Füredi vok
hát most nem a hegyen kell lenni hanem Tihanyba a belsõ tavon zúzni szögessel vagy kb 1 hét múlva a Balcsin szintén szögessel
háháá, jó lenne jégen, majd egyszer gyártok magamnak szöges gumikat, és mehetünk, persze ha valaha lesz még jég
Füredi vok
hát most nem a hegyen kell lenni hanem Tihanyba a belsõ tavon zúzni szögessel vagy kb 1 hét múlva a Balcsin szintén szögessel
A szélálló mellény pedig nem rossz! Be is neveztem rá.Voltam tegnap,szerintem kacat az egész ami van most ott....A többit meg se néztem.
Érdemes kinézni az Aldiba:
http://www.aldi-hung..._2009_03_01.htm
Ez a 85g-os dzseki megéri szerintetek?
http://www.aldi-hung.../2867_10798.htm
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Tihany Kupa ügyben nincs valami híretek? Állítólag még alakulóban van az ügy.
Vasárnapra kitalálhatok egy túrát.Konkrétumot nem írnék most,mert szerintem nagy még a sár,de ez addig változhat,akár rosszabb irányba is,és akkor változna az útiterv is.De mondjuk egy szokásos 10.00 órás indulás az biztos lenne.Már sose megyünk tekerni?
Legalább egy sörözést összehozhatnánk...
...persze csak a túrabeszámolók, és az edzéstervek összehangolása végett.
Szerintem még brutál nagy sár van a Bakonyban.Vasárnap még többnyire vastag hó fedett mindent a magasabb helyeken.Szerintem most vasárnap fogok kiruccanni (szerda helyett) az említett helyekre
Ano!
Köszi, hát akkor fõként Bakonyozok.. . De azért azt az edzõkörödet majd meg foglak kérni, hogy írd le (ne most, mert most még úgy se fogok elmenni), mert az újszülöttnek minden vicc új... .
én ismerõs vagyok mindkét hegységben ... emelkedõ és jó túristaút van mindkét helyen, de a Gerecsében sajna alig van a Bakonyhoz képest.
Nekem régebben volt egy jó edzõköröm Tatabányáról indulva át a Gerecsére és fel a tetejére (a nehezebbik szakaszon) ami nekem 50km és 3 órás edzõkör volt kb 1000-1500 szinttel (sajna fogalmam sincs hogy a tényleges szint mennyi ) ... ezen kívül nem nagyon volt más emelkedõsebb túraútvonal ... talán 1-2 rövidebb szakasz ...
a Bakony ehhez képest bõség zavara a túraútvonalakban ... amiben azért emelkedõ is akad rendesen ... mindenképpen ajánlom én is a Jankó által leírt útvonalakat, mert valóban szép és edzõs szakaszokban is bõvelkedik rendesen, de simán teljesítheti egy picit is edzettebb montis
oksa, köszcsi.
írtam az üzenõfalra
de akkor megprószáljuk ahogy Te mondtad.
Mellik' nap zavarkolódhatok Nálad melóhelyen? Viszek pénzt jól.
empty voltál ma tekerni ?
De ha feliratkozol az egyesületi levlistára,akkor idõben
értesülsz a túrákról.Sajnos nem tudok linket a feliratkozáshoz.De a weblap
üzenõfalra ha írsz,biztos adnak infót a levlistáról.
http://www.vkse.gportal.hu/
július 11 én esedékes a Gázló, azt olvastam a
VKSE túrázós honlapján.
közérdekû információnkat hallották, köszönjük a figyelmüket.
július 11 én esedékes a Gázló, azt olvastam a VKSE túrázós honlapján.
közérdekû információnkat hallották, köszönjük a figyelmüket.