Holnap mi kalória gyûjtésen leszünk, családi kajálás keretében....
Viszont ma megpróbáltuk az áprilisi túrával kapcsolatos homályos foltot felderíteni. A homály a sár miatt továbbra is megmaradt, de így is összejött 77km. és 1210m szint. Hát gyúrni kell a Salz-ra mert ezen is elfáradtam...
Az idõ gyönyörû volt! A Római fürdõnél kirándulók, jó hangulat meg minden. A mai egy csodás tartalmas nap volt. A bringamosáshoz már nincs kedvem, az marad holnapra. Lehet majd dolgozni a gépen, ugyanis miután a többiek lemaradtak, egy patakon és sáros partjain ágról ágra átküzdöttem magam. Miután megállapítottam, hogy itt tuti nem megyek vissza, egy megmûvelt földön találtam magam. Elindultam a helyesnek vélt irányba, -mivel az út már rég eltûnt egy vad etetõnél- egy ideig tekerve, majd a bringával szerepet cserélve cipeltem õt. Kerítéshez értem, de valahogy én belül voltam, az út meg kívül..
Már tudom milyen szar a ketrecbe zárt állatoknak.

Megtaláltam a bejáratot pár száz méteres dagonyázás után, amit kicsit erõszakosan ki tudtam nyitni annyira, hogy ki tudjak jönni rajta. A telefonon egyeztetett ponton találkoztam a normálisabbakkal, akik a bringát látva egyáltalán nem bánták, hogy vissza fordultak. Onnan már hazafele vettük az irányt. Három hosszabb aszfaltos mászás után felértünk Tésre. Onnan már csak lefele vezetett az út minek csúcsa a kopaszról lejövet a 71,5-ös végsebesség.