Holnapra valami akció? Kicsivel több felhõt és élénkebb szelet ígérnek, de csapadék továbbra sem várható, a hõmérsékletet pedig 9 °C körül lesz.
Jelentkezzen, aki kapható valamire!
Mondjuk egy Tour de Tihany?
Holnapra valami akció? Kicsivel több felhõt és élénkebb szelet ígérnek, de csapadék továbbra sem várható, a hõmérsékletet pedig 9 °C körül lesz.
mert nagyon-nagyon olcsón kapom.Akkor miért lesz mégis R7-ed?
Lehet hogy Bora volt.Szerencsére lassan mentem,mert épp ablakokat szállítottam.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nagyobb testsúlyhoz és 180-as tárcsához...hát,lehet hogy nem R7-est venék.A Black egy nagyon jó teló volt. Érdemes kitisztítani belül,mert a régi beszáradt zsír nagyon lassítja a mozgást.
Jankó helyében (sem) nem vennék R7-et.
Szívem szerint Fox, Reba vagy új SID...
az szerintem Bora.
Nagyobb testsúlyhoz és 180-as tárcsához...hát,lehet hogy nem R7-est venék.A Black egy nagyon jó teló volt. Érdemes kitisztítani belül,mert a régi beszáradt zsír nagyon lassítja a mozgást.R7-en én is gondolkodom, pedig én jóval nehezebb vagyok a Jankónál és 180-as tárcsával szerelném, de megbízok a Manitou-ban ... most egy 2003-as Black Elite-em van, ami igazából most is tökéletes a célra ... egyetlen bajom vele, hogy ez még zsíros kenésû ami ugye sokkal "gagyibb" mit egy olajos teló ...
Jankó,fogadjunk hogy egy R7-esen töröd a fejed:D
Tüzér utcában egy fehér Passatból,a BMX pályánál mérnek!
Az R7 nekem is nagyon tetszene...
Két Manitoum volt eddig, mindegyikkel maximálisan meg voltam elégedve.
R hetet a Reconnal párhuzamba állítva vajon mit mutatna a kép? (Már attól eltekintve, hogy a Reconon a gyárilag ferde tárcsafékszem nem nagyon teszi lehetõvé a normális fékbeállítást...)
Sid általában sokkal drágább,meg nagyon nem szereti a t.féket.Jobban kell tudni hozzá bicajozni,mert csavarodik állítólag.Az tényleg szigorúan cc villa.Fullyba nem való.Súlyra kicsit könnyebb,mint az R 7.Az uj SID-ek már 32-es becsúszókkal készülnek,azok biztos valamivel merevebbek.
Sid általában sokkal drágább,meg nagyon nem szereti a t.féket.Jobban kell tudni hozzá bicajozni,mert csavarodik állítólag.Az tényleg szigorúan cc villa.Fullyba nem való.Súlyra kicsit könnyebb,mint az R 7.Az uj SID-ek már 32-es becsúszókkal készülnek,azok biztos valamivel merevebbek.SID-el összehasonlítva milyen?
Kezdetben sok gond volt a kormánylock-al.De talán mostanra már kinõtték ezt a gyermekbetegséget.A FOX után szerintem kissé csalódás lesz...Fõleg merevség,és az ebbõl adódó fékteljesítmény miatt.Na ezért nem szabad FOX-ot venni,mert utána egy máik márkában csalóni Fox.köszi
enyém kormányról lokkolható lesz. majd meglátjuk mennyire lesz szimpatikus a fox után...
kösziSzerintem nagyon jó villa az r7.Nagyobb súlyú embereknek nem ajánlott,mert hát ez egy CC villa.Mivel az elsõ pár centit egy rugó mozogja ki,ezért a megindulása olyan mint egy rugós telóé.De épp ezért nagyon bólogat,tehát lock nélkülit ne vegyél.
Igen,abból is adódhat.A lényeg hogy cserélni érdemes az olajat idõben.Most lesz 2 éves a villa,és nem akartam eddíg hozzányúlni,mert elvileg 2 év gari van az olajszivárgásra.a telóban levõ fémek kopásából is adódhat az olaj feketesége. gondolj csak az autó motorolajára, oda sem jut kosz, a súrlódás (no meg a hõ miatti elhasználódás) miatt kopnak a fémek és színezik az olajat...
amúgy milyen az az R7 villa?
merevség, mozgás?
lehet nekem is olyanom lesz, azért kérdem... (r7 super)
a telóban levõ fémek kopásából is adódhat az olaj feketesége. gondolj csak az autó motorolajára, oda sem jut kosz, a súrlódás (no meg a hõ miatti elhasználódás) miatt kopnak a fémek és színezik az olajat...Többek között az is.Csinálni kéne egy albumot a munkákból,de lusta vagyok rá
Kész lett a Specaj.Bezsíroztam,olajoztam mindent,amit csak lehetett.Jól el lehet szöszmötölni az idõt,míg a pedálzsírzástól a teló olajcseréig kész lett minden.Az R7-bõl levett olaj elsõre tisztának tûnt,de miután leüllepedett,így nézett ki: