Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Balaton Bike Fest

Balaton Bike Fest

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Június 25. és 28. között idén elsõ alkalommal kerül megrendezésre minden idõk legnagyobb hazai kerékpáros fesztiválja a Balaton Bike Fest. Az európai szintû bringás fesztiválnak Balatonfüred ad otthont, ilyen még nem volt itthon!

Ezen kívül aszfaltbetyároknak országúti körversenyt, az igazán szívósaknak pedig kajak-mountain bike duatlont szervezünk. Ha ezek után estére még maradt energiád, akkor az Európa szerte híres Electronic Beats gondoskodik a szórakozásról! Akár bringázol, akár nem, versenyzel, vagy csak nézelõdsz, mindenképpen itt a helyed a nyár legnagyobb bringás megmozdulásán!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha valaki tud régi Ritchey Z max 2.1-es Comp gumit valahol,az szoljon légyszi!Sajna ahol hirdették a Hajtányban,ott is csak ez a fos Evolution Z max van.Esetleg valami jó ötlet valami más gumira?Nekem egy mindenes gumi kéne,vagyis kettõ.:)

Tegnap az egyetem elõtt láttam egy bringát, amin jó állapotú z-max volt elõl... :)

A sebesség mindent megold.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Ha valaki tud régi Ritchey Z max 2.1-es Comp gumit valahol,az szoljon légyszi!Sajna ahol hirdették a Hajtányban,ott is csak ez a fos Evolution Z max van.Esetleg valami jó ötlet valami más gumira?Nekem egy mindenes gumi kéne,vagyis kettõ.:)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Holnap de. megmászom a Hajagot, akinek van kedve csatlakozhat.:)

Én sajna a halálomon vagyok.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
DNS
Vinyére Vp-en keresztül fogok menni és ide is jövök vissza.
egyedül. (jelen állás szerint nem jön velem senki még)
van még hely a kocsiban két versenyzõnek.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Holnap de. megmászom a Hajagot, akinek van kedve csatlakozhat.:)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Azt akarom, hogy vigyen a munkába ill. ha kedvünk szottyan Balatonozni, akkor ne a tankkal kelljen mennem. :)

Én próbáltam merev bicajjal menni országúton,de inkább többet nem teszem.A hazai utakon használva,az is egyfajta kínok kínja.:)Inkább fulli,slick gumival.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

És mit akarsz te egy ilyen biciklitõl, ami full(y) merev? :)

Azt akarom, hogy vigyen a munkába ill. ha kedvünk szottyan Balatonozni, akkor ne a tankkal kelljen mennem. :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ez a Kínok Kínja mi a fene ?:chin:

amikor beírod a Google-be, hogy "kínok kínja", akkor az 5. találat magyarázatot ad mindenre :) <- link

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás

Reggel mentem Esztergomba a Kínok Kínjára, rengeteg országúti bringával megrakott kocsi jött szembe, azt hittem én csinálok rosszul valamit, aztán leesett, hogy jönnek B200-ra. Ha igazán brutális kátyukat akartok, menjetek a Gerecsébe. Mezõnyben igazán mókás és a 23-as gumi nem mozogja ki.

Ez a Kínok Kínja mi a fene ?:chin:

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Voltam ma az Aldiban.Megláttam azt a 85 grammos kis esõdzsekit.Gondoltam nem lehet túl drága,az ára nem volt kirakva,de ha a meleg bicajosdzseki 4 ezer Ft volt,azt hittem ez nem több mint 2 ezer.Aztán a pénztárnál döbbentem,hogy 6500!Ott is hagytam,ennyit nem ér.Úgy emlékszem,tavasszal vett valaki ilyet ott,de sokkal olcsóbban.

azt én is otthagytam, viszont egy kesztyût és egy rövidujjú mezt elhoztam 2.800 HUF-ért,:)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Reggel mentem Esztergomba a Kínok Kínjára, rengeteg országúti bringával megrakott kocsi jött szembe, azt hittem én csinálok rosszul valamit, aztán leesett, hogy jönnek B200-ra. Ha igazán brutális kátyukat akartok, menjetek a Gerecsébe. Mezõnyben igazán mókás és a 23-as gumi nem mozogja ki.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Mi is éppcsak lecsúsztunk róla:D
Babi volt a "nyulunk", és a 4:00 is csak a Laciklon által kierõszakolt :D kétszeri sörözésünkön bukott el.

Hát igen! Babi volt a nyúl. Mivel házi nyúlra nem lövök, hagytam szaladni!
El is szaladt úgy, hogy legalább 10 percet rám vert. Csak ezért ennyit, mert egyszerre sokan értek be, és addig is telt az idõ, míg rákerült a sor.
Egyébként nagyon kellemes túra volt. Meleg idõ, hideg sör!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

sutam

sutam

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Bocsánat,. elég gyorsan módosult a programom, mégsem montizok a jövõ héten.

De egy másik kérdésem van, hogy a vadkemping a Balaton körül mennyire ajánlott? Tudtommal itthon legalás, de hol érdemes? Hol nem érdemes? Hogy csináljuk, hogy ne lopják el a bringákat? Pl. kilátót mennyire érdemes vadkemping céljából meglátogatni? Vagy pl. kis tûzrakós, pados helyeket?
... a puha nyereg csak rövidtávon kényelmes..., így van ez az élettel is...

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

kipróbálom az s-pressot

És mit akarsz te egy ilyen biciklitõl, ami full(y) merev? :)

Megláttam azt a 85 grammos kis esõdzsekit... Ott is hagytam,ennyit nem ér.Úgy emlékszem,tavasszal vett valaki ilyet ott,de sokkal olcsóbban.

Én tavasszal 8.9000,-ért hagytam a pénztárnál. :)

nem fértünk bele a 3 órába

Mi is éppcsak lecsúsztunk róla:D
Babi volt a "nyulunk", és a 4:00 is csak a Laciklon által kierõszakolt :D kétszeri sörözésünkön bukott el.
www.magicteam.hu

sutam

sutam

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Van valaki, akinek van kedve egy kicsit tekerészni a Bakonyban? Én a jövõ héten megyek, elõreláthatólag kedden vagy szerdán, a Cuha és a Kõris hegy környékén tervezem (terepen), de még konkrét útvonalam nincs.
Továbbá én egy kezdõ terepes vagyok, de azért szeretek elfáradni ;-).
... a puha nyereg csak rövidtávon kényelmes..., így van ez az élettel is...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ki nyert? :)

nem verseny volt :P
de amúgy az elõbb említett 3-as volt a leggyorsabb

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nem fértünk bele a 3 órába :(
3:01 :D
Gulyás Ádám, Szóka Atti meg én maradtunk együtt a végéig.
35,9-es átlagot mért az órám a 106,8 km-re :)
nagyon jó volt!

Ki nyert? :)

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

OK. De mi emberi tempóban akarjuk, 5 óra körül és nem 3 órán belül.

nem fértünk bele a 3 órába :(
3:01 :D
Gulyás Ádám, Szóka Atti meg én maradtunk együtt a végéig.
35,9-es átlagot mért az órám a 106,8 km-re :)
nagyon jó volt!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Voltam ma az Aldiban.Megláttam azt a 85 grammos kis esõdzsekit.Gondoltam nem lehet túl drága,az ára nem volt kirakva,de ha a meleg bicajosdzseki 4 ezer Ft volt,azt hittem ez nem több mint 2 ezer.Aztán a pénztárnál döbbentem,hogy 6500!Ott is hagytam,ennyit nem ér.Úgy emlékszem,tavasszal vett valaki ilyet ott,de sokkal olcsóbban.