Mondom elindulni!!!
Ergo kb. 14.20 Vadász lak!!
Ok.. akkor 14.30
Mondom elindulni!!!
Ergo kb. 14.20 Vadász lak!!
A maraton mikor lesz, szombat vagy vasárnap?
Vasárnap kimennék Vinyére korai indulással Hárskút-Hayag-Bakonybél-Sz.alma-Vinye útvonalon...esetleg csatlakozna valaki, mert ha egyedül megyek és elkapnak a hegyi manók akkor a ti lelketeken fog száradni
Akkor holnap du. tudok menni egy rövid laza kört!
Persze csak ebéd után! Igyekszem vele de 14.00 elõbb
biztos nem tudok elindulni!
Nem találtam meg,valaki kidobta,a többi újsággal együtt.bedobtam az elõzõ hozzászólásom után kb 5 perccel
remélem még ott maradt, mert a közös újságosrekeszbe tettem.
bedobtam az elõzõ hozzászólásom után kb 5 perccelHozzad!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Én meg pont a másik irányba. Gyõr Móvár....holnap konkrétan siófokra megyek - 30-35 hely... reggel 6-7 körül szeretnék indulni
de egész nyáron ezt fogom csinálni...
Hozzad!nagyker áron minden további nélkül tudok adni, ha az segítség.
holnap konkrétan siófokra megyek - 30-35 hely... reggel 6-7 körül szeretnék indulniHolnap merre jársz? Érdekel a jégkrém biznisz!
ezt mindenki elsüti, amikor panaszkodok, hogy nem volt jó a forgalom aznap, hogy mehettem volna feléjük és ott lepakolhattam volna.
nagyker áron minden további nélkül tudok adni, ha az segítség.
fagyinál a tégelyes (2350ml kerül kb. 1700-1900 Ft-ba) jégkrémnél pedig 20-25%-os az árrés.
ha gondolod utóbbiról dobok be a postaládába reklámanyagot
ezt mindenki elsüti, amikor panaszkodok, hogy nem volt jó a forgalom aznap, hogy mehettem volna feléjük és ott lepakolhattam volna.Ha erre jársz a jégkrémes kocsival,egy doboz fagyit ledobhatnál a kapu elé
sajna, ha versenyen durran el, akkor sok minden veszhet miatta
az meg nem egyszerû, hogy évente több pár 7-8 ezer ft-os gumit tudjak venni. nem panaszkodásból írom, csak azért úgy na
b@$zhatom a jégkrémet... hordhatom orrvérzésig mindenfelé ezen a kib@$ott dunántúlon... :SNe panaszkodj a bõröd alatt is jégkrém van
sajna, ha versenyen durran el, akkor sok minden veszhet miatta
az meg nem egyszerû, hogy évente több pár 7-8 ezer ft-os gumit tudjak venni. nem panaszkodásból írom, csak azért úgy na
sajna, ha versenyen durran el, akkor sok minden veszhet miattaHa eldurran,visszaviszem nekik.
ezért kerül ennyibe és nem 8-9000, megnéztem a bowdeneket, eléggé borsos
esztétikai hibája van, s emiatt megsütik (tönkreteszik) az oldalfalát (a felirat mellett kell keresni, az egyik oldalon)
Akkor ölég nagy haszonnal dolgoznak a boltok.Ha eldurran,visszaviszem nekik.Ha tényleg komolyan hibás a gumi,akkor nagy mocsokság ilyet forgalmazni.