Jól van Matti, próbálkozzunk valami röviddel. Az istennyila állítólag dél körül érkezik csak, addigra próbáljunk meg visszaérni. 9-kor tudnánk indulni/találkozni. Hová menjek?
Ok.. Jutasi körforgalom ? Utána meg a Bákony
Jól van Matti, próbálkozzunk valami röviddel. Az istennyila állítólag dél körül érkezik csak, addigra próbáljunk meg visszaérni. 9-kor tudnánk indulni/találkozni. Hová menjek?
Öööö..., most hogy megnéztem a meteo oldalakat, kissé elbizonytalanodtam. Na várjuk ki a holnap reggelt, aztán meglátjuk. A délelõtt talán még jó lesz.
Holnap valaki valamerre? Reggeltõl érek rá kb. délután háromig.
Jankó, esõ elõtt hazaértetek?
Csiak, sajnos csak ez van. Párom egy 16-os Merida HFS vázat használ, és nagyon szereti. Persze egy Júlia vázat talán még jobban kedvelne, de az meg szerintem nehezebb.
Bocsi Jankó az épp nem volt jó idõpont...
Srácok, nincs valakinél elfekvõbe egy használt, de használható állapotú nõi MTB váz eladó? Alu váz lenne a legjobb. Köszi!
Ez nagyon tetszett. Babival könnyesre röhögtük magunkat! Még még még ilyeneket!!!!!
[U]Ugyanerre az analógiára a hogyan fogjunk szarvast puszta kézzel: Szarvasbõgés idején kimész az erdõbe, letolod a gatyádat és négykézlábra állsz. Amikor meglátod a füleid mellett a szarvas lábait, akkor késedelem nélkül megragadod azokat. Ezután a három ponton rögzített állattal felállsz és hazaballagsz.
[U]Kedvenc medvehagymás receptem...