(Kéretik a témához nem tartozó kérdések mellõzését! )
Csak érdeklõdni szeretnék, hogy akik felajánlották a segítségüket
a szállításhoz hogyan érnek rá a héten? Mondjuk holnaptól?!
Hááát én asszem egész héten ráérek..
Csak neeemmm????? Én holnap kivételével ráérek!(Kéretik a témához nem tartozó kérdések mellõzését! )
BikeFest Csütörtök június 25. Downhill Dirt Waterjump : EDZÉS 14:00-20:00 h-ig !!!
(Most van a héten gitárfesztivál Füreden .
Én 1/2 5 körül legkorábbanCsütörtök délután alatt mit értetek? Mert én mennék szívesen, de csak 4 óra magasságában tudnék indulni.
Akkor adott a programCsütörtök június 25. Downhill Dirt Waterjump : EDZÉS 14:00-20:00 h-ig
Márpedig sár lesz!
Én is ebben a trutyi idõben megyek nyaralni... Nehogy már csak nekem legyen szar
Jut eszembe: csütörtök délután nem jön le valaki Füredre bbf-re?
Nekem sajnos más idõpont kizárt.
Persze szigorúan kocsival.
Csütörtök délután alatt mit értetek? Mert én mennék szívesen, de csak 4 óra magasságában tudnék indulni.
Péntek számomra kilõve. Doki és színház. De állítólag még pénteken is esni fog.
Ami Fajszot illeti, voltam arrafelé az ominózus sarazás óta. Sár akkor nem volt ugyan, de az ösvény (jelzett turistaút) megint csak mindenestõl beszántva... Szántáson átkelés, por, káromkodás, stb... Ezt érdemli, aki segget csinál a szájából:). Úgyhogy most megint megfogadom: Fajsz felé többé soha! Akkor sem, ha az agrárminisztérium által deklarált aszály van, mint például most. (Ez sajnos nem vicc.)
A mofnak kigondolt túrával lehet, hogy megint túlvállaltam magam...:scared: Jó, legyen akkor rövidebb. Nehogy megint csak a résztvevõk harmada érjen célba.
A mofnak kigondolt túrával lehet, hogy megint túlvállaltam magam...:scared: Jó, legyen akkor rövidebb. Nehogy megint csak a résztvevõk harmada érjen célba.
Márpedig sár lesz!
Én is ebben a trutyi idõben megyek nyaralni... Nehogy már csak nekem legyen szar
Jut eszembe: csütörtök délután nem jön le valaki Füredre bbf-re?
Nekem sajnos más idõpont kizárt.
Persze szigorúan kocsival.
Márpedig sár lesz!a sarat meg se említsd
100+? hm.. odaverne ekkora táv nekem rendesen..
ha el tudok szakadni idõben a fogtechnikáról, akkor már péntek este lent leszek Veszprémben, így részemrõl már a szombat is tekerhetõ(esetleg egy pénteki éjjeli bóklászásban is benne lennék).
nálatok is rutymadék az idõ? sárral elvagyok, csak 7vgn ne essen..
sárral elvagyok
Bizony bizony...
Több mint 100 lesz az....
Vasárnap lenne jó nekem, mert szombaton családi programom van....
Hát nem tudom, hogyan, de ma tényleg mindenfelé szembe fújt a szél.
Bizony bizony...akkor innentõl ráérsz hétköznap is tekerni?
jó nagy kört találtál ki ... rámondásra 80km-re tippelek ...
Na ma végre sikerült menni egy kisebb kört:
http://http://maps.g...44&ie=UTF8&z=11
odafele pofeszél, visszafele oldalpofaszélben tekertem.:mad:
Viszont felfedeztem az úrbér-Ódörögd közti utat, jót lehet ott hullámvasutazni.
Gondolkodtam, hogy mit kellene a környéken mofnak megmutatni. A következõ terv alakult ki:
Vp - Hadiút - Hárskúti mászóka (terepen) - Hajag-teteji elágazó - erdõgazdaságin át a herendi aszfaltos lejtõre - Herendrõl a régi Gázló útvonalon Csatárig - Tekeres völgy - Gulyadomb - Bringaúton alsóörsig - Királykút/Nosztori erdõ a bozótoson át - Bfüred (aszfalton vagy Koloska-völgyön keresztül) - Bringaúton Almádiig - Szentkirályon át bringaúton haza.
Ez így mennyi (km) lehet, és kinek hogy tetszik? Illetve kinek melyik nap lenne a legalkalmasabb (figyelembe véve a Bikefest-et is)?