A Balaton Bike Fest-re megyünk ugye?
Csütörtök, péntek, szombat, vasárnap.
Az Expo elvileg minden nap nyitva lesz estig!
Matti!
Te dolgozol még a héten?
Jelentem nem
A Balaton Bike Fest-re megyünk ugye?
Csütörtök, péntek, szombat, vasárnap.
Az Expo elvileg minden nap nyitva lesz estig!
Matti!
Te dolgozol még a héten?
ma délután azt hallottam, hogy nem lesz az idõjárás miatt.Holnap lesz pályabejárás?
![]()
Mi a Vértesben sz.pattuk magunkat a hidegben és az esõben.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Linus is küzd naon !!!
Matti !
Terveztél vasárnapra valami Gázló bejárást. Bár gondolom az idõjárást nézve ez most elmarad.
Holnap lesz pályabejárás?...
A sebesség mindent megold.
3 óra terep... lett volna, ha nem kell délelõtt a szõlõben lennem és délután nem esik az esõ...Andris !
Délután indulok egy outis körre Sümeg irányába. Ha itthonvagy csatlakozhatnál elkél a felvezetés:D.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Andris !
Délután indulok egy outis körre Sümeg irányába. Ha itthonvagy csatlakozhatnál elkél a felvezetés:D.
Fenét.Egyszer görgõztem ,meg egyszer tekertem le Almádiba,amikor te is láttál.De gyanús azért még lehetek.Vááááááá! Mikor megyünk trekkingelni?
Gyanús vagy te nekem! Le se szálltál mostanában a görgõrõl?
Vááááááá! Mikor megyünk trekkingelni?Már minden megvan hozzá, csak össze kell dobni
Gyanús vagy te nekem! Le se szálltál mostanában a görgõrõl?Akkor gyere motorral!Mi jó kondiban vagyunk,bírnánk a tempót.
Akkor gyere motorral!Mi jó kondiban vagyunk,bírnánk a tempót.Mostanában szerintem nem. Már vagy egy hónapja nem is ültem abringán
Matti: Mi ez az avatar váltás? Elkészült talán?
Nos, túl vagyunk a gázlóeleje-bejáráson. Elég vegyesek a benyomásaim. Szerintem jobb megoldás is születhetett volna...
Matti: Mi ez az avatar váltás? Elkészült talán?
Mostanában szerintem nem. Már vagy egy hónapja nem is ültem abringán
Köszi az invitálást Matti, de közben sokat változott a helyzet. Már nem érek rá annyira napközben, mint eddig, sõt leginkább nincs is idõm hétközben. Azért neked kellemes napközbani túrákat!