Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Szombati tekerésre kapható valaki? Folytatjuk a bejárást, ami már a végéhez közeledik... Már csak az Alsópere és Tés közötti utat kell rögzíteni.
9-10 körül indulnánk tõlünk. Háztól házig kb. 60 km lenne.

Sajna húzom az igát :).......majd legközelebb, mikor free leszek
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Szombati tekerésre kapható valaki? Folytatjuk a bejárást, ami már a végéhez közeledik... Már csak az Alsópere és Tés közötti utat kell rögzíteni.
9-10 körül indulnánk tõlünk. Háztól házig kb. 60 km lenne.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Vagy a Napló,vagy a Veszprémi 7 Nap újság lesz.Mindkettõben van ez a kérdezõs rovat.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
én a Naplóra tippelek :) híres lesz Eccsém'! :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Veszprémi Hétben v. Naplóban?

Nem tudom, nem ismerem a veszprémi újságokat. Az elején bemutatkozott, de az hittem közvéleménykutató, aztán nem figyeltem. A diktafon már gyanús volt, de a végén esett le, hogy biztos riporter, amikor fényképezett.

Kékfény vagy valami rendõrségi hetilapban :D

:D Köszönöm a bizalmat.

A sebesség mindent megold.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Más:
Ma megkérdeztek Veszprémben az utcán, hogy mi a véleményem arról, hogy a Gyurcsány lemondott. Lehet benne leszek valamelyik újságban.

Kékfény vagy valami rendõrségi hetilapban :D
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Déenes láttalak a tévében

Ez van , ha nyilvános helyen mutatkozom, mindjárt forgatnak... :D

Lehet benne leszek valamelyik újságban.

Veszprémi Hétben v. Naplóban?
www.magicteam.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Annyira hihetetlen tûnik, meg az is elképesztõ hogy ennyire bíznak a neptunban. De legalább egy gonddal kevesebb.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Konásandrás!
Ettõl a félévtõl komolyan csak virtuális leckekönyvünk van? Ma mondták az oik-ban, hogy már nem kell beírni semmit.

elvileg. de még nem tisztázott, hogy megkapjuk-e emlékbe vagy elpakolják Õk valamerre... a mostani Egyetemünk vagy valami hasonló címû újságban is írnak róla.
pár év és az egész országban eltûnik az index :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Konásandrás!
Ettõl a félévtõl komolyan csak virtuális leckekönyvünk van? Ma mondták az oik-ban, hogy már nem kell beírni semmit.
Más:
Ma megkérdeztek Veszprémben az utcán, hogy mi a véleményem arról, hogy a Gyurcsány lemondott. Lehet benne leszek valamelyik újságban.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Ha Haaa edzés, felkészülés ...nem értek hozzá élménybringás vagyok és nem is érdekel.........biztos jó munkásember .....:)
A vasárnapi tekerés jól esett, de 2 hónap kiesést megéreztem a vége felé majd görcsbe állt a combom :), mondjuk egyfolytában csak felfelé mentünk:(.
Déenes láttalak a tévében , egy pillanatra mutattak de kiszúrtalak :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

A nap kérdése: Mi a rossebre volt jó 9 kilót leadni, leszokni a cigirõl, és hónapokon át görgõzni???:chin: Mert sem erõsebb, sem gyorsabb, sem kitartóbb nem lettem.

A nap tanulságai:
3. Görgõzzön a f@szom...

hidd el hogy meglesz a termése ennek a sok embert próbáló idõnek :)

egyébként, szerintem nálad valami alap vitamin/ásváynianagy hiányosság lehet a háttérben, mert a fogyás, az edés és az hogy már nem dohányzol lényegesen könyebben kellene mennie a tekerésnek! Arról nem is beszélve hogy a megfelelõ mennyiségû és minõségû pihenés is rettentõen fontos ... amit ugye beszéltünk hogy mostanában nem adatott meg neked!

Mennyi ideig voltál súlyosabb és meddíg cigiztél?Pár hónap edzéssel nem lehet sok év hatását semmissé tenni.A fogyás meg egyébkét is megterheli a szervezetet,azt elõbb ki kell "pihenni".Én január eleje óta görgõzök,és most egy adott tempónál azonos ellenállásnál 170 körül van a pulzusom,februárban meg 150 alatt volt.De azért mégsem hagyom abba.Azért sem.Saját tapasztalatom szerint egy két év kellett nekem,hogy valamilyen alap kondim legyen.

ha céltudatosan és rendszeresen edz az ember akkor max fél éven belül lényeges jobb eredményeket kellene prodikálnia ... szerintem az 1-2 év erõsen túlzás!

Amikor én annak idején elkezdtem bringázni akkor Április közepén kezdtem a szezont teljesen nulláról (értsd hogy évekig nem sportoltam semmitsem!!) és rengeteg fölösleges súllyal ... és augusztusban már a Bükkmaratonon a 100km-es távot teljesítettem szintidõ alatt (még SPD-m se volt!!) ... tény hogy hulla voltam utána 1 hétig :D
Mert tekerni jó!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

A nap kérdése: Mi a rossebre volt jó 9 kilót leadni, leszokni a cigirõl, és hónapokon át görgõzni???:chin: Mert sem erõsebb, sem gyorsabb, sem kitartóbb nem lettem.

Mennyi ideig voltál súlyosabb és meddíg cigiztél?Pár hónap edzéssel nem lehet sok év hatását semmissé tenni.A fogyás meg egyébkét is megterheli a szervezetet,azt elõbb ki kell "pihenni".Én január eleje óta görgõzök,és most egy adott tempónál azonos ellenállásnál 170 körül van a pulzusom,februárban meg 150 alatt volt.De azért mégsem hagyom abba.Azért sem.Saját tapasztalatom szerint egy két év kellett nekem,hogy valamilyen alap kondim legyen.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Bocs de én fonalat vesztettem, te lány vagy? :confused:

Nem én, hanem a Scarlett Johansson itt balra.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem kell a görgõzésnek feltétlenül dögunalomnak lennie. Ha csak ráülsz, és céltalanul hajtod egy órát, persze, hogy szar. Kis böngészéssel lehet nagyon jó edzésötleteket találni. És vannak dolgok, amire a görgõ kifejezetten jobb, mint a szabadban tekerés. Én ezen a télen csináltam egy lábas edzéseket és a hajtástechnikám akkorát fejlõdött, hogy röhögnöm kell, hogy eddig azt hittem, hogy tudok körkörösen hajtani. És ami nekem nagyon bejött az nem a tuci-tuci zene, hanem a hangoskönyv.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Hidd el, voltak hasonló kategóriájú csajok!

Bocs de én fonalat vesztettem, te lány vagy? :confused:

/én is kinn voltam, chipeket szedegettem lefelé a bringásokról.../

Mégiscsak keresztül kellett volna futnom a kapun :D

A nap kérdése: Mi a rossebre volt jó 9 kilót leadni, leszokni a cigirõl, és hónapokon át görgõzni???

Hidd el beérik ez még a salzra...

A nap tanulságai:

a korral egyre bölcsebbek leszünk :)
www.magicteam.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Köszi.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Várpalotaiak! Lenne egy kérdésem. Amikor Õsi felõl megyek Palotára a sínek elõtt van egy út, ami balra megy. Ez az út visz Berhidára? Milyen minõségû ez az út (nincs kedvem szétrázatni magam)?
Jankó, a 2. pont második felével és a 3. ponttal teljes mértékben egyetértek veled. :)

Ha azon az úton balra fordulsz Õsi felõl jövet, akkor a síneken nem kell átmenned, mert egy lejtõ utáni jobbos kanyarral egy vasúti felüljáró után egy balost nyomva már rá is érsz a palotát Pét-tel összekötõ útra. Pétfürdõ után Berhidára érsz.
Az Út minõsége jobb mint Palota és Õsi között!

Jankó. Most milyen kondid lenne, ha nem adsz le 9 kilót, bagóznál és nem görgõztél volna semmit?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Várpalotaiak! Lenne egy kérdésem. Amikor Õsi felõl megyek Palotára a sínek elõtt van egy út, ami balra megy. Ez az út visz Berhidára? Milyen minõségû ez az út (nincs kedvem szétrázatni magam)?
Jankó, a 2. pont második felével és a 3. ponttal teljes mértékben egyetértek veled. :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Na hogy sikerült?

Hinnye, ez már nagyon kellett a lelkemnek! Negyvenvalahány kilométert mentünk. Egy pápavári elágazós körrel kezdtünk. A szél csak helyenként vágott szemközt bennünket, amúgy meg napsütés, tavasz, és végre a görgõzés helyett: montizás!!! Az út tényleg nem volt sáros, eltekintve attól a pár rövid szakasztól, amit az erdõgarázdasági gépek mocsárrá változtattak. Odvaskõhöz visszaérve valahogy még nem volt hazamehetnékünk, így elindultunk a Hajag felé.

Az a kis tacskóhugyozásnyi patakocska, amit a Gázló során szoktunk keresztezni a Hajag-mászás elején (ha van benne egyáltalán valami nedvesség augusztusban), most eléggé szilaj vízfolyás volt. Konkrétan majdnem kiragadta a kezembõl a bicajt, mikor köveken lépdelve megpróbáltam áttolni rajta... (Megjegyzem, a Gerence patak is inkább hasonlított valami alpesi folyóra a zúgóival és a mostani vízhozamával, mint nyári önmagára.)

A Hajag megmászására irányuló szándékunkat aztán kb. félúton revideáltuk...:D

A nap kérdése: Mi a rossebre volt jó 9 kilót leadni, leszokni a cigirõl, és hónapokon át görgõzni???:chin: Mert sem erõsebb, sem gyorsabb, sem kitartóbb nem lettem. És ezt nem pusztán szubjektív érzéseim alapján jelentem ki, hanem Matti kollégához hasonlítva magamat, akinek szokás szerint megint csak a hátizsákját meg a hátsó lámpáját volt alkalmam figyelgetni, holott õ JELENTÕSEN kevesebbet görgõzött nálam....:wallbange

A nap tanulságai:
1. A Hajag nem is olyan barátságtalan, csak egész eddig rossz irányban haladtunk rajta. (Ti. felfelé...)
2. A Flite valóban kényelmesebb, mint az XO. De továbbra is igaz a mondás: Kényelmes nyereg nincs, csak kevésbé kényelmetlen.
3. Görgõzzön a f@szom...