Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Jól van Matti, próbálkozzunk valami röviddel. Az istennyila állítólag dél körül érkezik csak, addigra próbáljunk meg visszaérni. 9-kor tudnánk indulni/találkozni. Hová menjek?

Ok.. Jutasi körforgalom ? Utána meg a Bákony :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Jól van Matti, próbálkozzunk valami röviddel. Az istennyila állítólag dél körül érkezik csak, addigra próbáljunk meg visszaérni. 9-kor tudnánk indulni/találkozni. Hová menjek?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Öööö..., most hogy megnéztem a meteo oldalakat, kissé elbizonytalanodtam. Na várjuk ki a holnap reggelt, aztán meglátjuk. A délelõtt talán még jó lesz.

Ok ... Hát felhõs , de nem reménytelen :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Tervezem hogy megyek rá:
[http://www.teljesitm...ar/tura?id=3296

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Öööö..., most hogy megnéztem a meteo oldalakat, kissé elbizonytalanodtam. Na várjuk ki a holnap reggelt, aztán meglátjuk. A délelõtt talán még jó lesz.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Én ráérek , ha olyan az idõ csatlakoznék :)
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Holnap valaki valamerre? Reggeltõl érek rá kb. délután háromig.

De jó is lenne! :(

Viszont az idõjárással vigyázz! Jön a front! :)
Esõ, szél csupa finomság!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Holnap valaki valamerre? Reggeltõl érek rá kb. délután háromig.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Jankó, esõ elõtt hazaértetek?

Csiak, sajnos csak ez van. Párom egy 16-os Merida HFS vázat használ, és nagyon szereti. Persze egy Júlia vázat talán még jobban kedvelne, de az meg szerintem nehezebb.

Aha, megúsztuk szárazon. Amúgy a srác, akivel mentem, jóval erõsebb volt nálam, így sikerült 36 km-en is megfelelõen elfáradni. De jól esett!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Jankó, esõ elõtt hazaértetek?

Csiak, sajnos csak ez van. Párom egy 16-os Merida HFS vázat használ, és nagyon szereti. Persze egy Júlia vázat talán még jobban kedvelne, de az meg szerintem nehezebb.

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Köszi Dózer, mindenképp valami lánykavázas paripa kéne... :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Bocsi Jankó az épp nem volt jó idõpont...

Pedig micsoda esést láthattál volna!!! :D Szûk singletrack a Római fürdõ felé, balról dzsungeles meredély, jobbról meg 6 méterre lent a patak. Növénybe bal váll beakad, Jankó ügyesen korrigál, bicaj indul lefelé. Jobb hüvelykujj (kesztyû?) beszorul a váltó- és lockout karok valamelyikébe, és menni akar a bringával a mélybe. Zoli inkább maradna fent. Hüvelykujj ragaszkodik... Végül bal vállon keresztül kigurulási kísérlet, melyet a tömött hátizsák kissé megnehezít....

Kolléga késõbbi kommentje: "Szépen csináltad Zoli, ûztél valamilyen küzdõsportot régebben?":mad::P:mad:

Amúgy megúsztam komolyabb sérülés nélkül, csak a hüvelykujjam lett használhatatlan, és hazafelé tenyérpárnával kellett váltókart és lockout-ot kezelni. (Legalább már tudom, hogy miért jobb a Sram váltás a Shimanonál. :D)

Amúgy tervezek menni a közeljövõben is, mert a Gázló komolyan tervben van, és fel kell készülnöm alaposan. Sok a pótolnivalóm. Természetesen marad az íjászat is, csak ezentúl nem lesz kizárólagos és mindenek feletti pozíciója. A bringa (még mindig a Merida Crossway 900) kap egy kis koffeinezést. Már megrendeltem rá egy 29er Drake-et és egy szett BB7-es drótos tárcsaféket. (Még gondolkodom, hogy hátul marad a V és csak elõre megy tárcsa.)

Faszbukon láttam a képeket, gratula a csemetékhez!!!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Bocsi Jankó az épp nem volt jó idõpont, de a hétköznapi tekerésekre vevõ vagyok :)..

Ma senkinek sincs kedve tekerni ??.... pedig gyönyörû az idõ..
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
9-kor indulás Holle anyó hüttéjétõl.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Holnap délelõtt/reggel tekerne valaki? Max 50 km-re mennék, és a térdem állapota kérdéses. Jönne még egy IBM-es kolléga is.

Opciók jelenleg:

- "Odvasnyócas" kör: Kocsival fel Odvaskõig, majd a Rézbükkin Kõris és erdészeti aszfalton vissza. Ha marad erõ, akkor a nyolcas másik fele, azaz Pápavár-Királykapu tetszõleges irányban.

- "Holleanyózás": Eplényi hüttéig kocsival, aztán bicó fel Alsóperére, onnét meg a kolléga tudja. (20+ vagy 40+ km-es opciók)

- Kocsimentes verzió: Szentkirály - murvás - Felsõörs - Alsóörs - parton Almádiig - bringaúton vissza.

Aki jönne, lehetõleg este 9-ig jelezzen vissza, mert a kollégával még egyeztetnem kell. Indulás reggel 8-9 körül.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Srácok, nincs valakinél elfekvõbe egy használt, de használható állapotú nõi MTB váz eladó? Alu váz lenne a legjobb. Köszi!

Csak nõi jó? Nekem van egy alu monti vázam, kb 17-es lehet, eléggé ütött kopott, de alumínyium. Hogy nõi e, azt nem tudom, nem néztem a micsodáját :), de szerintem fiú. Ami viszont nagyobb gáz, hogy van benne egy leszuttyadt középcsapágy, jól bele korrodálódva, valószínûleg, csak melegítéssel fog kijönni. Ha esetleg érdekel, elõbányászom egy fényképezkedésre.

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Srácok, nincs valakinél elfekvõbe egy használt, de használható állapotú nõi MTB váz eladó? Alu váz lenne a legjobb. Köszi!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

[U]Ugyanerre az analógiára a hogyan fogjunk szarvast puszta kézzel:
Szarvasbõgés idején kimész az erdõbe, letolod a gatyádat és négykézlábra állsz. Amikor meglátod a füleid mellett a szarvas lábait, akkor késedelem nélkül megragadod azokat. Ezután a három ponton rögzített állattal felállsz és hazaballagsz.

Ez nagyon tetszett. Babival könnyesre röhögtük magunkat! :) Még még még ilyeneket!!!!!
Egyébként holnapra egy laza balatoni tekerést terveztünk a családdal, de úgy néz ki az idõ ellenünk lesz.
Lehet, hogy csak egy laza baglyashegyi kör lesz....
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

[U]Kedvenc medvehagymás receptem...

Én nem szeretem a vadhúst, de ha szeretném is, inkább lemondanék róla ezek után... :D
A recept az már inkább tetszik, egy jó kis bõrszoknyás csizmás kombinációval. :)

Üdv újra itt! Jó dolog is a bringázás, kár lemondani róla. Gyere majd bringázni velünk is, ha úgy gondolod.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Kedvenc medvehagymás receptem: Elhívod az asszonyt medvehagymát szedni. (Fontos, hogy rövid szoknyában legyen.) Majd egy félreesõ helyen megszólalsz: "Nézd, micsoda szép medvehagyma!!!" Aztán, mikor lehajol érte, bumm -- jöhet a meglepi. Utána meg közösen jóízûen el kell fogyasztani a medvehagymát.

Ugyanerre az analógiára a hogyan fogjunk szarvast puszta kézzel: Szarvasbõgés idején kimész az erdõbe, letolod a gatyádat és négykézlábra állsz. Amikor meglátod a füleid mellett a szarvas lábait, akkor késedelem nélkül megragadod azokat. Ezután a három ponton rögzített állattal felállsz és hazaballagsz.

Amúgy üdv mindenkinek, sokáig távol voltam, de visszatértem, mert itt a tavasz és nem bírom tovább bringázás nélkül. Meg az íjászat nem tartotta karban eléggé a szív-tüdõ rendszert. A Gázlóra megpróbálok embert faragni magamból...