Fogadjunk az edzõd minimum 10%kal alacsonyabb pulzust javasolt.diagram közepén, lent
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
Fogadjunk az edzõd minimum 10%kal alacsonyabb pulzust javasolt.diagram közepén, lent
A sebesség mindent megold.
csomagolod Neked is mézet akkorazért csak mégis linkeld be lécci.
jut eszembe mézre feliratkoznék én is bár nekem csak 1 üveg kellene ha megoldható.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
így van, ennek jegyében mentem reggel egerszegkört
idõvel, sebességgel nem stresszelek senkit(hülye voltam megint)
így van, ennek jegyében mentem reggel egerszegkörtEgy a lényeg biomotorok vagytok egy bringa tetején paksi energiával......
ez már nem élménybringázás ..
Direkt írtam hazait,mert a szóban forgó személyek,vagyis ti is hazai körülmények között éltek,edzetek,versenyeztek.És a külföldieket.
És a külföldieket.Statisztikák...meg kell nézni,milyen korú versenyzõk nyerik a hazai maratonokat.
Statisztikák...meg kell nézni,milyen korú versenyzõk nyerik a hazai maratonokat.Igazából õ is abban a korban van, amikor még hosszútávon a legjobb teljesítményt tudja leadni
Igazából õ is abban a korban van, amikor még hosszútávon a legjobb teljesítményt tudja leadni, szóval a csúcson, az oliworld.hu -n (ha épp mûködne) van egy grafikon, ami a kor és a hosszútávú teljesítmény kapcsolatát mutatja. Én most léptem be abba korba, õ meg most fogja elhagyni. Csak pont nekem kéne õ lesprintelni a rövid emelkedõkön, neki elmenni mellettem a hosszúakon.na ja,de pár évvel idõsebb is nálad.
Végülis a Kõris tetején csak 2szer negyedórát vártam rájukNekem az Imi nem ezt mondta
( KÕris2x )
keressetek bátranSziasztok!
Keszthely környékén van valaki, akihez lehetne csatlakozni tekerni? AM-XCM Barátnõmmel a környéken leszünk a nyáron és mennénk a hegyekbe bringázni.
üdv.
Most gonosz leszek.
![]()
Én voltam idén nehéz túrán és pont azért nem megyek, mert nekem lassú volt.
hétköznap lenne a legjobb,majd nézem a maraton naptárat, meg majd egyeztetünk.
hétköznap játszana?
Persze, megyek, ha ráérek.Jani!!
júliusra tervezek balaton kerülést, idén erõsebb vagyok jóval, mint tavaly, csatlakoznál?
siófoki indulással északiparton odafelé és vissza meg a délin.
nyilván nem 33-35ös tempó lenne, kicsit szolídabb, mondjuk 25ös átlagot tervezek.
mentem már idén néhány hosszabbat, meg még fogok is addig.
jöhet más is, de gondolom siófok nektek kiesik... de ha nem, akkor bátran, csak ne egyedül kelljen