kocsival vagyok Vp-ben, úgyhogy szólj bátran.A héten nem érne rá valaki egy
Veszprém-Almádi fuvarra?
vagy péntek reggel 6-6.30-ra le tudom vinni, úgyis járok arra
de amúgy ráérek, szólj!
kocsival vagyok Vp-ben, úgyhogy szólj bátran.A héten nem érne rá valaki egy
Veszprém-Almádi fuvarra?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A héten nem érne rá valaki egy
Veszprém-Almádi fuvarra?
Remélhetõleg a bringámat kellene leszállítani,
ha megjön!
Azt, hogy melyik nap lenne még nem tudom!
Holnap kiderül remélem!
Benzint természetesen oda-vissza állom!
Fogadjunk az edzõd minimum 10%kal alacsonyabb pulzust javasolt.diagram közepén, lent
A sebesség mindent megold.
csomagolod Neked is mézet akkorazért csak mégis linkeld be lécci.
jut eszembe mézre feliratkoznék én is bár nekem csak 1 üveg kellene ha megoldható.

így van, ennek jegyében mentem reggel egerszegkört
idõvel, sebességgel nem stresszelek senkit(hülye voltam megint)
így van, ennek jegyében mentem reggel egerszegkörtEgy a lényeg biomotorok vagytok egy bringa tetején paksi energiával......
ez már nem élménybringázás ..
Direkt írtam hazait,mert a szóban forgó személyek,vagyis ti is hazai körülmények között éltek,edzetek,versenyeztek.És a külföldieket.
És a külföldieket.Statisztikák...meg kell nézni,milyen korú versenyzõk nyerik a hazai maratonokat.
Statisztikák...meg kell nézni,milyen korú versenyzõk nyerik a hazai maratonokat.Igazából õ is abban a korban van, amikor még hosszútávon a legjobb teljesítményt tudja leadni
Igazából õ is abban a korban van, amikor még hosszútávon a legjobb teljesítményt tudja leadni, szóval a csúcson, az oliworld.hu -n (ha épp mûködne) van egy grafikon, ami a kor és a hosszútávú teljesítmény kapcsolatát mutatja. Én most léptem be abba korba, õ meg most fogja elhagyni. Csak pont nekem kéne õ lesprintelni a rövid emelkedõkön, neki elmenni mellettem a hosszúakon.na ja,de pár évvel idõsebb is nálad.
Végülis a Kõris tetején csak 2szer negyedórát vártam rájukNekem az Imi nem ezt mondta
( KÕris2x )
keressetek bátranSziasztok!
Keszthely környékén van valaki, akihez lehetne csatlakozni tekerni? AM-XCM Barátnõmmel a környéken leszünk a nyáron és mennénk a hegyekbe bringázni.
üdv.