A Seat is jól fogyaszt nem túl dinamikus, de nem is vagyunk versenyzõk .....ugye

Ja megvan az XT

Kíváncsivá tettél, milyen gépet vettél? Még szerencse, hogy a Kona nem gyárt autót
....Menny be egy szalonba majd ott segítenek, gyárit bele
Nincsen. Bedõlt hiteles volt, és az elõzõ gazdi kimentette belõle... Még jó, hogy a bõrkormányt és váltót ki nem barmolta!
Köszi a felajánlott segítséget mindenkinek, de fontos lenne, hogy "hivatalosan" kerüljön bele a cucc. (Gari, meg ilyenek...)
Laciklon: Csapágy a postaládában.
Meg kell hogy cáfoljalak...az ára arányban van az általa produkált hangminõséggel
Jankó!
Sima (akár hagyományos tekergetõs) rádió nincs abban a kocsiban?
Mert ha igen, akkor egy cirka 5 e Ft-os mp3 Fm transmitter a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldás.
az ára arányban van az általa produkált hangminõséggelSima (akár hagyományos tekergetõs) rádió nincs abban a kocsiban?
Mert ha igen, akkor egy cirka 5 e Ft-os mp3 Fm transmitter a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldás.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ez a Kádártai út nál van ?
Velem korrektek voltak,én ezt ajánlanám:
Tone Sys Autó-Hifi
autóhifi
Veszprém, Kinizsi u. 17. 88/425-792
Tudtok ajánlani Veszprémben vagy környékén olyan autóhifist
Tudtok ajánlani Veszprémben vagy környékén olyan autóhifist, ahol
- ésszerû áron tudok CD-s autórádiót vásárolni
- minõségi beszerelést végeznek, nem b@sszák össze a kocsit, és nem fog a pofámba robbanni a légzsák...?
Nem többszázezres audiofil cucc kell, csak egy egyszerû, de kulturált megjelenésû (lehetõleg fekete) rádió (CD, mp3). Mindez vajon mennyibõl hozható ki?
Köszi
Egyszerûen: nem húzták meg...Nem is értem,hogy lazulhat le.
Szerintm az alu volt Az a kütyü. amivel rá van huzatva a hajtókar. Meghúzás után elvileg már nincs szerepe.Déenes,neked nem az a kis mûanyag végdugó esett ki?
Én nem emlékszem hogy bármikor is lett volna benne olyan kis kütyü,pedig párszor már szedtem szét a h.mûvemet.És soha nem lazult le a hajtómû.Nem is értem,hogy lazulhat le.Múltkor nekem is kiesett az egyik ilyen kis bizbaz, és a hajtómû is majdnem követte. Megjegyzem kerékpárbolti szerelés után.
Protekció nélkül többet sose!
Múltkor nekem is kiesett az egyik ilyen kis bizbaz, és a hajtómû is majdnem követte. Megjegyzem kerékpárbolti szerelés után.ezek szerint csak azt a kis bizbaszt hagytam el
Mi lesz,ha kiderül,a Duna Maratonon,hogy a fél távot hajtómû nélkül tettem meg???Hogy lehet észrevenni a leggyorsabban,hogy elhagytam a hajtómûvet?nem hagyod el;) Spd rulez:D