Vasárnap kimennék Vinyére korai indulással Hárskút-Hayag-Bakonybél-Sz.alma-Vinye útvonalon...esetleg csatlakozna valaki, mert ha egyedül megyek és elkapnak a hegyi manók akkor a ti lelketeken fog száradni
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2009. május 22. - 11:19
Vasárnap kimennék Vinyére korai indulással Hárskút-Hayag-Bakonybél-Sz.alma-Vinye útvonalon...esetleg csatlakozna valaki, mert ha egyedül megyek és elkapnak a hegyi manók akkor a ti lelketeken fog száradni
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. május 21. - 22:00
bedobtam az elõzõ hozzászólásom után kb 5 perccelHozzad!
remélem még ott maradt, mert a közös újságosrekeszbe tettem.
laciklon
annyi a hátrányom, hogy csak kartonszámra tudom adni, tehát 20-48 db van egy kartonba...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. május 21. - 20:34
Én meg pont a másik irányba. Gyõr Móvár....holnap konkrétan siófokra megyek - 30-35 hely... reggel 6-7 körül szeretnék indulni
de egész nyáron ezt fogom csinálni...
Ha a Vinye maratonra fagyis kocsival jössz, beindul a bolt. Már látom mennyien akarnának nyalni nálad..
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. május 21. - 20:32
Hozzad!nagyker áron minden további nélkül tudok adni, ha az segítség.
Írta 2009. május 21. - 20:28
holnap konkrétan siófokra megyek - 30-35 hely... reggel 6-7 körül szeretnék indulniHolnap merre jársz? Érdekel a jégkrém biznisz!
de egész nyáron ezt fogom csinálni...
Írta 2009. május 21. - 20:19
ezt mindenki elsüti, amikor panaszkodok, hogy nem volt jó a forgalom aznap, hogy mehettem volna feléjük és ott lepakolhattam volna.
nagyker áron minden további nélkül tudok adni, ha az segítség.
fagyinál a tégelyes (2350ml kerül kb. 1700-1900 Ft-ba) jégkrémnél pedig 20-25%-os az árrés.
ha gondolod utóbbiról dobok be a postaládába reklámanyagot
Holnap merre jársz? Érdekel a jégkrém biznisz!
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. május 21. - 20:17
ezt mindenki elsüti, amikor panaszkodok, hogy nem volt jó a forgalom aznap, hogy mehettem volna feléjük és ott lepakolhattam volna.Ha erre jársz a jégkrémes kocsival,egy doboz fagyit ledobhatnál a kapu elé
nagyker áron minden további nélkül tudok adni, ha az segítség.
fagyinál a tégelyes (2350ml kerül kb. 1700-1900 Ft-ba) jégkrémnél pedig 20-25%-os az árrés.
ha gondolod utóbbiról dobok be a postaládába reklámanyagot
Írta 2009. május 21. - 19:51
sajna, ha versenyen durran el, akkor sok minden veszhet miatta
az meg nem egyszerû, hogy évente több pár 7-8 ezer ft-os gumit tudjak venni. nem panaszkodásból írom, csak azért úgy na
Nekem túl sok veszteni valóm nincs miatta.
Visszavittem,adtak egy másikat.Ez SZINTE tökéletes.:)De ezek szerint ennek a szériának ez a kehéje,vagyis hogy 8as van a gumiban.A szerelõ srác azt mondta,az övé is ilyen.De legalább nem lyukas.Ez is valami.
Ha erre jársz a jégkrémes kocsival,egy doboz fagyit ledobhatnál a kapu elé
Írta 2009. május 21. - 15:50
b@$zhatom a jégkrémet... hordhatom orrvérzésig mindenfelé ezen a kib@$ott dunántúlon... :SNe panaszkodj a bõröd alatt is jégkrém van
Írta 2009. május 21. - 14:56
sajna, ha versenyen durran el, akkor sok minden veszhet miatta
az meg nem egyszerû, hogy évente több pár 7-8 ezer ft-os gumit tudjak venni. nem panaszkodásból írom, csak azért úgy na
Ne panaszkodj a bõröd alatt is jégkrém van
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. május 21. - 11:07
sajna, ha versenyen durran el, akkor sok minden veszhet miattaHa eldurran,visszaviszem nekik.
Írta 2009. május 21. - 10:21
ezért kerül ennyibe és nem 8-9000, megnéztem a bowdeneket, eléggé borsos
De ha szar,akkor a 2700 ft-ot sem éri meg.Egyébként tényleg szar amit vettem az is.Ez nem lyukas,nincs megsütve,hanem kva nagy 8-as van a gumiban.Már amikor felpumáltam,akkor láttam,hogy egyik oldalra vastagabb a gumi.Visszaviszem,és visszakérem a pénzt,nem kell csere.Visszaraktam a kopott Speckó gumit.
Akkor a bowdentéma jegelve egyelõre.
Írta 2009. május 21. - 07:55
esztétikai hibája van, s emiatt megsütik (tönkreteszik) az oldalfalát (a felirat mellett kell keresni, az egyik oldalon)
én kb 5 éve vettem ilyen Coni Explorer gumikat feltûnõen olcsón kevlárosat ... aztán amikor észrevettem hogy lyukas alapból, visszavittem oda ahol vettem és kicserélték szó nélkül egy másikra amit persze alaposan megnéztem hogy ne legyen lyukas
Írta 2009. május 21. - 07:45
Akkor ölég nagy haszonnal dolgoznak a boltok.Ha eldurran,visszaviszem nekik.Ha tényleg komolyan hibás a gumi,akkor nagy mocsokság ilyet forgalmazni.
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. május 21. - 07:33
Akkor ölég nagy haszonnal dolgoznak a boltok.Ha eldurran,visszaviszem nekik.Ha tényleg komolyan hibás a gumi,akkor nagy mocsokság ilyet forgalmazni.Attól függetlenül A B-nek kibírta az Alpoki túrát
, de Tiggernek van igaza pár száz forintért nyomják a nagykerek és ömlesztve áll náluk.
Írta 2009. május 21. - 07:03
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. május 20. - 23:11
tegyél egy foltot a külsõre belülrõl mindenképp! anélkül fel se tedd!Na majd kiderül.Versenyre azt teszem fel.Legalább lesz mire fogni...
tapasztalatból mondom, hogy ki fog bújni a lyukon a belsõ és eldurran
esztétikai hibája van, s emiatt megsütik (tönkreteszik) az oldalfalát (a felirat mellett kell keresni, az egyik oldalon)
Írta 2009. május 20. - 23:04
vagy csak esztétikai hibája van.Azt meg ki nem szrja le.a gyári selejtraktárban
sztem eddig súlyos pénzeket fizettek valami hulladékkezelõ cégnek.
Írta 2009. május 20. - 22:20
a gyári selejtraktárbanNa majd kiderül.Versenyre azt teszem fel.Legalább lesz mire fogni...
A boltos Gábor azt mondta,sok megmaradt valahol,azért occsó.
sztem eddig súlyos pénzeket fizettek valami hulladékkezelõ cégnek. aztán hans a fejére csapott hogy a balkánra el lehetne adni occsóért kilóra. még mindig jobban járnak mintha õk fizetnek hogy megszabaduljanak veszélyes hulladéktól
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. május 20. - 22:01
láttam már 2500 ért is másodosztályú gummát.
attól másodosztályú, hogy el van cseszve a felirat vagy valami apróság.
aztán a felirat mellett megsütik a gumit, szinte mindig szálszakadásos is lesz az oldalfal, amit ha nem ragasztasz meg még új korában rugalmatlan!!! folttal (autóknál használatos), akkor elég hamar kitüremkedik ott a belsõ gumi, ami defekthez vezet.
elvileg nem lehetne forgalomba hozni ezeket a gummákat, csak van egy "kedves" nagyker, aki mégis hozza õket és ezzel lejáratja a márkát és az "igazi" forgalmazót
Na majd kiderül.Versenyre azt teszem fel.Legalább lesz mire fogni...
A boltos Gábor azt mondta,sok megmaradt valahol,azért occsó.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére