Vélemény?
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2009. június 17. - 11:23
Vélemény?
Írta 2009. június 16. - 18:51
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. június 16. - 16:55
Most jött meg az approval a szabimra.:cool2:
Mehet a pénteki gázlóeleje-felderítés. Vica még hezitál, én biztosan ott leszek, hacsak az idõjárás közbe nem szól.
Továbbra is Herendrõl szeretnék indulni (tehát odáig kocsi vagy vonat). Idõpontot még jegeljük egy kicsit, hátha más is be akar szállni a buliba.
Valaki még esetleg?
sirály!
rajtad kívül még 1 embert eltudok szállítani autóval a "rajtterületig"
sajna a többieknek vonatozni kell, vagy odáig kitekerni. :lol1:
Írta 2009. június 16. - 16:38
Jankó:
úgy látszik a metnet is meggondolta magát péntekkel kapcsolatban ... 3 általam figyelni szokott idõjárás elõrejelzõ oldal is azt mondja, hogy jó idõ lesz (de legalábbis esõ nélküli)
szóval akkor mi legyen?
Most jött meg az approval a szabimra.:cool2:
Mehet a pénteki gázlóeleje-felderítés. Vica még hezitál, én biztosan ott leszek, hacsak az idõjárás közbe nem szól.
Továbbra is Herendrõl szeretnék indulni (tehát odáig kocsi vagy vonat). Idõpontot még jegeljük egy kicsit, hátha más is be akar szállni a buliba.
Valaki még esetleg?
Írta 2009. június 16. - 15:47
úgy látszik a metnet is meggondolta magát péntekkel kapcsolatban ... 3 általam figyelni szokott idõjárás elõrejelzõ oldal is azt mondja, hogy jó idõ lesz (de legalábbis esõ nélküli)
szóval akkor mi legyen?
Írta 2009. június 16. - 14:39
Köszi az érdeklõdést. Kaland az volt bõséggel....
Egyébként megtaláltuk mindkét jelet. A piros csíkon próbáltunk végigmenni, amely többször is köddé válni látszott. Párszor újra megtaláltuk, de végül nyomtalanul eltûnt, mi meg kikötöttünk egy pincesoron. (Talán Nyúlon.) A 82-ig nem mentünk le, hanem a hegyoldalban folytattuk utunkat Écsig, ahol aztán egy eperfa lelegelése után aszfaltra váltottunk. Tehát a Rábaring nem lett meg. De a magam részérõl valamikor tervezek tenni még egy próbát. Esetleg a piros kereszten...
Volt néhány meglepõen meredek tolós szakasz, amire nem számítottunk, amikor még csak távolról néztük a dombságot. A gyors, technikás singletrack-ek nagyon bejöttek;). Van abban a helyben valami...
Szerintem a térképrõl lemaradt pár kanyar ami, az erdõben van.
Fairtás is volt, tán gázt vagy nemtom mit vittek az erdõben, úgyhogy mindig alakítanak ott vmit.
Jelzést én sem nagyon szoktam megtalálni, csak toronyiránt megyek
Földmérõ toronyhoz eljutottatok?
Írta 2009. június 16. - 14:27
Jankó
Barátiról sikerült megtalálni a piros jelzést a Rábaringig?
Vagy merre mentetek?
Úgy tûnik elég kalandosra sikerült a túrátok
Köszi az érdeklõdést. Kaland az volt bõséggel....
Egyébként megtaláltuk mindkét jelet. A piros csíkon próbáltunk végigmenni, amely többször is köddé válni látszott. Párszor újra megtaláltuk, de végül nyomtalanul eltûnt, mi meg kikötöttünk egy pincesoron. (Talán Nyúlon.) A 82-ig nem mentünk le, hanem a hegyoldalban folytattuk utunkat Écsig, ahol aztán egy eperfa lelegelése után aszfaltra váltottunk. Tehát a Rábaring nem lett meg. De a magam részérõl valamikor tervezek tenni még egy próbát. Esetleg a piros kereszten...
Volt néhány meglepõen meredek tolós szakasz, amire nem számítottunk, amikor még csak távolról néztük a dombságot. A gyors, technikás singletrack-ek nagyon bejöttek;). Van abban a helyben valami...
Írta 2009. június 16. - 12:49
Barátiról sikerült megtalálni a piros jelzést a Rábaringig?
Vagy merre mentetek?
Úgy tûnik elég kalandosra sikerült a túrátok
Írta 2009. június 16. - 12:04
Bloke !!!
Meglesed a BikeFest-en a Bianchi Országúti Kritérium versenyt ??? június 26. (Péntek)
14:30-kór kezdõdik a mutatvány.
Én is jól éreztem magam a Gyõri túrán(Szerintem a Kõtenger túránál sokkal jobb vólt ez.)
+ a lényeg hogy nem taknyólt el senki .
Laciklon : jók a képek ,köszi !!!![]()
![]()
Biztosan, de még az is lehet, hogy benevezek.
Írta 2009. június 16. - 10:22
Meglesed a BikeFest-en a Bianchi Országúti Kritérium versenyt ??? június 26. (Péntek)
14:30-kór kezdõdik a mutatvány.
Én is jól éreztem magam a Gyõri túrán
+ a lényeg hogy nem taknyólt el senki .
Laciklon : jók a képek ,köszi !!!
Írta 2009. június 16. - 09:37
Vegyé DURA-ACE vagy ULTEGRA golyót+házat me ez a xtr hamar megadta magát a nyereg felütéstõ !!!
Írta 2009. június 16. - 09:27
Bazz,Laciklon feje.....
Jó kis túra lehetett.
Aszfalt: Szerintem vasárnap kapható lennék rá. Mi az elképzelés? (Táv, útvonal, indulás ideje, stb..)
Írta 2009. június 16. - 00:21
Bazz,Laciklon feje.....
Jó kis túra lehetett.
Ha valami aszfaltos túrát tervezne valaki,abban benne lennék.
Írta 2009. június 15. - 21:41
Onnan indult az aszfaltprojekt a 82-en.
Fél 9-re értünk vissza a kiindulási pontra.
Bocsesz!
Csak megzavartak a képek, a km-ek és még nem vagyok 100%-os!
Így már értem! Azért az sem lehetett valami fincsi!?
Veszprémig a 82-esen!
Írta 2009. június 15. - 21:12
a napszúrás szerintem engem sem került el. vinyétõl gyõrig mélykóma volt a vonaton..
ha esetleg a következõ hét végére(amennyiben nem mentek a bikefest-re) terveznétek valami hasonlót, megint veletek tartanék.
Valamelyik hétvégén levonatozhatnál Veszprémbe....onnét együtt a gázló útvonalán Vinyéig bringán....
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. június 15. - 21:04
Igen. Miután Tõletek elváltunk, tovább indultunk Szépalmapuszta felé.Meddig tekertetek?
Veszprémig?
Már sokat tekertünk, mikor észrevettük, hogy DNS és Matti eltûnt. Vártunk rájuk egy jó ideig, de semmi. Se DNS se Matti se térerõ..
Visszafordultunk megkeresni õket és Vinyén találtunk rájuk. Matti golyóproblémáit kezelték finom söröcskével. Szolidaritást akartunk vállalni, hogy akkor mi is vonatozunk. Az egyik képen még örültünk is. Viszont Ti mentetek el az utolsó vonattal, mi csak vártunk vártunk és vártunk. Mikor meguntuk a várakozást, akkor néztük meg a menetrenden az apró betûs részt. Na utána már nem örültünk.
Onnan indult az aszfaltprojekt a 82-en.
Fél 9-re értünk vissza a kiindulási pontra.
Miután meggyõzõdtünk róla hogy mindenki rendben hazaért, mi is hazajöttünk.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. június 15. - 20:29
Mi az amit nem értesz? Vagy én nem értem azt amit te értesz?
Te Almádi-Veszprémet is beleszámoltad?
Meddig tekertetek?
Veszprémig?
Írta 2009. június 15. - 20:19
Nekem 100 km lett a vége.
Nektek az, hogyan jött ki?!:wtf:
Kösz a képeket! Jók lettek!
A fenti kérdésemre a választ megkaptam a képek alapján!
Mi az amit nem értesz? Vagy én nem értem azt amit te értesz?
Te Almádi-Veszprémet is beleszámoltad?
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. június 15. - 19:54
ha esetleg a következõ hét végére(amennyiben nem mentek a bikefest-re) terveznétek valami hasonlót, megint veletek tartanék.
Írta 2009. június 15. - 19:31
Nem láthattalak Szántódnál, a Pelso elõtti csütörtökön?
Nem hinném!
Én általában 1x járok 1 évben a déli parton!
Természetesen a TdP alkalmával!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére