Vasárnap kimennék Vinyére korai indulással Hárskút-Hayag-Bakonybél-Sz.alma-Vinye útvonalon...esetleg csatlakozna valaki, mert ha egyedül megyek és elkapnak a hegyi manók akkor a ti lelketeken fog száradni
![:D](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
bedobtam az elõzõ hozzászólásom után kb 5 perccelHozzad!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Én meg pont a másik irányba. Gyõr Móvár....holnap konkrétan siófokra megyek - 30-35 hely... reggel 6-7 körül szeretnék indulni
de egész nyáron ezt fogom csinálni...
Hozzad!nagyker áron minden további nélkül tudok adni, ha az segítség.
holnap konkrétan siófokra megyek - 30-35 hely... reggel 6-7 körül szeretnék indulniHolnap merre jársz? Érdekel a jégkrém biznisz!
ezt mindenki elsüti, amikor panaszkodok, hogy nem volt jó a forgalom aznap, hogy mehettem volna feléjük és ott lepakolhattam volna.
nagyker áron minden további nélkül tudok adni, ha az segítség.
fagyinál a tégelyes (2350ml kerül kb. 1700-1900 Ft-ba) jégkrémnél pedig 20-25%-os az árrés.
ha gondolod utóbbiról dobok be a postaládába reklámanyagot
ezt mindenki elsüti, amikor panaszkodok, hogy nem volt jó a forgalom aznap, hogy mehettem volna feléjük és ott lepakolhattam volna.Ha erre jársz a jégkrémes kocsival,egy doboz fagyit ledobhatnál a kapu elé
sajna, ha versenyen durran el, akkor sok minden veszhet miatta
az meg nem egyszerû, hogy évente több pár 7-8 ezer ft-os gumit tudjak venni. nem panaszkodásból írom, csak azért úgy na
b@$zhatom a jégkrémet... hordhatom orrvérzésig mindenfelé ezen a kib@$ott dunántúlon... :SNe panaszkodj a bõröd alatt is jégkrém van
sajna, ha versenyen durran el, akkor sok minden veszhet miatta
az meg nem egyszerû, hogy évente több pár 7-8 ezer ft-os gumit tudjak venni. nem panaszkodásból írom, csak azért úgy na
sajna, ha versenyen durran el, akkor sok minden veszhet miattaHa eldurran,visszaviszem nekik.
ezért kerül ennyibe és nem 8-9000, megnéztem a bowdeneket, eléggé borsos
esztétikai hibája van, s emiatt megsütik (tönkreteszik) az oldalfalát (a felirat mellett kell keresni, az egyik oldalon)
Akkor ölég nagy haszonnal dolgoznak a boltok.Ha eldurran,visszaviszem nekik.Ha tényleg komolyan hibás a gumi,akkor nagy mocsokság ilyet forgalmazni.
Akkor ölég nagy haszonnal dolgoznak a boltok.Ha eldurran,visszaviszem nekik.Ha tényleg komolyan hibás a gumi,akkor nagy mocsokság ilyet forgalmazni.Attól függetlenül A B-nek kibírta az Alpoki túrát
, de Tiggernek van igaza pár száz forintért nyomják a nagykerek és ömlesztve áll náluk.
tegyél egy foltot a külsõre belülrõl mindenképp! anélkül fel se tedd!Na majd kiderül.Versenyre azt teszem fel.Legalább lesz mire fogni...
vagy csak esztétikai hibája van.Azt meg ki nem szrja le.a gyári selejtraktárban
sztem eddig súlyos pénzeket fizettek valami hulladékkezelõ cégnek.
a gyári selejtraktárbanNa majd kiderül.Versenyre azt teszem fel.Legalább lesz mire fogni...
A boltos Gábor azt mondta,sok megmaradt valahol,azért occsó.
láttam már 2500 ért is másodosztályú gummát.
attól másodosztályú, hogy el van cseszve a felirat vagy valami apróság.
aztán a felirat mellett megsütik a gumit, szinte mindig szálszakadásos is lesz az oldalfal, amit ha nem ragasztasz meg még új korában rugalmatlan!!! folttal (autóknál használatos), akkor elég hamar kitüremkedik ott a belsõ gumi, ami defekthez vezet.
elvileg nem lehetne forgalomba hozni ezeket a gummákat, csak van egy "kedves" nagyker, aki mégis hozza õket és ezzel lejáratja a márkát és az "igazi" forgalmazót