Szombati tekerésre kapható valaki? Folytatjuk a bejárást, ami már a végéhez közeledik... Már csak az Alsópere és Tés közötti utat kell rögzíteni.
9-10 körül indulnánk tõlünk. Háztól házig kb. 60 km lenne.
Sajna húzom az igát

Szombati tekerésre kapható valaki? Folytatjuk a bejárást, ami már a végéhez közeledik... Már csak az Alsópere és Tés közötti utat kell rögzíteni.
9-10 körül indulnánk tõlünk. Háztól házig kb. 60 km lenne.
Veszprémi Hétben v. Naplóban?
Kékfény vagy valami rendõrségi hetilapban
A sebesség mindent megold.
Más:
Ma megkérdeztek Veszprémben az utcán, hogy mi a véleményem arról, hogy a Gyurcsány lemondott. Lehet benne leszek valamelyik újságban.
Ez van , ha nyilvános helyen mutatkozom, mindjárt forgatnak...Déenes láttalak a tévében
Veszprémi Hétben v. Naplóban?Lehet benne leszek valamelyik újságban.
elvileg. de még nem tisztázott, hogy megkapjuk-e emlékbe vagy elpakolják Õk valamerre... a mostani Egyetemünk vagy valami hasonló címû újságban is írnak róla.Konásandrás!
Ettõl a félévtõl komolyan csak virtuális leckekönyvünk van? Ma mondták az oik-ban, hogy már nem kell beírni semmit.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A nap kérdése: Mi a rossebre volt jó 9 kilót leadni, leszokni a cigirõl, és hónapokon át görgõzni???:chin: Mert sem erõsebb, sem gyorsabb, sem kitartóbb nem lettem.
A nap tanulságai:
3. Görgõzzön a f@szom...
Mennyi ideig voltál súlyosabb és meddíg cigiztél?Pár hónap edzéssel nem lehet sok év hatását semmissé tenni.A fogyás meg egyébkét is megterheli a szervezetet,azt elõbb ki kell "pihenni".Én január eleje óta görgõzök,és most egy adott tempónál azonos ellenállásnál 170 körül van a pulzusom,februárban meg 150 alatt volt.De azért mégsem hagyom abba.Azért sem.Saját tapasztalatom szerint egy két év kellett nekem,hogy valamilyen alap kondim legyen.
A nap kérdése: Mi a rossebre volt jó 9 kilót leadni, leszokni a cigirõl, és hónapokon át görgõzni???:chin: Mert sem erõsebb, sem gyorsabb, sem kitartóbb nem lettem.
Bocs de én fonalat vesztettem, te lány vagy? :confused:
Bocs de én fonalat vesztettem, te lány vagy? :confused:Hidd el, voltak hasonló kategóriájú csajok!
Mégiscsak keresztül kellett volna futnom a kapun/én is kinn voltam, chipeket szedegettem lefelé a bringásokról.../
Hidd el beérik ez még a salzra...A nap kérdése: Mi a rossebre volt jó 9 kilót leadni, leszokni a cigirõl, és hónapokon át görgõzni???
a korral egyre bölcsebbek leszünkA nap tanulságai:
Várpalotaiak! Lenne egy kérdésem. Amikor Õsi felõl megyek Palotára a sínek elõtt van egy út, ami balra megy. Ez az út visz Berhidára? Milyen minõségû ez az út (nincs kedvem szétrázatni magam)?
Jankó, a 2. pont második felével és a 3. ponttal teljes mértékben egyetértek veled.
Na hogy sikerült?