A nap kérdése: Mi a rossebre volt jó 9 kilót leadni, leszokni a cigirõl, és hónapokon át görgõzni???:chin: Mert sem erõsebb, sem gyorsabb, sem kitartóbb nem lettem.
A nap tanulságai:
3. Görgõzzön a f@szom...
hidd el hogy meglesz a termése ennek a sok embert próbáló idõnek
egyébként, szerintem nálad valami alap vitamin/ásváynianagy hiányosság lehet a háttérben, mert a fogyás, az edés és az hogy már nem dohányzol lényegesen könyebben kellene mennie a tekerésnek! Arról nem is beszélve hogy a megfelelõ mennyiségû és minõségû pihenés is rettentõen fontos ... amit ugye beszéltünk hogy mostanában nem adatott meg neked!
Mennyi ideig voltál súlyosabb és meddíg cigiztél?Pár hónap edzéssel nem lehet sok év hatását semmissé tenni.A fogyás meg egyébkét is megterheli a szervezetet,azt elõbb ki kell "pihenni".Én január eleje óta görgõzök,és most egy adott tempónál azonos ellenállásnál 170 körül van a pulzusom,februárban meg 150 alatt volt.De azért mégsem hagyom abba.Azért sem.Saját tapasztalatom szerint egy két év kellett nekem,hogy valamilyen alap kondim legyen.
ha céltudatosan és rendszeresen edz az ember akkor max fél éven belül lényeges jobb eredményeket kellene prodikálnia ... szerintem az 1-2 év erõsen túlzás!
Amikor én annak idején elkezdtem bringázni akkor Április közepén kezdtem a szezont teljesen nulláról (értsd hogy évekig nem sportoltam semmitsem!!) és rengeteg fölösleges súllyal ... és augusztusban már a Bükkmaratonon a 100km-es távot teljesítettem szintidõ alatt (még SPD-m se volt!!) ... tény hogy hulla voltam utána 1 hétig