király! akkor még Gulyás Ádámmal, meg pár Almádi, Füredi sráccal dumálokRám is számíthatsz, heti 250-300km-t én is megyek.
ha estig nem válaszolnak, megcsinálom a csapatot
király! akkor még Gulyás Ádámmal, meg pár Almádi, Füredi sráccal dumálokRám is számíthatsz, heti 250-300km-t én is megyek.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Rám is számíthatsz, heti 250-300km-t én is megyek.nem igazoltak vissza, meg elvileg betelt a csapat.
írtam nekik egy mailt, ha nyerni akarnak, akkor sürgõsen vegyenek be
ha nem vesznek be, csinálok egy saját csapatot az egyetemi bringásokból és rommá verünk mindenkit
A sebesség mindent megold.
nem igazoltak vissza, meg elvileg betelt a csapat.Nagy kerülõvel mész a suliba, ennyi.
olvastam, már délután regeltem is - kaptam levlistán a hírt.Konás,
nyerd meg a versenyt a gtk-nak.
Dózer
ázze', stílusos az avatarod!
elugrottam siófokra, kenesénél találkoztam egy idõs nyugdíjas párral. tök vicces volt, hogy 1,5 óra múlva kb. 10 méterrel voltak arrébb a bicikli úton, mint odafelé
Esetleg, ha valaki a Kõrisen jár és véletlenül a kéken jön le , légyszi ossza meg velem, hogy okozott-e nagy károkat a tél az ösvényben (le lehet-e jönni nyeregben ).
Dózer
ázze', stílusos az avatarod!
elugrottam siófokra, kenesénél találkoztam egy idõs nyugdíjas párral. tök vicces volt, hogy 1,5 óra múlva kb. 10 méterrel voltak arrébb a bicikli úton, mint odafelé
Ha nem jön közbe semmi,én benne lennék.Kinek van kedve a 25-26.-ai 7vegen kerekezni a Vertesben??
Varom a lelkes embereket!!!
Jó kis kört mentetek.
Matti elég zilált kinézeted van a képen-.
A nap fénypontja:
http://picasaweb.goo...288820190665458
az eredetiben rajta vagyok én is a képen,de feltöltés után valami miatt én szublimálódtam a képrõl.
Az útvonal a következõ volt:Hárskút,Hajag,Augusztin tanya mellett Bakonybél,Tamás panzió kaja pia,aszfalton Pénzesgyõr,Hárskút,Esztergáli-völgy.Tényleg használt a görgõzés,Déenessel szinte grammra azonos volt a pulzusunk.Így szezon elején nem mentem volna így fel a hegyeken,ha nem edzek télen.Na de persze nem is mentünk gyilkos tempót sem.A kaja nagyon jólesett,vérré vált bennem minden falat.Na meg a Soproni is.Jó párosítás volt hozzá a kóla és capucchino,így ellensúlyozta a sör lassító hatását.Rég tekertem ilyen jót.
Ja,a megvehagymát is megkóstóltam a rántottcsirke mellé.Ehetõ
Végem van........Jankó most én voltam a hátvéd "görgõzõcsávók" lenyomtak, tényleg használ az a görgõ, ha Déenes nem segít még most is ott hevernék Bakonybélben. Tényleg skacok, mennyi lett a vége ?
Nem tom zombi vagyok , valahol a Bakonyban..