Holnap lesz pályabejárás?...
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
Mi a Vértesben sz.pattuk magunkat a hidegben és az esõben.
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
Holnap lesz pályabejárás?...
A sebesség mindent megold.
3 óra terep... lett volna, ha nem kell délelõtt a szõlõben lennem és délután nem esik az esõ...Andris !
Délután indulok egy outis körre Sümeg irányába. Ha itthonvagy csatlakozhatnál elkél a felvezetés:D.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Andris !
Délután indulok egy outis körre Sümeg irányába. Ha itthonvagy csatlakozhatnál elkél a felvezetés:D.
Fenét.Egyszer görgõztem ,meg egyszer tekertem le Almádiba,amikor te is láttál.De gyanús azért még lehetek.Vááááááá! Mikor megyünk trekkingelni?
Gyanús vagy te nekem! Le se szálltál mostanában a görgõrõl?
Vááááááá! Mikor megyünk trekkingelni?Már minden megvan hozzá, csak össze kell dobni
Gyanús vagy te nekem! Le se szálltál mostanában a görgõrõl?Akkor gyere motorral!Mi jó kondiban vagyunk,bírnánk a tempót.
Akkor gyere motorral!Mi jó kondiban vagyunk,bírnánk a tempót.Mostanában szerintem nem. Már vagy egy hónapja nem is ültem abringán
Matti: Mi ez az avatar váltás? Elkészült talán?
Nos, túl vagyunk a gázlóeleje-bejáráson. Elég vegyesek a benyomásaim. Szerintem jobb megoldás is születhetett volna...
Matti: Mi ez az avatar váltás? Elkészült talán?
Mostanában szerintem nem. Már vagy egy hónapja nem is ültem abringán
Köszi az invitálást Matti, de közben sokat változott a helyzet. Már nem érek rá annyira napközben, mint eddig, sõt leginkább nincs is idõm hétközben. Azért neked kellemes napközbani túrákat!
Egy részét ecsettel építik.
Gyere csak ide 9-re, aztán majd meglátjuk. Átmehetünk Herendre két kocsival, és úgy nem leszünk egymáshoz kötve. Nagy kérdés az is, hogy mennyi idõ alatt találjuk meg az útvonalat... Biztosan nem tudunk olyan tempóban haladni, mint egy, már jól ismert úton. Mindegy, nem agyaljunk. Csak legyen jó idõ, a többit meg megoldjuk.