parafa bír kiemelkedõ hangszigetelõ tulajdonsággal.

A Csererdei projekt egyébként alatta van árban az új Vécsey-nek. És én az ágyon hanyatt csapva magam mókusokat és cinegéket látok a lombkoronaszinten. A három társasháznak közös udvara van, gondozott pázsittal, sziklakertekkel és saját játszótérrel. (Az új csererdei ház ablakai pont erre az udvarra fognak nézni, szal megcsináluk nektek elõre a tutit...:).) Nem mindegy, mit látsz reggel az ablakon kinézve... Szal szerintem gondoljátok át. Eleinte voltak fenntartásaim a Csererdõvel kapcsolatban, de már nagyon örülök, hogy hagytam magam meggyõzni.