Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Vazze mindenki megy Vinyére?:D

Matti!

Mikor készül el a teló?
Mi mehetnénk a Pokolba szurkolni!:D

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Vinyére ki jön?

Beneveztem :)
www.magicteam.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Laciklon,melyik távra neveztél?A verseny melyik irányba indul?Azt sajnos elfelejtették feltüntetni.De gondolom a Cuha völgy felé.A Kõris hegyre elég brutális bicaj tolás cipelés néz így ki.

Babival középtávon indulunk. A verseny Fenyõfõ fele indul, amit a szinttérkép is alátámaszt.
Úgy látom lesz olyan szakasz, ahol azonos nyomon megyünk, és jövünk. Ott kell majd figyelni a szembejövõ forgalomra...
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Laciklon,melyik távra neveztél?A verseny melyik irányba indul?Azt sajnos elfelejtették feltüntetni.De gondolom a Cuha völgy felé.A Kõris hegyre elég brutális bicaj tolás cipelés néz így ki.

Mjani azt mondta, hogy a Cuha lesz a befutó. végülis logikus is, hogy csak a végén vizezzük össze magunkat :) de akkor igennagyon' :P

Dózer
rákérdeztél arra a Ritchey véfékre?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Én ma fizetem be a Vinyemaraton nevezési díját, hogy még élvezhessem a kedvezményt. Így 3000/fõ. A Kürtöskupa nekem is bejött, bár a kondim a béka segge alatt van... Blazsó Marcitól kört kapni nem szégyen, de kétszer?
Az elsõt a második körömnél szenvedtem el. Sõt DNS is rám vert egyet. Ezért megyek Salcon csak az 50km-en:)
Rengeteg jobbnál jobb kép készült, még át sem tudtam nézni õket.
Azt hogy az 5. körben az utolsó lejtõn mekkorát estem, azt sajna senki nem örökítette meg.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Mikor?

http://www.georgespo...rsenykiiras.php

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Vinyére ki jön?

Mikor?
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

A pálya inkább gyors volt mint technikás. Közepes technikai tudással jó tempóban teljesíthetõ.
Az a füredi XC mikor is volt? Régebben én is szakadéknak láttam azt, amin ma már simán legurulok. :D

Akkor lehet tetszett volna a pálya.Na majd legközelebb.A Füredi verseny utoljára aszzem 2002-ben volt.Vinyére ki jön?

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Ki az a Scott mezes srác a képeken?Milyen volt a pálya?A képek szerint nem volt technikás.Lehet el kellett volna nekem is mennem.De engem az XC-tõl a brutál meredek emelkedõk,és a már már triálos ügyességet kívánó XC pályák tartottak távol eddig.

A pálya inkább gyors volt mint technikás. Közepes technikai tudással jó tempóban teljesíthetõ. A meredek emelkedõkrõl csak annyit, hogy a mi gulyadombi körünkben 5 km-en van ugyanannyi szint mint ott 3,3 km-en. Úgyhogy nem lebecsülendõ...
Az a füredi XC mikor is volt? Régebben én is szakadéknak láttam azt, amin ma már simán legurulok. :D
Letörések viszont valóban nem voltak benne.
(A Scottos egyébként Péter barátom Keszthelyrõl, aki azóta is emlegeti a visszavágó dzsuvatúránkat :D)
www.magicteam.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
konás elég érdekes képet vágsz az tuti. legalább te voltál az elsõ?:D
matti ma voltam bennt az üzletben, nem is tudtam, már Cube kerreskedés i vagytok. Mondta a Balázs hogy pesten vagy üzleti ügyben, asszony is tud róla?:D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Ki az a Scott mezes srác a képeken?Milyen volt a pálya?A képek szerint nem volt technikás.Lehet el kellett volna nekem is mennem.De engem az XC-tõl a brutál meredek emelkedõk,és a már már triálos ügyességet kívánó XC pályák tartottak távol eddig.Anno Füreden az XC pályán próbáltam végigmenni a verseny után,de voltak olyan részek fel és le is,ahol nem tudtam,vagy nem mertem nyeregben maradni.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
köszi DNS! :)

ezeken a képeken még nem is volt annyira brutál fejem :D
Pilisben készült néhány kép. a csapat megállapította, hogy nálam rondább nem volt a mezõnyben :)

azért Laciklonnak sem rossz a mély dekoltázsa:
http://kalozok.ilo.h...rk/IMG_1814.JPG
:P

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Szép fejed volt Konás!:D
Csak Déenes élvezte?:D

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Zanzásított képgaléria a Kürtös Kupáról (Jelen fórumunk jeles tagjainak részvételével):
http://kepeim.hu/use...246&alkid=57176

Amúgy nagyon jó volt a futam, én nagyon élveztem.
Hazafelé biciklizve kiegészítettük még kicsit a szintet (csak hogy az 1000 m összejöjjön) :)

Amúgy az én mérésem szerint körönként 102 m volt a pályában. (Szumma 612 lett.)
www.magicteam.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

köszönöm szépen a bíztatást a bakony-balatoni ridereknek :)
ismét nagyon jó érzés volt, hogy akármerre mentem, mindenhonnan szurkolást hallottam a pálya szélérõl :)

laciklon:
oldalbordádtól meg bocsánat, ha megijesztettem a kis ösvényen lefelé. én voltam, aki egy kb. 1 méter magas bokron keresztül elõztem :D

Párom üzeni, hogy nem olyan ijedõs ám! Mondjuk ha a háta mögött ezerrel csapatva azt mondtad volna hogy HUHH!, na akkor biztosan összerezzent volna. :)
Látszott, hogy ez bulifutam! Semmi agresszív törtetést nem tapasztaltam.
De még mindig vannak olyanok, akik nem szolnak, hogy elõzni akarnak, és hogy merrõl, hogy biztonsággal el tudjam õket engedni...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
jaa, tényleg, kinn Hajmáskér környékén volt. mondta is haver, hogy már péntek este gyûltek a versenyzõk...

adolf

adolf

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Tájkerékpáros világkupa futam volt Veszprémben és a környékén, azért láttad õket.
Attila, flagellum Dei, malleus orbis

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Miért láttam én ma reggel Veszprémben,egy csomó autó tetején,rajtszámos montikat ?Pest felé mentek a körgyûrûn,de a városban is volt néhány.Máshol is volt verseny?
Ma sikerült vennem a lengyel piacon egy Deore-s Corratecet.Na asszem egyelõre hanyagolom a piacot,nem nekem találták fel a vasárnap 5.45-ös kelést.:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
köszönöm szépen a bíztatást a bakony-balatoni ridereknek :)
ismét nagyon jó érzés volt, hogy akármerre mentem, mindenhonnan szurkolást hallottam a pálya szélérõl :)

laciklon:
oldalbordádtól meg bocsánat, ha megijesztettem a kis ösvényen lefelé. én voltam, aki egy kb. 1 méter magas bokron keresztül elõztem :D