Dózer
a méz: 1000Ft/kg
/ha kapunk csereüveget, akkor szeretünk is/
Királyság.Raklap mennyiségnél kevesebbet is lehet kérni?:)Ha igen,akkor 2 kg-ot kérnék egylõre.Csereüveg az nincs,de majd lesz,ha kiürült,amiben hozod:)
Dózer
a méz: 1000Ft/kg
/ha kapunk csereüveget, akkor szeretünk is/
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Az kell nekünk is.Fiam csak mézeskenyeret hajlandó reggelizni,minden áldott nap.
Az kell nekünk is.Fiam csak mézeskenyeret hajlandó reggelizni,minden áldott nap.Nagyon jó vegyes virágméz ......
Milyen méz?Mi is nagy mézfogyasztók vagyunk.Hogyé adjátok Andris?
nem is a pontokért megyek. idén még nem érdekelnek a maraton pontok.Csak akkor, ha hosszún mész.
A középtáv nem pontszerzõ kategória, viszont az u19es kockákat megúszhatod.
Egyeztessünk már, hogy mi van a csomagban. Nekem
tegnap chipet még nem tudtak adni, azon kívül: 1 db mez, 1 db ebédjegy, 1 db
programfüzet, 1 db rajtszám, 5 db biztosító tû, 1 db nejlonszatyor.
Ja. én kaptam egy emailt, hogy idén elkerüljük Keszthely belvárosát, hál' Istennek.
Csomag átvétel megvolt!
Chip megvan! Kicsit furcsa, hogy most a bal
villára kell rakni és nem a bokára!
Reméljük jó lesz az idõ!
A szél iránya elvileg jó lesz!
Vegyél revansot a hegytõl!
Csak akkor, ha hosszún mész.nah, az nekem csak jó, talán jobb helyezést érek el
A sebesség mindent megold.
nah, az nekem csak jó, talán jobb helyezést érek elAkik indulnak az mx kupában, azok közül nem lesznek túl sokan elõtte 2 hétben 2 verseny, utána héten verseny.
Ma rámerészkedtem a bicajra.Na nem az enyémre,spd-t még nem vállalom be.Kusziig mentem csak.Ennyi asszem elég is volt mai edzésnek.
Újból összerakom a görgõt,rettenet gyengének érzem magam.Aztán talán egy hét múlva már kimerek majd menni a bicajútra.
Kuszitól elhoztam egy fehér Ritchey markolatot,jól fog menni a fehér telóhoz.Amíg össze nem koszolom.:)Mondjuk nem bánnám,ha már koszolhatnám....
Nem megyek.ja nem azért.
csak ugye fennkapott verseny, mint a top maratonok, aztán meg kell mutatni magam
de szívesen indulok!
Te jössz?
A sebesség mindent megold.