Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2009. február 18. - 21:47
A Weltimpex épít idén a Vécseyben még egy házat, abba szeretnénk lakást! Itt lesz tõlünk 200m-re, az ablakból rálátok a telekre! Köszönöm az ajánlatot, egy fokkal tovább nyugodtam, hogy jó helyre kerülhetünk. Eddig sok jót hallottam róluk, s lassan már ez kezdett gyanús lenni, hogy semmi rossz info! Ez mondjuk nagyobb, 35 lakásos lesz, s ha jól tudom, már több mint a fele le is van foglalva. Hallottam a Csererdei építkezésrõl is, csak az majd még ezután lesz. Nekünk meg jobb lenne mielõbb. Meg így maradunk szinte ugyanitt!
Írta 2009. február 18. - 19:44
Jankó: Elõbb megnéztem leendõ kocsidat! Itt van tõlünk 300m-re.
Kutyával elmentünk arra sétálni. Igaz, csak kerítésen kívülrõl néztem, de a színe tényleg jobb a valóságban, mint a képeken! Szép na!
Szerencse, hogy volt kerítés! Még a végén megjelölte volna a kutyus...:lol1:
A te járgányod is megállja ám a helyét!
Lakás kapcsán nem ismerem a terveiteket, de a Weltimpex épít egy olyasmit mint a miénk, itt a Csererdõben. 2010-ben lesz kész. Két szintes társasház, lesz benne 46 nm körüli kégli is. Kb. 30-40 rugóval van a négyzetméter ár az átlagos veszprémi alatt. Építettek már a Vécsey-Török I. környékén, és a Jutasi úti körforgalomnál várra nézõt, olyasmi lesz ez is. Jellegzetes, kellemes sárga színû épületek, általában fa burkolatot és régi téglákat is alkalmaznak kívül. Könnyû õket felismerni. Én hozom ide anyámat Pestrõl, és a szomszéd srác is az apját meg a nagynénjét. Szal merem ajánlani. (Nincs semmiféle érdekeltségem.) Ha kell, elküldöm az ügyv. ig. elérhetõségét.
Írta 2009. február 18. - 15:23
Kutyával elmentünk arra sétálni. Igaz, csak kerítésen kívülrõl néztem, de a színe tényleg jobb a valóságban, mint a képeken! Szép na!
Írta 2009. február 18. - 14:41
Hálám sírig kísér (s ott majd beletaszít)!!! Ezer köszönet!:bananadan:bananadan:bananadan
nagyon szívesen
Írta 2009. február 18. - 14:39
küldd át nekem az eredeti GIF-et és megpróbálom átalakítani neked ...
Hálám sírig kísér (s ott majd beletaszít)!!! Ezer köszönet!:bananadan:bananadan:bananadan
Írta 2009. február 18. - 14:20
Notes rulez!!
Thanx in advance. Gif ment mailben.
(Notes is gyógyulni látszik, és csak fél délelõtt kellett hozzá, meg néhány ember... És az én ID-m a váltótársam neve alá került valahogy. Ja, és két Sametime is lett a gépen hirtelen.)
Ezentúl neveztessék így: NOtes!
Írta 2009. február 18. - 13:44
Írta 2009. február 18. - 12:48
Írta 2009. február 18. - 12:27
Gif szegény, de amint feltöltöm, meghal. Bár 180 x 120-as, tehát elvileg fel sem lehetne ide rakni. Mégis felmegy, de leáll. Ha viszont kicsinyítem valami progival 170 alá, akkor már eleve halott változat lesz az output.
Mindegy, le van szarva.
(Még a Notes-om is szaraxik...)
Notes rulez!!
Írta 2009. február 18. - 12:24
Mindegy, le van szarva.
(Még a Notes-om is szaraxik...)
Írta 2009. február 18. - 12:03
Akkor most kárpótlásul áruld el légyszi a választ az alábbi kérdésemre, mert Konás nem válaszol...:confused:
"Konás: Hogy tudnám megoldani, hogy nekem is mozogjon az animáció az avataromban? Mert most még mozog, de amint feltöltöm, lebénul... Köszi."
Most hogy mondod, lehet, hogy a 8.8 a pillanatnyi volt a próbaút közben... Má nem tom.
hát ööö ... elvileg ha GIF-et töltesz fel akkor annak mozognia kell ...
Írta 2009. február 18. - 11:54
kicsit húzni akartam az agyadat!
Akkor most kárpótlásul áruld el légyszi a választ az alábbi kérdésemre, mert Konás nem válaszol...:confused:
"Konás: Hogy tudnám megoldani, hogy nekem is mozogjon az animáció az avataromban? Mert most még mozog, de amint feltöltöm, lebénul... Köszi."
Most hogy mondod, lehet, hogy a 8.8 a pillanatnyi volt a próbaút közben... Má nem tom.
Írta 2009. február 18. - 11:30
Olvasgass inkább Bikemagot! Nem vagyok hajlandó megbánni a döntésemet, és felhõket engedni az új járgány felett érzett örömöm tiszta egére!!! (És én sem annyiért vettem ám, amennyiért ki volt téve;).)
AGYONHAJTVA NEM LESZ!!! Amúgy szólj csak bármikor. A fedélzeti computer mindig írja az aktuálist:). Az üzembe helyezés óta az átlag 8,8 liter benne. De azt nem tudni, hogy milyen körülmények között. Meg persze bejáratós volt, de szerintem 17e kilométerrel még most sem állt be véglegesre a szomja. Az Astra kombi 1,4-es motorral 7 liter körül áll meg, ha csak bejárásra használom.
nincs bikemagom és távol álljon tõlem hogy a tiszta eget bemocskoljam, csak kicsit húzni akartam az agyadat!
a 8,8 L átlagra az rengeteg szerintem! remélem hogy ezt autópályán használták 180km/h-s körülmények között, mert akkor már elmegy
Írta 2009. február 18. - 10:46
találtam Seatban is ugyanazt, amit lefoglalóztál csak diesel-ben ... és még olcsóbb is volt kicsivel
Olvasgass inkább Bikemagot! Nem vagyok hajlandó megbánni a döntésemet, és felhõket engedni az új járgány felett érzett örömöm tiszta egére!!! (És én sem annyiért vettem ám, amennyiért ki volt téve;).)
Amúgy meg óvatosan bánj az árakkal, mert könnyen kiderülhet, hogy ha nem veszel fel (az adott kereskedõnél) hitelt, vagy többet fizetsz be, mint a törvény által elõírt 20%-os kezdõrészlet, akkor a fogyár negyed millával több. Hányinger, de disz iz hángöri.
majd kíváncsi leszek a fogyasztásra! persze a 2véglet érdekelne ... óvatosan illetve agyonhajtva
AGYONHAJTVA NEM LESZ!!! Amúgy szólj csak bármikor. A fedélzeti computer mindig írja az aktuálist:). Az üzembe helyezés óta az átlag 8,8 liter benne. De azt nem tudni, hogy milyen körülmények között. Meg persze bejáratós volt, de szerintem 17e kilométerrel még most sem állt be véglegesre a szomja. Az Astra kombi 1,4-es motorral 7 liter körül áll meg, ha csak bejárásra használom.
Írta 2009. február 18. - 10:11
Köszi a tippeket, de már le van foglalózva a linkelt Seat.
Peugeot tulajdonos egyszer voltam, soha többé nem leszek! Két hónapig bírtam, aztán adtam is el. Szerencsére a kereskedésben még megvolt a Vica Corsa-ja, amit a Peugeot vásárlása elõtt adtunk be. Na azt marha gyorsan kihoztuk, és szolgált még nálunk pár évet. A Pax-ban a céges autó és a fõnököm szolgálati kocsija is Peugeot volt. De csak erõsítették a meggyõzõdésemet... Amúgy Ano, a márkától eltekintve valóban ideális volt a választásod!
Ja, a kiindulás valóban egy kis fogyasztású bejárós autó utáni igény volt. De akkor már legyen 5 ajtós a gyerekek miatt, de akkor már jó lenne a klíma is, de akkor.... bla-bla-bla. Aztán ez lett a vége.
Konás: Hogy tudnám megoldani, hogy nekem is mozogjon az animáció az avataromban? Mert most még mozog, de amint feltöltöm, lebénul... Köszi.
találtam Seatban is ugyanazt, amit lefoglalóztál csak diesel-ben ... és még olcsóbb is volt kicsivel
majd kíváncsi leszek a fogyasztásra! persze a 2véglet érdekelne ... óvatosan illetve agyonhajtva
Írta 2009. február 18. - 10:08
Peugeot tulajdonos egyszer voltam, soha többé nem leszek! Két hónapig bírtam, aztán adtam is el. Szerencsére a kereskedésben még megvolt a Vica Corsa-ja, amit a Peugeot vásárlása elõtt adtunk be. Na azt marha gyorsan kihoztuk, és szolgált még nálunk pár évet. A Pax-ban a céges autó és a fõnököm szolgálati kocsija is Peugeot volt. De csak erõsítették a meggyõzõdésemet... Amúgy Ano, a márkától eltekintve valóban ideális volt a választásod!
Ja, a kiindulás valóban egy kis fogyasztású bejárós autó utáni igény volt. De akkor már legyen 5 ajtós a gyerekek miatt, de akkor már jó lenne a klíma is, de akkor.... bla-bla-bla. Aztán ez lett a vége.
Konás: Hogy tudnám megoldani, hogy nekem is mozogjon az animáció az avataromban? Mert most még mozog, de amint feltöltöm, lebénul... Köszi.
Írta 2009. február 18. - 09:24
elhiszem Neked, tapasztalatom nincs vele, ez igaz. másik fórumon olvastam véleményeket.Meg kell hogy cáfoljalak...
Volt ilyen a kocsimban, engem meggyõzött.
Bírom a seatokat. múltkor vittek egyik ismerõs egy Leon-nal (Cupra:D) MTM-nél húzták fel 260LE-re egy chip-pel és egy kipufogócserévelÕ az: http://www.hasznalta...seat_ibiza_2006
A szalonban történõ beszerelés nekem is megfordult a fejemben, de sztem nem lenne túl olcsó... Meg a gyárilag beépített rádiók is többszörösébe szoktak kerülni, mint azok, amik nekem már megfelelnének.
ha valakit érdekel, eladó http://www.hasznalta..._seat_leon_2005
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. február 18. - 09:02
Ne csináld! Francia kocsit akkor sem ha fenyegetnek
A pözsó a kivétel ezek alól ... olyanok mondták nekem akiknek messzemenõkig adok a szavára!
ha 2 éve lett volna ez a kocsi ennyiért akkor ilyet vettem volna!
Írta 2009. február 18. - 08:50
Jankó!
megtaláltam az ideális autót neked (családi és mégis olcsó, minden benne van és keveset eszik, de mellette erõs is!)
http://www.hasznalta...eugeot_206_2006
Ne csináld! Francia kocsit akkor sem ha fenyegetnek
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. február 18. - 08:47
megtaláltam az ideális autót neked (családi és mégis olcsó, minden benne van és keveset eszik, de mellette erõs is!)
http://www.hasznalta...eugeot_206_2006